او را می شناسید؟
آخرین فرزند خانواده بود، تحصیلات را در مکتب خانه و نزد پدر بزرگوارش آموخت ، سپس به دانش اندوی را در آموزشگاه های جدید پی گرفت و در آن زمان یکی از روحانیان که برای تبلیغ به نهاوند رفته بود، با و جود انکه شناخت چندانی از خانواده قدوسی نداشت ، یک روزز پس از اقامه نمازز ، بر فراز منبر رفت و در سخنرانی اش گفت : دیشب در رویایی راستین رسول اکرم (صلی الله علیه و آله ) مشاهده کردم که با دستان مبارک بر سر ملا احمد عمامه گذاشت ، اگر ایشان چنین فرزندی دارد و اکنون در مسجد حاضر است خود را معرفی کند. پس از انکه حاضران علی را به او شناساندند از منبر پایین آمد.علی را در آغوش گرفت و خطاب به وی گفت مقامی عالی در انتظارت است. قدرش را بدان. پس از این جریان تحولی شگفت در وجود علی قدوسی پدید آمدو در سال 1321 که از زادگاه همراه با خانواده به قم عزیمت کرد.
مقدمات و سطح حوزه علمیه را نزد استادان از جمله آیه الله صدوقی آموخت و پس از آن به درس خارج آیه الله بروجردی راه یافت ، در فقه و اصول را در محضر امام خمینی (ره ) استفاده کرد.
باهمتی عالی در سال 1340 به مقام اجتهاد رسید.از همان روزهای تحصیل جذب حضرت امام (ره ) شدو در امور آموزشی وسیاسی و اجتماعی به ایشان علاقمند شد.
او سالها نزد مفسر عالی قدر ی چون آیه الله طباطبایی بهره برد که بعدها وی را به دامادی خود پذیرفت و دخترش نجمه سادات طباطبایی را به عقد ازدواجش در آورد، علامه برای شهید قدوسی احترام ویژه ای قائل بود و همواره می گفت خداوند به این مرد درایت شگفتی داده است.از این رو بخشی از کارهای مهم خویش را به او می سپردو معتقد بود از بابت خوب انجام دادن آسوده خاطر م.
او در مبازرات مردم ایران به رهبری آیت الله کاشانی در سال 1331و 1332در صحنه های اجتماعی حضور یافت سپس از حامیان نواب صفوی شد.و نقش برجسته ای در تظاهرات مردمی داشت.
ازگام های ارزشمند آیه الله قدوسی برای ترویج ارزش های دینی و آشنا کردن بانوان با اعتقادات و مبانی فکری اسلام به تاسیس مکتب توحید برای بانوان بود که با موج استقبال خواهران از سراسر کشور روبه رو شد.
ایشان پس از سالها فعالیت ساعت هشت و چهل دقیقه 14 شهریور 1360بر اثر انفجار بمبی در دادستانی به فیض شهادت رسید.روحش شاد.
«سالروز شهادت آیه الله قدوسی گرامی باد.»