سومین نشست مهارتهای زندگی اسلامی با موضوع ( آسیب های روحی و جسمی ماهواره ، تبلت و گوشی بر فرزندان )با حضور ستوان یکم جناب آقای ابراهیم مهرانی ( معاونت آموزش آسیب های اجتماعی نیروی انتظامی )مدرسه فاطمیه درچه
سومین نشست مهارتهای زندگی اسلامی با موضوع ( آسیب های روحی و جسمی ماهواره ، تبلت و گوشی بر فرزندان ) با حضور ستوان یکم جناب آقای ابراهیم مهرانی ( معاونت آموزش آسیب های اجتماعی نیروی انتظامی ) مدرسه فاطمیه درچه در تاریخ 93/12/20 برگزار شد.
آقای مهرانی ( معاونت آموزش آسیب های اجتماعی ) اذعان داشتند : سبک زندگی های امروز بسیار فرق کرده ، چنانچه طبق آمار گزارش شده ، سرانه تماشای تلوزیون ، چهار و ساعت ونیم است ولی سرانه صحبت های خانوادگی همسران ، بچه ها با پدر و مادر هفده دقیقه است،و این آمار درد بسیار بزرگ جامعه می باشد.
آقای مهرانی تاکید کردند: متأسفانه سبک جامعه هم تغییر کرده ، همه می خواهند سبک زندگی کردن و رفتار و اعتقادات خود را از تلوزیون و رسانه ها بگیرند، امروزه اگر اشکالی از تربیت فرزندان گرفته می شود ، فوراً پدر و مادر انگشت اشاره خود را به دیگران می گیرند ، در حالی که در همان حال ، سه انگشت دیگر دست به طرف خودمان است .
آقای مهرانی گفت : از مهمترین تکنیک های تربیتی عبارتند از : 1- زن و شوهر باید باهم همسر باشند ( یعنی باید هم سو و هم جهت در امر تربیت فرزندان باشند. )2- زن و شوهر باید حامی هم باشند و مخرب همدیگر در جلوی فرزندان نباشد.3 با بچه هایمان دوست و رفیق باشیم .
آقای مهرانی بیان داشتند : با توجه به عصر ارتباطات و فضاهای مجازی ، خانواده ها باید بدانند نسل سوم وب ها بسیار هوشمند است و همه چیز را بررسی می کنند و در اختیار ما می گذارد، ولی باید دانست که کلید اصلی این وب ها ، در دست شرکتهای امریکایی است ، مهمترین ویژگهای این فضاها عبارتند از : 1- جهانی و وابسته به زمان نیست 2- دستیابی به آخرین اطلاعات آن آسان و به سرعت منتشر می شود. 3- جذابیت و تنوع دارد.4- سریع و ارزان است .
در اینجا سوالی مطرح است که آیا این شبکه های مجازی اجتماعی ، تهدید هستند یا فرصت؟ در پاسخ باید گفت : اگر مدیریت این شبکه ها با خود ما باشد می توان تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد ، ولی مدیریت این وسایل به دست آمریکا و اسرائیل است .
آقای مهرانی در پایان اشاره کردند ، باید بدانیم که فضای های مجازی جزئی از زندگی مااست نه اینکه ما جزئی از آن باشیم ، اگر چه آگاه سازی جامعه باید بالا برود ، اما در مسیر درست و صحیح ،و برگزاری چنین جلسات می تواند کمک شایانی جهت آگاهی خانواده ها در امر تربیت فرزنداشان داشته باشد.