تفاوت رطب با خرما ؟
24 تیر 1392 توسط فروتن
خیلی ها فکر می کنن د رطب همان خرماست ولی این دوبا هم تفاوت دارند؟
خداوند درخت نخل را این گونه را این گونه آفریده که ابتدا شکوفه های نخل ماده تبدیل به میوه سبز و سفت و هسته دار می شود که به آن (چاقالی ) می گویند ، در مرحله بعد چاقالی ها ممکن است زرد یا قرمز شود که به آن «خرما خارک »می گویند، آفتاب داغ مناطق گرمسیری پس از مدتی خارک را تیره رنگ و آبدار می کند که به آن «رطب »می گویند بعضی از نخل ها میوه شان وقتی رطب هستند چیده و استفاده می شوند مثل رطب مضافتی و کبکاب ( زرد طلایی ) و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب 20 روز در گرمای خرما پزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن «خرما» می گویند ، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم.