خواندنی !
الف : مصرف مواد قندی افسردگی می آورد!
یک مطالعه که به تازگی انجام شده نشان می دهد که مصرف مقدار زیاد مواد قندی نه تنها موجب افزایش وززن شده بلکه باعث ابتلا به افسردگی ، تشویش واضطراب نیز می شود.محققان با مطالعه بر روی موش ها متوجه شدندکه مصرف یک رژیم غذایی مملو از فرکتوز در دوران نوجوانی موجب بدتر شدن افسردگی و تشویش می شود، آنها همچنین خاطر نشان می کنندکه مصرف مقدار زیاد مواد قندی موجب تغییر واکنش مغز به تنش نیز می شود، فرکتوز قندی است که به طور طبیعی در میوه و سبزیجات یافت می شود، اما به غذاهای پردازش شده و نوشیدنی ها نیز مانند بیسکویت و بستی افزده می شود.
ب: روغن زیتون خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.
بر اساس نتایج تحقیقات جدید ، مصرف روزانه چهارقاشق غذاخوری (20 میلی لیتر ) روغن زیتون در مدت شش هفته احتمال ابتلا به حمله قلبی را کاهش می دهد. محققان در یک مطالعه اثر روغن زیتون را بر سلامت قلب در یک گروه 69 نفره از زنان و مردان ، بررسی کردند. محققان با بررسی یک سری علائم در ادار که در مورد بیماران قلبی اندازه گیری می شودمتوجه شدند که مصرف مرتب روغن زیتون فقط در مدت شش هفته موجب کاهش این علائم می شود، نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف مرتب روغن زیتون موجب تقویت سلامت قلب می شود. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف مرتب روغن زیتون موجب تقویت سلامت قلب می شود، روغن زیتون حاوی چربی های امگا شش است که موجب مسدود کردن واکنش بدن به تورم در وضعیت های مزمن مانند بیماری قلبی و آرتریت می شود روغن زیتون همچون موجب کاهش فشار خون و تقویت نسبت چربی خوب به چربی بد می شود.