• تماس  

۱۰ راهکار رهبر معظم انقلاب برای «اقدام و عمل» در «اقتصاد مقاومتی»

16 فروردین 1395 توسط فروتن


رهبر معظم انقلاب اسلامی  ده پیشنهاد اساسی برای «اقدام و عمل» در زمینه اقتصاد مقاومتی بیان و تأکید کردند: این راه منطقی و در عین حال انقلابی، ایران عزیز را در مقابل تهدید و تحریم مصونیت می بخشد و دولت را قادر می کند در پرتو همدلی همگانی و کمک و هماهنگی سه قوه، در پایان سال جاری به مردم گزارش عینی و اعتمادآفرین ارائه دهد.

تصویر ۱۰ راهکار رهبر معظم انقلاب برای «اقدام و عمل» در «اقتصاد مقاومتی».

ایشان با تاکید بر اینکه انتخاب شعار سال ۹۵، مبنای منطقی و استدلالی دقیق دارد، همه مردم بویژه جوانان را به تدبر و تعمق در این مبنای استدلالی فراخواندند و گفتند: شاید برخی ترجیح می دادند که شعار امسال، شعاری فرهنگی یا اخلاقی انتخاب شود اما با توجه به مجموع مسائل کشور، تصمیم بر این گرفته شد که همچون چند سال اخیر، یک شعار اقتصادی انتخاب شود تا بصورت «گفتمان عمومی» رواج پیدا کند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: انتخاب شعار امسال بر یک تحلیل و نگاه کلان به مسائل کشور، مبتنی است.

ایشان در تشریح این نگاه کلان افزودند: در مقطع کنونی، آمریکایی ها به دنبال تزریق تفکر خاصی در میان نخبگان جامعه و سپس افکار عمومی کشور هستند مبنی بر اینکه ملت ایران بر سر یک «دو راهی» قرار دارد و چاره ای جز انتخاب یکی از این دو راه ندارد!

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: دو راهی که آنها ادعا می کنند این است که ملت ایران یا باید با امریکا کنار بیاید و یا بطور دائم تحت فشارهای امریکا و مشکلات ناشی از آن باشد.

ایشان با اشاره به «ثروت، ابزار سیاسی، دستگاههای تبلیغاتی گسترده و تجهیزات نظامی امریکا» خاطرنشان کردند: براساس این تفکر خاص، با دولتی همچون امریکا باید کنار آمد و با قبول تحمیل های آن، از برخی «مواضع، اصول و خطوط قرمز» صرف نظر کرد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در توافق اخیر هسته ای نیز که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکره کنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، همین اتفاق افتاد و در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: این یعنی وقتی طرف مقابل دولتی مثل امریکاست، کنار آمدن با او به معنای صرف نظر کردن از برخی مسائلی است که انسان به آنها پای می فشارد.

ایشان با تأکید بر اینکه عده ای نیز در داخل کشور این تفکر خطرناکِ وجود دو راهی دروغین را قبول دارند و به دنبال قبولاندن آن به دیگران هستند، خاطرنشان کردند: این افراد می گویند اقتصاد ایران دارای ظرفیت های فراوان است که استفاده از این ظرفیت ها، فقط با توافق هسته ای امکانپذیر نیست بلکه مسائل دیگری نیز با امریکا وجود دارد که ملت ایران و مسئولان کشور باید در مورد آنها تصمیم بگیرند و اقدام کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، گفتگو و همکاری با آمریکا درباره «مسائل منطقه غرب آسیا» و همچنین «گفتگو درباره اختلافات تهران و واشنگتن بر مبنای کوتاه آمدن ایران از اصول و خطوط قرمز خود» را از جمله مواردی برشمردند که این دیدگاه خاص بعد از توافق هسته ای، بدنبال آن است.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه این دیدگاه خاص معتقد است مشکلات اقتصادی کشور تنها در صورتی حل خواهد شد که در موارد مختلف با امریکا گفتگو کنیم و از مواضع خود کوتاه بیاییم، خاطرنشان کردند: این افراد می گویند همانطور که توافق هسته ای، «برجام» نام گرفت، گفتگو با امریکا در موارد دیگر و حتی موضوع قانون اساسی کشور می تواند «برجام های ۲ و ۳ و ۴» باشند تا با این گفتگوها و توافق ها، مردم راحت زندگی کنند و مشکلات آنان حل شود.

ایشان افزودند: معنای حقیقی این تفکر خطرناک این است که جمهوری اسلامی ایران بتدریج از مبانی قدرت و امنیت خود و از مسائل اساسی که به حُکم اسلام و در چارچوب نظام اسلامی، به آنها پایبند است همچون مسئله حمایت از مقاومت و پشتیبانی سیاسی از ملت های فلسطین، یمن و بحرین، صرفنظر و مواضع خود را به خواسته های امریکا نزدیک کند!

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: بر اساس این تفکر خاص، جمهوری اسلامی ایران باید همچون برخی دولتهای عربی که با کمال وقاحت دست دوستی به سوی رژیم صهیونیستی دراز کردند، در نهایت با دشمن صهیونیستی کنار بیاید.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه در چارچوب این تفکر خطرناک، عقب نشینی ها گام به گام ادامه خواهد یافت، خاطرنشان کردند: اگر بر اساس خواست و میل امریکا عمل شود، جمهوری اسلامی ایران باید از ابزارهای دفاعی خود نیز صرفنظر کند و دائماً در مقابل چراهای مختلف و زیاده خواهانه امریکا پاسخگو باشد.

ایشان با اشاره به جنجال تبلیغاتی اخیر رسانه های غربی درباره رزمایش موشکی ایران گفتند: در حالیکه امریکاییها هرچند وقت یکبار در منطقه خلیج فارس که هزاران کیلومتر با آنها فاصله دارد، رزمایش های مشترک برگزار می کنند، در مورد رزمایش جمهوری اسلامی ایران در خانه و حریم امنیت خود، جنجال به پا می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه در صورت قبول این تفکر خاص، زیاده خواهی های امریکا و عقب نشینی در مقابل او در این حد نیز متوقف نخواهد شد، افزودند: در ادامه این روند تدریجی، جمهوری اسلامی ایران طبعاً باید به آمریکایی ها توضیح دهد که چرا سپاه پاسداران و نیروی قدس را تأسیس کرده است، چرا باید سیاست های داخلی با موازین شرع تطبیق داده شوند، چرا باید سه قوه براساس شریعت اسلامی عمل کنند و چرا شورای نگهبان قوانین مغایر با شرع را تأیید نمی کند؟

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر در مقابل آمریکا کوتاه بیاییم، دشمن گام به گام جلو می آید و کار به جایی می رسد که جمهوری اسلامی ایران از محتوا تهی می شود و تنها صورت ظاهری آن محفوظ خواهد ماند.

ایشان افزودند: بر مبنای این «تحلیل و تفکرِ دشمن خواسته»، اگر ملت ایران بخواهد از شر امریکا راحت شود باید از محتوای جمهوری اسلامی، مفاهیم اسلامی و امنیت خود دست بردارد.

رهبر انقلاب اسلامی بعد از تبیین ابعاد مختلف این تحلیل خاص، به آسیب شناسی آن پرداختند و خاطرنشان کردند: از مواردی که در این تحلیل نادیده گرفته می شود این است که هرگونه توافق با امریکا به معنای ناگزیر بودن ایران به انجام تعهدات و بد عهدی و خدعه و تقلب امریکا در انجام تعهدات این کشور است که این مسئله را اکنون به عینه می بینیم و این یعنی «خسارت محض».

حضرت آیت الله خامنه ای در اثبات این مسئله به توافق هسته ای به عنوان یک نمونه اشاره کردند و گفتند: در همین توافق نیز آمریکاییها به آنچه وعده داده بودند، عمل نکردند و به تعبیر وزیر محترم امور خارجه، بر روی کاغذ تعهداتی را انجام دادند اما در عمل و از طریق راههای انحرافی مانع از تحقق آن تعهدات شدند.

ایشان افزودند: اکنون با وجود توافق هسته ای، همچنان معاملات بانکی ما دچار مشکل است و پول های ایران نیز بازگردانده نشده است زیرا کشورهای غربی و کشورهای تحت تأثیر آنها، از آمریکایی ها هراس دارند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مواردی که در ارائه دو راهی دروغین نادیده گرفته می شود، «علت و اساس دشمنی و کینه امریکا با ملت ایران» است، گفتند: با توجه به «جایگاه راهبردی و موقعیت استراتژیک ایران در منطقه»، «منابع فراوان نفت و گاز»، «جمعیت بالا»، «استعدادهای فراوان» و «پیشینه تاریخی و کهن»، ایران «گُل منطقه» است اما همین کشور بی نظیر، دهها سال در قبضه و سلطه امریکاییها بود که ملت ایران با انقلاب اسلامی، کشور را از سلطه بی چون و چرای آمریکایی ها خارج کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: انقلاب اسلامی نه تنها ایران را از دست آمریکایی ها خارج کرد بلکه روحیه مقاومت و ایستادگی در مقابل سلطه آمریکا را در منطقه و حتی خارج از منطقه گسترش داد.

ایشان خاطرنشان کردند: آمریکایی ها عامل اصلی شکست سیاست «تشکیل خاورمیانه بزرگ» و مسلط کردن رژیم صهیونیستی بر امور منطقه و همچنین ناکامی های خود در یمن، سوریه، عراق و فلسطین را، جمهوری اسلامی ایران می دانند، بنابراین دشمنی آنها با ملت ایران اساسی و عمیق است و هنگامی این دشمنی به پایان می رسد که آنها بتوانند سلطه خود را بر ایران احیا کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به بیان دلایل «سلطه طولانی مدت انگلیس و سپس امریکا بر ایران» پرداختند و گفتند: انگلیسی ها و آمریکایی ها در این کشور سنگرهایی را ایجاد کرده بودند که بواسطه آن سنگرها، ادامه سلطه خود را امکان پذیر می کردند اما انقلاب اسلامی بدست جوانان انقلابی، این سنگرها را نابود کرد و سنگرهای جدیدی برای حفاظت از جمهوری اسلامی و منافع ملت بوجود آورد.

ایشان خاطرنشان کردند: آمریکایی ها اکنون با برنامه ریزی و با استفاده از ابزار دیپلماسی، به دنبال آن هستند تا سنگرهایی را که تخریب شده بود، ترمیم کنند و سنگرهای انقلاب را از بین ببرند.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: «رژیم مستبد و طاغوتی پهلوی» مهمترین سنگر آمریکا در ایران بود اما انقلاب اسلامی، حکومت پادشاهی و حاکمیت شخصی را ریشه کن کرد و بجای آن سنگر مستحکمی به نام «حاکمیت مردم» را بنا نهاد.

ایشان ترس از قدرتها بویژه آمریکا را یکی دیگر از سنگرهای زمینه ساز سلطه دانستند و خاطرنشان کردند: برخلاف دوران طاغوت اکنون در جمهوری اسلامی، هیچ فرد آگاه، مطلع و متکی به ارزشهای دینی از امریکا نمی هراسد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه امروز هم ممکن است عده ای از آمریکا بترسند، افزودند: ترس طاغوت از آمریکا عقلایی بود زیرا در مقابل امریکا پشتوانه ای نداشت اما در جمهوری اسلامی، ترس از امریکا غیرعقلایی است زیرا جمهوری اسلامی از پشتیبانی ملت بزرگ ایران برخوردار است.
ایشان یکی دیگر از راههای سلطه آمریکا را «تزریق بی اعتمادی به خود و نبود روحیه اعتماد به نفس ملی» برشمردند و گفتند: با پیروزی انقلاب، این سنگر سلطه پذیری به سنگر بزرگ «ما می توانیم» تبدیل شد.

حضرت آیت الله خامنه ای «جدایی دین از سیاست» را یکی دیگر از سنگرهای آمریکا برای سلطه بر ایران دانستند و افزودند: انقلاب اسلامی این سنگر را نیز نابود کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان منظور صریح خود را از کلمه دشمن «آمریکا» دانستند و افزودند: سیاستمداران امریکایی و وزارت خزانه داری این کشور از یک طرف تحریم را با روشهای خاص و پیچیده، عملاً حفظ می کنند و با دشمنی محض از تهدید به تحریم سخن می گویند و از طرف دیگر در کاخ سفید سفره هفت سین می اندازند و با روشهای «بچه گول زن»، در پیام نوروزی برای اشتغال جوانان ما دلسوزی می کنند!

ایشان خاطرنشان کردند: علت این رفتار دوگانه آن است که مقامات امریکایی، هنوز ملت هوشیار ایران را نمی شناسند و نمی دانند این ملت فهیم، اهداف و شیوه های پیدا و پنهان دشمنان خود را به خوبی درک می کند.

حضرت آیت الله خامنه ای سپس با تصریح اینکه ما با مردم آمریکا مثل همه ملتهای دیگر مشکلی نداریم بلکه با سیاستهای خصمانه این کشور مقابله می کنیم، به بیان واقعیتهایی پرداختند که توجه به آنها، راه صحیح حرکت کشور را مشخص می کند.

«سرمایه ها و ظرفیت های طبیعی و انسانی فراوان برای پیشرفت فوق العاده درون زا، فرصتهای بین المللی، و قدرت اثر گذاری در منطقه و در مواردی در سطح جهان»، اولین واقعیتی بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.

ایشان، «دشمنی واضح آمریکا با ملت ایران و نظام اسلامی» را واقعیت دیگری برشمردند که ادامه تهدیدهای مکرر امریکایی ها و تلاش بی وقفه آنها برای جلوگیری از بهره مندی ایران از نتایج برجام، از نشانه های آشکار آن است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری امریکا، نامزدهای انتخابات، با یکدیگر در بدگویی به ایران، مسابقه گذاشته اند، ضمن اینکه هیچ تضمینی وجود ندارد که دولت بعدی به همین تعهدات اندک برجام هم پایبند باشد، آن وقت هر گاه از دشمنی امریکا سخن گفته می شود عده ای در داخل پریشان و مضطرب می شوند.

سومین واقعیتی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند «نامحدود نبودن ابزارهای دشمنی امریکا با ملت ایران» بود.

ایشان خاطرنشان کردند: امریکایی ها، سه ابزار اساسی و تأثیرگذار دارند: «تبلیغات»، «نفوذ» و «تحریم».

رهبر انقلاب با تمرکز بر موضوع تحریم افزودند: واقعیت آن است که دشمن احساس می کند تحریم ها در ضربه زدن به ایران مؤثر است البته رفتار ما هم در تقویت این احساس تأثیرگذار بوده است.

حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه افزودند: در برهه ای در داخل، ضررها و ضربات تحریم را بزرگنمایی کردیم همچنانکه در مقطعی درباره آثار برداشته شدن تحریم ها هم بزرگنمایی شد در حالیکه تاکنون اتفاقی در این زمینه نیفتاده و اگر وضع به همین منوال پیش رود، اتفاقی هم نخواهد افتاد.

رهبر انقلاب پس از اثبات تمرکز اصلی دشمن بر مسئله تحریم، یک سؤال اساسی مطرح کردند: راه صحیح مقابله با این «ابزارِ فشار و خصومت» چیست؟

ایشان در پاسخ، با اشاره مجدد به دو راهی دروغینی که امریکایی ها در مقابل این سؤال ارائه می کنند یعنی «تسلیم» یا «فشار و تحریم» افزودند: البته یک دو راهی واقعی در این زمینه وجود دارد. یا مشکلات تحریم را صرفاً تحمل کنیم یا با تکیه بر اقتصاد مقاومتی، ایستادگی کنیم و بر مشکلات فائق آییم.

حضرت آیت الله خامنه ای سپس با تمرکز بر مفهوم شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» خاطرنشان کردند: دولت البته کارهایی از جمله تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی انجام داده و از نتایج خوبی از جمله مثبت شدن تراز بازرگانی و کاهش واردات خبر می دهد اما لازم است در این زمینه کارهای اساسی انجام شود.

رهبر انقلاب با تأکید بر ضرورت مشخص شدن و ترسیم نقشه راه با بیان ده پیشنهاد اساسی برای اقدام و عمل در زمینه اقتصاد مقاومتی، به سخنانشان ادامه دادند.

پیشنهاد اول ایشان، «شناسایی و تمرکز بر فعالیتها و زنجیره های مزیت دار اقتصادی» است تا از این طریق، راههای متعدد دیگری در تحکیم و رونق اقتصادی گشوده شود.

«احیا و به حرکت درآوردن تولید داخلی»، دومین پیشنهاد اساسی رهبر انقلاب به مسئولان برای اقدام و عمل در روند اقتصاد مقاومتی است.

ایشان افزودند: برخی گزارشها حاکیست شصت درصد امکانات تولید داخلی یا تعطیل است یا زیر ظرفیت کار می کند. دولت می تواند با تعامل با کارشناسان و اقتصاد دانان منتقد، تولید داخلی را زنده کند.

«خودداری جدی ازخریدهای خارجی که قدرت تولید داخلی را تضعیف کند» و «مدیریت پولها و منابع مالی ایران که از خارج وارد کشور می شود»، دو پیشنهاد کاربردی دیگر حضرت آیت الله خامنه ای به مسئولان اجرایی است.

ایشان افزودند: البته تاکنون پولهای ایران با شیطنت امریکایی ها و تحت تأثیر برخی عوامل دیگر به داخل نیامده اما به هرحال باید مراقب بود این منابع مالی صرف اسراف و خریدهای بی مورد نشود و هدر نرود.

پنجمین پیشنهاد رهبر انقلاب برای اقدام و عمل مسئولین، «دانش بنیان شدن بخشهای مهم اقتصادی» است.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: استعداد ایرانی که می تواند یک موشک را از فاصله ۲ هزار کیلومتری با خطای چند متری به هدف بزند حتماً می تواند در صنایع مهم دیگر هم از جمله نفت و گاز و تولید موتور خودرو و هواپیما و قطار، نوآوری و خلاقیت کند که دولت باید زمینه این کار را فراهم کند.

«بهره برداری از بخشهایی که قبلاً در آنها سرمایه گذاری کلانی شده است مانند پتروشیمی و ساخت نیروگاه»، و «مشروط شدن همه معاملات خارجی به انتقال فناوری به داخل ایران»، ششمین و هفتمین پیشنهاد رهبر انقلاب برای پیشرفت و استحکام اقتصادی کشور است.

ایشان همچنین با انتقاد از جنجالهای سیاسی و روزنامه ای درباره «فساد» افزودند: پیشنهاد هشتم برای اقدام و عمل در چارچوب اقتصاد مقاومتی، «مبارزه جدی و واقعی با فساد، ویژه خواری و قاچاق» است که ضربات جدی به اقتصاد کشور می زند.

«افزایش بهره وری انرژی» که می تواند در روندی مشخص باعث صرفه جویی صد میلیاردی بشود و «نگاه ویژه و حمایتی به صنایع متوسط و کوچک» برای ایجاد اشتغال و تحرک اقتصادی، آخرین موارد از پیشنهادهای دهگانه حضرت آیت الله خامنه ای به مسئولان اجرایی برای تحقق شعار سال یعنی «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» است.

ایشان افزودند: البته کارهای دیگری نیز می توان در این مسیر انجام داد اما اگر این ده نکته، عملیاتی شود در کشور حرکتی انقلابی، بزرگ و رو به پیشرفت آغاز می شود که اقتصاد ایران را مصونیت می بخشد و تأثیر تحریم ها را کاملاً کاهش می دهد.

رهبر انقلاب تأکید کردند: در صورت اجرای این حرکت منطقی و انقلابی، دیگر کسی در مقابل تحریم ها نخواهد لرزید و نیازی نیست برای جلوگیری از تحریم های امریکا، از اصول و مبانی و ارزشها و خطوط قرمز ایران صرف نظر کند و کوتاه بیاید.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ضرورت کمک مردم و کارشناسان سیاسی و اقتصادی به دولت، و هماهنگی و هم فکری سه قوه افزودند: امیدواریم در پرتو اقدام و عمل برای تحقق اقتصاد مقاومتی، دولت بتواند در پایان سال جاری از احیاء چند هزار کارخانه و کارگاه «صنعتی، تولیدی و کشاورزی» گزارشی عینی به مردم بدهد و مردم هم این اقدامات را احساس کنند و اعتماد و اطمینان یابند.

رهبر انقلاب همچنین «انقلابی عمل کردن» را زمینه ساز موفقیتهای سه دهه اخیر برشمردند و با تأکید مجدد بر ضرورت تجلیل و قدردانی از نیروهای انقلابی و حزب اللهی خاطرنشان کردند: دستاوردهای دانشمندان شهید هسته ای، موفقیت های شهید طهرانی مقدم در بحث موشکی، کاظمی در سلول های بنیادی، شهید آوینی و مرحوم سلحشور در مسائل فرهنگی، نشان دهنده این است که روحیه و تفکر انقلابی چگونه گره ها را می گشاید و موفقیت ساز می شود.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنانشان مسائل فرهنگی را بسیار حائز اهمیت خواندند و افزودند: بار دیگر به مسئولان تأکید می کنم از مجموعه های خود جوش مردمی که در سراسر کشور مشغول کار فرهنگی هستند، حمایت کنند.

ایشان افزودند: این مجموعه ها باید روز به روز توسعه یابد و دستگاههای فرهنگی بجای اینکه آغوش خود را به روی کسانی باز کنند که اسلام و انقلاب و ارزشها را قبول ندارند، به حمایت از بچه مسلمانها و نیروهای مومن، انقلابی و حزب اللهی بپردازند.

رهبر انقلاب خطاب به جوانان میهن نیز خاطرنشان کردند: «کشور»، و «امروز و فردا» مال شماست، و اگر با ایمان و خودباوری در میدانها حضور داشته باشید و حرکت کنید، امریکا و بزرگتر از امریکا هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

 نظر دهید »

پیام تشکر رهبر انقلاب در پی حضور پرشکوه مردم در انتخابات .

10 اسفند 1394 توسط فروتن


بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند دانا و توانا را سپاس که در آزمون بزرگی دیگر، ملت آگاه و مصمّم ایران را به پیروزی رسانید؛ آنان توانستند برای سی و ششمین بار از آغاز انقلاب اسلامی، در انتخاباتی سراسری، با عزم راسخ و شور و نشاط به‌یادماندنی، حضور یابند و سرنوشت کشور را در مقطع قانونی، رقم زنند؛ نمایندگان خود را برای تشکیل دو مجلس پر قدرت و پر اهمیت برگزینند و بار دیگر مردمسالاری دینی را در چهره‌ی درخشان و پر اقتدار خود به جهانیان نشان دهند.

ایران اسلامی به ملت خود می‌بالد و به استحکام مقرّراتی که این فرصتهای مغتنم را برای قد برافراشتن و تجدید قوای ملی فراهم آورده است، سر می‌افرازد.

اینجانب وظیفه‌ی خود می‌دانم که از این لبیک عمومی به فراخوان نظام اسلامی سپاسگزاری کنم و پاداش و هدایت الهی برای مردمی که این جمعه‌ی پر کار و پر شکوه را آفریدند مسألت نمایم.

به مسئولان کشور چه انتخاب‌شوندگان برای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و چه دارندگان مناصب اجرایی در قوای دیگر و چه دیگر مسئولان در سازمانها و نهادها، یادآور میشوم که سپاسگزاری شایسته را در خدمت صادقانه به مردم و کشور و نظام اسلامی محقق سازند؛ ساده‌زیستی، پاکدستی، حضور پیوسته در جایگاه مسئولیت، ترجیح منافع ملی بر خواسته‌های شخصی و جناحی، ایستادگی شجاعانه در برابر مداخلات بیگانه، واکنش انقلابی به نقشه‌های بدخواهان و خائنان، منش جهادی در اندیشه و عمل، و در یک جمله: کار برای خدا و در راه خدمت به خلق خدا را، برنامه دائمی خویش در دوران این مسئولیت بدانند و به هیچ قیمت از آن تخطی نکنند.

روزگار بسیار حساس کنونی، حساسیت و هوشیاری و عزم راسخ همگان بویژه شما مسئولان را می‌طلبد.

پیشرفت کشور هدف اساسی است. پیشرفت صوری و منهای استقلال و عزّت ملی، پذیرفته نیست. پیشرفت، بمعنی حل شدن در هاضمه‌ی استکبار جهانی نیست. و حفظ عزّت و هویت ملی جز با پیشرفت همه‌جانبه و درونزا دست‌یافتنی نیست. مجلس آینده درباره‌ی این سرفصلهای مهم، وظائف سنگینی برعهده خواهد داشت و امید است که نصاب پاسخگوئی در برابر خدا و مردم را همگان در آن مشاهده کنند.

لازم میدانم از دست‌اندرکاران برگزاری این انتخابات با شکوه؛ مسئولان اجرائی و نظارتی؛ تأمین‌کنندگان امنیت؛ سازمان رسانه‎‌ی ملی و دیگر دستگاهها و اشخاص مؤثر صمیمانه سپاسگزاری کنم.

توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.

سیّد علی خامنه‌ای

9/ اسفند ماه/ 1394

 

 نظر دهید »

روز شکوه ایران

21 بهمن 1394 توسط فروتن

روز شکوه ایران برملت ایران مبارک.

 1 نظر

به مناسبت دهه فجر دومین جلسه سیاسی با موضوع انتخابات با حضور جناب آقای محمدبراتی (هادی سیاسی) مدرسه فاطمیه درچه

19 بهمن 1394 توسط فروتن

به مناسبت دهه فجر دومین جلسه سیاسی با موضوع انتخابات با حضور جناب آقای محمدبراتی (هادی سیاسی) مدرسه فاطمیه درچه 94/11/14 برگزارشد.

آقای براتی ضمن تبریک دهه فجر و ایام الله 22 بهمن اذعان داشتند: ما نباید اهمیت این ایام را فراموش کنیم دهه ای که امام راحل از آن به نام معجزه قرن یاد می کنند و به فرموده ایشان انقلاب ما انفجار نور بود ، به جرات می توان گفت: که خود انقلاب معجزه قرن است از آن جهت که تشکیلات همچون ساواک چطور در بدنه حکومت نفوذ کرده بودند و چه کارهایی که نکردند و با پیروزی انقلاب اسلامی می توان گفت :تا حدودی بسیاری از این تشکیلات محوونابود شدند و ما باید قدر این انقلاب را باید بدانیم.

براتی در ادامه گفت : مهمترین موضوعی که در این ایام الله مد نظر است، مسأله انتخابات می باشداما این دوره از یک جهت اهمیت بیشتری دارد ، زیرا جریاناتی همچون لیبرال آمدند ودر امر هسته ای موفقیت نسبی پیدا کردند و می خواهند از این طریق تسلی بدهند به امر اقتصاد کشور وبیان کنند همان طور که در امر هسته ای ما توانستیم با غربیها یکسری توافق هایی داشته ایم در امر اقتصاد نیز این کار را انجام دهیم ، لذا وظیفه همه ما است که در امر انتخابات دقت کنیم. علت دقت و اهمیت این امر از آن جهت می باشد که انتخابات به دو صورت انجام می شود؛ 1- مورثی ( به معنی پسر جایگزین پدر ) همانند کشور عربستان ، یمن ، قطر..2-دمکراسی (دمو یعنی مردم ، کراسی  یعنی اداره شهر) یعنی اینکه مردم  در اداره شهر دخیل هستند و این خود مردم هستند که سرنوشت کشور خودشان را رقم می زنند و این امر با انتخابات میسر می شود لذا دقت نظر در انتخاب شخص کاندید لازم می باشد.

آقای براتی در پایان تاکید کردند : بنا بر فرموده رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی ) کسی را را انتخاب کنید که مصلح و انقلابی باشد.

 نظر دهید »

پیام رهبری برای بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز.

07 بهمن 1394 توسط فروتن

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز، با تأکید بر ضرورت احساس مسئولیت همگانی در خصوص «ترویج نماز»، همگان، بویژه مسئولان دستگاه‌ها و دارندگان امکانات مادی و معنوی و مدیریتی را به درک عظمت این مسأله و برداشتن گام‌های عملی در این راه، فراخواندند.

متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی که روز سه‌شنبه در بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز از سوی آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین قرائت شد به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند علیم و قدیر را سپاسگزارم که تلاش شما دست اندرکاران محترم این اجلاس مهم و بیش از همه عالم بزرگوار و مجاهد جناب حجة الاسلام آقای قرائتی در بخشهای اساسی و مؤثری به بار نشسته و کارهای مفیدی در ترویج فریضه ی بزرگ و بی بدیل نماز انجام گرفته است.

با این همه، ظرفیت و میدان کار و نیز نیاز و عطش جامعه ی اسلامی برای رسیدن به نقطه مطلوب، بسیار بیش از واقعیتهای کنونی در این باره است. در پیام سال گذشته گوشه ئی از این فضای خالی و تلاش پذیر، نشان داده شده است.

سخن امروز من تأکید بر احساس مسئولیت همگانی است.

توقع و انتظار این جانب آن است که همه بویژه مسئولان دستگاهها و دارندگان امکانات مادی و معنوی و مدیریتی، عظمت این مسأله را به درستی دریابند و گام در راه عمل نهند.

همه بدانند که یکی از مؤثرترین راهها برای کاستن آسیبهای اجتماعی، ترویج نماز است. به این که حتی یک نفر از جوانان و نوجوانان کشور، در نماز سهل انگاری نکند همت گمارید. این یکی از بهترین راهها برای سلامت معنوی و روحی مردم ما و جامعه ما است.به این که همگان فرا بگیرند و عادت کنند که نماز را با خشوع و حضور قلب به جا آورند، همت گمارید.

اینها همه کارهای ممکنی است که با عزم راسخ و کار مداوم شما دست اندرکاران، محقّق خواهد شد، ان شاءالله.                     والسلام علیکم و رحمةالله

 نظر دهید »

دیدار پاسداران بازداشت‌کننده نظامیان متجاوز آمریکایی با رهبر انقلاب

05 بهمن 1394 توسط فروتن

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنان کوتاه، این اقدام ستایش‌برانگیز نیروی دریایی سپاه پاسداران را شجاعانه و همراه با ایمان خواندند و خاطرنشان کردند: کار شما بسیار عالی، جالب و به‌هنگام بود و در واقع باید این حادثه را کار خدا دانست که آمریکایی‌ها را به آب‌های ما کشاند تا با اقدام به‌هنگام شما، آن‌گونه با دست‌هایی که بر سر گذاشته بودند، بازداشت شوند.

 نظر دهید »

انتخاب اصلح؛ ویژگی‌های نماینده مجلس از نگاه مقام معظم رهبری

21 دی 1394 توسط فروتن

انسان به عنوان اشرف مخلوقات و موجودی که قرعه فال را به نام او زدند و بار امانت الهی را بردوش وی نهادند و بنا شد که خلیفه الهی در زمین باشد، در یک ویژگی اساسی نسبت به سایر موجودات برتری دارد و آن ویژگی، مرتبه بالای “اراده” به معنای قدرت انتخاب و امکان گزینش است. به همین دلیل است که انسان مخاطب تکلیف الهی قرار گرفته و استعدادی که خداوند در وجود او نهاده است بسته به نوع انتخابهایش، او را در یک طیف عظیمی از مقام و رتبه قرار داده است که اوج آن، مقام “خلیفة اللهی” و حضیض آن مرتبه پست‌تر از حیوانات است. بنابراین بحث انتخاب و گزینش یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های انسان است که در تعیین سرنوشت نهایی او مؤثر می‌باشد. طبیعی است که همة انسانها و حتی سایر موجودات که حد کمی از اختیار و انتخاب را دارا هستند، همواره در پی انتخاب بهترین گزینه می‌باشند.
یکی از مصادیق انتخاب در حوزه زندگی اجتماعی، انتخاب وکلا و نمایندگان مردم، جهت ادارة امور سیاسی و اجتماعی به نمایندگی از مردم است. در نظام جمهوری اسلامی بر اساس تفکیک وظایف و اختیاراتی که بین قوای سه‌گانه شده است. بحث قانونگذاری و نظارت بر قوه مجریه بر عهده قوه مقننه متشکل از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گذارده شده است.

بر این اساس، یکی از مهم‌ترین انتخابات در انواع انتخابات سیاسی، ‌انتخابات مجلس شورای اسلامی است که به دلیل گستردگی و اهمیت حوزه کاری آن قطعاً انتخاب اعضای آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. اکنون نیز که در آستانه انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم، توجه به ویژگی‌های این افراد و دقت در انتخاب فرد مناسب ضروری می‌نماید. مقام معظم رهبری در رابطه با صلاحیت نمایندگان معتقدند:

“آن کسانى که به وسیلة شوراى نگهبان صلاحیت آنها اعلام می‌شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانى که اعلام می‌شوند، افرادى هستند با صلاحیت‌هاى بالاتر، افرادى هستند در سطح پایین‏تر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزه‏هاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند.
بر همین اساس، معیارها و ملاک‌های مورد نظر مقام معظم رهبری در انتخاب افراد اصلح برای نمایندگی مجلس را مرور می‌کنیم. ایشان معتقدند از بین کاندیداهای نمایندگی بایدکسانی انتخاب شوند که: “بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دیندارى و آمادگى براى حضور در میدان‌هاى انقلاب؛ دردشناس‏ترین و دردمندترین نسبت به نیازهاى مردم را انتخاب کنند. اینها فرصت‌هایى، است [که] بایستى مردم عزیز ما در همه جاى کشور ـ این دیگر مخصوص استان یزد نیست ‌ـ هوشیارانه، با بصیرتِ تمام تلاش کنند، پیدا کنند و با رأى خود مسجل کنند و مجلس را ‌ـ آن مجلسى را که مورد نیاز جامعة کنونى ماست ‌ـ تشکیل بدهند.
نکته بسیاری مهمی که قابل توجه است این است که یکی از عمده‌ترین مسائل موجود در نظام‌های سیاسی‌ای که رجال آن بر اساس روش‌های انتخابی تعیین می‌شوند، بحث تبلیغات جهت جلب‌نظر انتخاب‌کنندگان است. بر همین اساس در این‌گونه نظام‌ها عمدتاً کسانی که تبلیغات بیشتر، جذاب‌تر و متنوع‌تر دارند از شانس انتخاب بیشتری برخوردارند. لذا همواره کاندیداهای نمایندگی بر اساس توان مالی خود، طیف وسیعی از روانشناسان و‌ هنرمندان را جهت انجام چنین اموری بسیج می‌کنند و کسانی که از تمکن مالی بیشتری برخوردار باشند از متخصصین بهتر و بیشتری در این زمینه بهره می‌برند و تبلیغات رنگین‌تر و گسترده‌تری ارائه می‌دهند و هزینه‌های بسیار هنگفتی در این راه خرج می‌نمایند. یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری در رابطه با این روش تبلیغات دارند این است که: “مردم باید توجه داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست.
یکی از تصورات اشتباهی که در ذهن عموم مردم در رابطه با وظیفه نمایندگان مجلس می‌باشد، این است که وظیفه اصلی نمایندگان، پیگیری و جذب امکانات مختلف برای حوزه انتخابی خود است. بر همین اساس یکی از راهکارهای تبلیغاتی نمایندگان این است که وعده‌‌های مختلفی در زمینه‌ پروژه‌های عمرانی و رفاهی به مردم منطقه خود می‌دهند که بسیاری از این وعده‌ها غیر عملی است. در حالی که اساساً نماینده منتخب مردم یک حوزه انتخابی است که به عنوان نماینده افکار عمومی آن بخش از کشور، در بحث قانونگذاری و نظارت بر دستگاه‌های اجرایی ایفای نقش نماید. بر این اساس، مقام معظم رهبری در بحث انتخاب نماینده می‌فرمایند: “وعده‏هاى غیر عملى ملاک نیست. من با خودِ نماینده‏هاى محترم در دوره‏هاى مختلف وقتى مواجه شدم، به اینها گفتم: آقایان و خانم‌هاى نماینده! وظیفة نماینده این نیست که وعدة عمرانى و فلان پروژه، فلان کار را در منطقة انتخابى خود به مردم بدهد؛ اینها کار اجرایى است، کار دولت است. وظیفة نماینده این است که بتواند قانون مورد نیاز کشور را پیدا کند، آن قانون را جعل کند. وقتى قانون شد ‌ـ یعنى قاعده‏اى گذاشته میشود ‌ـ دستگاههاى اجرایى و قضایى مجبورند برطبق قانون عمل بکنند و عمل می‌کنند. وعده‏هاى غیرعملى دادن، وعده‏هاى بزرگ دادن، اینها ملاک نیست؛ باید مردم توجه کنند؛ گاهى علامت منفى هم هست.
از آنجا که یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین شعارهای مردم در طول نهضت و انقلاب، بحث استقلال کشور بوده و یکی از ضعف‌های عمده حکومت منحوس پهلوی وابستگی به قدرت‌های بیگانه و حضور آنها در تصمیم‌گیری‌های مهم کشور بوده است، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نمایندگان اصلح مجلس از نظر مقام معظم رهبری، اهتمام و اعتقاد به شعارهای انقلاب و اهداف اصیل آن و به ویژه بحث استقلال و عدم وابستگی است: “تأکید مکرر بر لزوم انتخاب نمایندگان اصلح و توجه به تدین داوطلبان نمایندگى مجلس به این دلیل صورت مى‏گیرد که این ملت استقلال خود را آسان به دست نیاورده است و وابستگى نیز از لاابالیگرى دینى حاصل مى‏شود. بنابراین مبادا کسانى به مجلس بروند که گیرنده آنها منتظر فرستنده قوى آمریکا و غرب باشد و هر چه آنها بگویند، اینها به زبان دیگر در داخل مملکت تکرار کنند.
رهبر فرزانه انقلاب ضمن هشدار از راهیابی عناصر خودفروخته به مجلس یادآور می‌شوند: “در برخى تبلیغات انتخاباتى شعارهایى دیده مى‏شود که نه فقط رنگ و بوى مذهبى ندارد، بلکه ضد مسائل انقلابى و دینى است و این خطر است. البته ما به هوشیارى ملت مطمئن هستیم، اما این احتمال وجود دارد که یک کسى بتواند با تبلیغات مختلف و غبارآلوده کردن فضا به مجلس راه یابد. البته ملت آگاه و رنج کشیده بیدار است و اگر مشاهده کرد که عنصر وابسته‏اى به مجلس راه یافت، او را از مجلس نیز بیرون خواهد انداخت.
یکی از نکات مد نظر انتخاب‌کنندگان بحث تخصص نمایندگان منتخب و توانایی علمی و عملی آنها در نوع مسؤولیتی که برعهده‌ می‌گیرند، می‌باشد. اما نکته‌ای که حضرت امام (ره) نیز همواره بر آن تأکید داشتند بحث تعهد در کنار تخصص بود. لذا مقام معظم رهبرى نیز در یکی از سخنرانی‌های خود با اشاره به برخى تبلیغات در مورد اصالت دادن به تخصص داوطلبان نمایندگى تصریح می‌کنند: “تخصص نیز امرى لازم است و ما امروز متخصص کم نداریم، اما ملت هوشیار ایران باید دقت کند که در میان همین متخصصان، متدین‌ها را انتخاب کند؛ زیرا دین و تدین مانع وابستگى مى‏شود و اگر دیندارى نباشد وابستگى آسان مى‏شود.

 نظر دهید »

معیار‌های انتخاب ‌‌اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب

21 دی 1394 توسط فروتن

گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون معیارهای نماینده یک ملت انقلابی، مؤمن و شجاع به شرح زیر است:

اولین شرط تقواست.

هر کس که به این نظام معتقد و پایبند است، مى‌تواند وارد میدان انتخابات شود؛ کسانى که این نظام و قانون اساسى را قبول ندارند، آمدنشان به مجلس خطاست و خودشان هم بایستى بدانند که از نظر این ملت آمدن آن‌ها به مجلس خطاست. معلوم است کسانى که این قانون اساسى و این ملت و کار‌ها و شعار‌ها و راه و اهدافش را قبول ندارند، نباید به مجلس بیایند؛ اما آن کسانى که نظام، اسلام، قانون اساسى و امام را قبول دارند، باید به میدان رقابت بیایند؛ منتها رقابت سالم و نه رقابت لجوجانه و عنادآمیز.این جناح‌ها و خطوط و احزاب هم از نظر بنده اعتبارى ندارند؛ بعضى خودشان که کشمکش مى‌کنند هیچ، سعى مى‌کنند که رهبرى و دستگاه‌هاى نظام را هم وانمود کنند که در دعواهاى جناحى و خطّىِ این‌ها واردند! این مطلب درست نیست. بنده حزب و شخصیت نمى‌شناسم؛ بنده این را مى‌شناسم که کسى که مى‌آید به مجلس، باید با تقوا باشد.

اوّلین شرط تقواست: «انّ اکرمکم عنداللَّه اتقاکم». دیگر این‌که باید طرفدار محرومین باشد؛ بداند که در کشور محرومیت هست و سعى و همّت او باشد که رفع محرومیت کند. باید ضدّ فساد هم باشد و با فساد مالى و اقتصادى به‌شدّت و به‌جد، از بُن‌دندان و نه به لفظ، مخالف باشد، تا با فساد مبارزه کند. البته توانمند، با اخلاص و عالِم هم باشد. صلاحیت بر اساس این مسائل است.

بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم قم‌ در آستانه سالروز قیام 19 دی 1382/10/18

نماینده شایسته: شجاع‌ترین، مؤمن‌ترین و انقلابى‌ترین

آن کسى که به عنوان وکیل این ملتِ انقلابى و مؤمن و شجاع به مجلس مى‌رود، باید انقلابى و مؤمن و شجاع باشد اگر نگوییم شجاع‌ترین و مؤمن‌ترین و انقلابى‌ترین؛ لااقل در سطح این توده‌ى عظیم مردم که این گونه از خود درخشش نشان مى‌دهند، باشد.

آن کسى که اسلام را نمى‌پسندد و مقرّرات اسلامى را قبول نمى‌کند و براى خاطر دل بیگانگان و خوشامد دیگران، به انقلاب و ارزش‌هاى انقلابى اهانت مى‌کند و یا به خاطر ترس از دیگران، به جاى این‌که به ملت گرایش نشان دهد، به دشمن گرایش نشان مى‌دهد و آن کسى که تقواى لازم را ندارد و اهل معنویّات نیست و اهل دنیاست و فقط براى نام و نشان و استفاده‌ى شخصى، این مسؤولیت را مى‌خواهد، او لایق و شایسته‌ى این کار نیست.

دنبال آدم‌هاى مؤمن و شجاع و انقلابى و کسانى که بتوانند قدرت این ملت را - که در سایه‌ى ارزش‌هاى انقلابى است - حفظ کنند، باشید. کسانى که وقتى قوانینى مى‌گذارند و موضعى مى‌گیرند و نطقى مى‌کنند، همه در این جهت باشد. این طور آدمى، شایسته‌ى آن است که به عنوان وکیل این ملت، به مجلس شوراى اسلامى برود؛ آن کسى که بفهمد امام چه مى‌گفت، چه مى‌خواست و چرا مى‌خروشید.وکیل آینده‌ى مجلس، باید دنبال راه امام و در خطّ او باشد. بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در خطبه‌هاى نماز عید فطر 1374/12/01

اصلح را انتخاب کنید.

هنر ملت ایران و مردم شهر‌ها و حوزه‌هاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند؛ بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دیندارى و آمادگى براى حضور در می‌دانهاى انقلاب؛ دردشناسترین و دردمند‌ترین نسبت به نیازهاى مردم را انتخاب کنند.

بیانات در اجتماع عظیم مردم یزد 1386/10/12

مرزبندی شفاف با دشمن؛ شاخص مهم نماینده اصلح

نماینده‌ى صالح آن کسى است که پایبندى او به اسلام باشد، پایبندى او به عدالت باشد، پایبندى او به منافع ملى باشد، مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. اگر این نشد، آن نماینده، نماینده‌ى خوبى نخواهد بود؛ نماینده‌ى ملت در واقع نخواهد بود. خوشبختانه در کشور ما مجموعه‌هاى سیاسى‌اى که هستند، نسبت به مبانى اسلام و انقلاب تقریباً همه، بجز یک اقلیت کوچکى، متفق‌القولند؛ منتها مرز‌ها را باید روشن کرد. بعضى، از دشمن رودربایستى دارند؛ بعضى، ملاحظه‌ى دشمن را می‌کنند. ملاحظه‌ى ملت را باید کرد، ملاحظه‌ى خدا را باید کرد، نه ملاحظه‌ى دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنى، هر چه عقب بنشینى، او جلو مى‌آید. اگر خاکریز شما در مقابل دشمن خاکریز مستحکمى نباشد، او نفوذ می‌کند. دشمنان این را می‌خواهند. یکى از شاخص‌ها همین است. مردم در هر جاى کشور هستند، به این شاخص توجه کنند.آن کسانى که مرزشان با دشمن و دست‌نشاندگان دشمن مرز کمرنگى است، این‌ها براى ورود به مجلس اصلح نیستند. کسانى باید باشند که مرز روشنى با دشمن داشته باشند.

‌بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم‌ 1386/12/22

چهار شرط اصلی برای یک نماینده

به نظر من مهم‌ترین شرایط نماینده عبارت است از این‌که متدیّن، کارآمد، دلسوز و شجاع باشد. اگر این چهار شرط در نماینده‌اى جمع شد،‌‌ همان کارى را که شما آرزو و توقّع دارید، انجام خواهد داد. نماینده باید متدیّن باشد. بى‌دینى و بى‌تقوایى چیز بدى است؛ هرجا باشد، انسان را آسیب‌پذیر مى‌کند. اگر در جاى حسّاس باشد، آسیب‌پذیرى آن بسیار گران تمام خواهد شد. نماینده باید کارآمد هم باشد. بعضی‌ها متدیّن هستند، اما از آن‌ها کارى ساخته نیست. باید به‌گونه‌اى باشند که بتوانند وظایفى را که بر عهده‌شان قرار دارد، انجام دهند.

سوم این‌که دلسوز مردم - بخصوص طبقات محروم - باشد و براى آن‌ها کار و فکر کند. من در انتخاباتِ دوره‌ى قبل - شاید در نماز جمعه بود - گفتم نامزدهاى انتخابات مراقب باشند خود را وامدار ثروتمندان و قدرتمندان و امثال این‌ها نکنند. اگر کسى وامدار دستگاه‌ها و اشخاص و وامدار پول و قدرت شد، دیگر نمى‌تواند براى مردم دلسوزى کند. پس دلسوزى هم یک شرط بزرگ است.

شرط چهارم این است که نماینده‌ى مردم باید شجاع باشد. این ملت، ملت شجاع و آزاده‌اى است؛ ملتى است که تهدید قدرتهاى متکبّر جهانى او را به عقب نمى‌نشاند؛ بنابراین نماینده‌ى او هم باید شجاع باشد و نترسد؛ شجاعت در مقابل دشمن، شجاعت در مقابل باطل، شجاعت در پذیرش حرف حق.

بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه تهران‌ 1382/11/24

نماینده باید وجدان سیاسی داشته باشد.

نماینده باید احساس دلسوزى و وجدان سیاسى داشته باشد. علاوه بر همه‌ى این‌ها - و شاید بتوانم عرض کنم مهم‌تر از همه‌ى این‌ها - این است که متدین باشد. نماینده‌ى متدین است که براى مردم کار مى‌کند. نیتش را خدا مى‌کند؛ مردم فهمیدند، فهمیدند؛ نفهمیدند، نفهمیدند. آن کس که بخواهد کار نکرده‌اى را به رخ مردم بکشد، متدین نیست. نماینده‌اى که متدین است، براى مردم کار مى‌کند، جان مى‌کند، نفس مى‌زند، در تنظیم قوانین، در حفظ اکثریت مجلس و کمیسیون‌ها و براى حضور در کمیسیون‌ها تلاش مى‌کند. کسى فهمید، فهمید؛ نفهمید، نفهمید. اهمیت نمى‌دهد. مى‌خواهد کار کند. این، فایده‌ى تدین نماینده است؛ نماینده‌ى متدین و معتقد به انقلاب، معتقد و پایبند به اصول انقلاب.

بیانات مقام معظم رهبرى در خطبه‌هاى نماز جمعه تهران‌ 1371/01/07

کارآمدی تنها کافی نیست

ارانتخابات، یک کار بزرگ و یک اقدام شرعى و یک اقدام خدایى است؛ بگردید آدمهاى مناسب را براى این کار مهم پیدا کنید. آدمِ مناسب چطور آدمى است؟ باید کارآمد باشد… کارآمدىِ تنها هم کافى نیست؛ باید متدیّن هم باشد. آدم متدیّن، احتمال خیانتش کم است. آن متدیّن‌هایى که یک وقت دچار لغزش مى‌شوند، اوّل تقواى خودشان را از دست مى‌دهند؛ بعد این لغزش به سراغ آن‌ها مى‌آید. پس، باید متدیّن و باتقوا هم باشند تا بتوانید براى کارهاى این کشور به آن‌ها اعتماد کنید. همچنین باید در مقابل توپ و تشر این و آن - خارجى، داخلى، زورگویان، قدرتمداران - شجاع باشد و دل خود را نبازد. کسى که دل خود را در مقابل توپ و تشر باخت، دستش هم براى امضا مى‌لغزد؛ پایش هم براى جلو رفتن مى‌لرزد؛ نمى‌شود به او اعتماد کرد.

بیانات دردیدار اقشار مختلف مردم‌ 1378/13/11

صداقت و دلسوزی نماینده را تشخیص دهید

مجلس شوراى اسلامى، مجلس مردم است. مجلس خان‌ها نیست؛ مجلس آحاد مردم است. نماینده‌اى که انتخاب مى‌شود، باید دلسوز مردم باشد، صادق باشد، صمیمى باشد و بخواهد براى مردم کار کند. بعضى تظاهر به کار مى‌کنند، اما کار نمى‌کنند. این، به درد نمى‌خورد. باید براى مردم کار کرد. صداقت و دلسوزى نماینده‌اى را که مى‌خواهید انتخاب کنید، تشخیص دهید و بعد او را برگزینید.

بیانات مقام معظم رهبرى در خطبه‌هاى نماز جمعه تهران‌ 1371/01/07

نماینده باید اولویت‌ها را بفهمد

نماینده باید داراى فهم و درک سیاسى باشد و مسائل کشور را بفهمد؛ هم مسائل خارجى و توطئه‌هاى دشمنان را و هم مسائل داخلى و نیازهاى مردم و اولویتهاى کشور را. این‌طور نباشد که بدون رعایت اولویت‌ها، مسأله‌اى را مطرح کنند، شعارى بدهند و براى ملت و دولت مشکل درست کنند.

بیانات مقام معظم رهبرى در خطبه ‌هاى نماز جمعه تهران‌ 1371/01/07

براى مسئول عقیده و اخلاق مسأله‌ى شخصى نیست!

در نظام جمهورى اسلامى غیر از دانایى و کفایت سیاسى، کفایت اخلاقى و اعتقادى هم لازم است. افرادى نگویند که اخلاق و عقیده مسأله‌ى شخصى انسانهاست. بله، اخلاق و عقیده مسأله‌ى شخصى انسانهاست؛ اما نه براى مسؤول. من اگر در جایگاه مسؤولیت قرار گرفتم و اخلاق زشتى داشتم؛ فهم بدى از مسائل جامعه داشتم و معتقد بودم که باید جیب خودم را پُر کنم، نمى‌توانم به مردم بگویم این عقیده و اخلاق شخصى من است و اخلاق و عقیده ربطى به کسى ندارد! براى یک مسؤول عقیده و اخلاق مسأله‌ى شخصى نیست؛ مسأله‌اى اجتماعى و عمومى است؛ حاکم شدن بر سرنوشت مردم است. آن کسى که به مجلس مى‌رود، یا به هر مسؤولیت دیگرى در نظام جمهورى اسلامى مى‌رسد، اگر فاسد، بیگانه‌پرست و در خدمت منافع طبقات برخوردار جامعه بود، دیگر نمى‌تواند نقشى را که ملت و طبقات محروم مى‌خواهند، ایفا کند. اگر آن شخص انسان معامله‌گر، رشوه و توصیه‌پذیر و مرعوبى بود؛ در مقابل تشرِ تبلیغات و سیاستهاى خارجى جا زد، دیگر نمى‌تواند مورد اعتماد مردم قرار گیرد و برود آن‌جا بنشیند و تکلیف ملک و ملت را معیّن کند. این شخص غیر از کفایت ذاتى و دانایىِ ذاتى، به شجاعت اخلاقى، تقواى دینى و سیاسى و عقیده‌ى درست هم احتیاج دارد.

بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان قزوین 1382/09/26

تملق‌گویی استکبار مجلس را خراب می‌کند.

اگر نماینده‌اى بى‌علاقه به انقلاب و کشور و بى‌اعتقاد به قانون اساسى به مجلس راه پیدا کند که مصالح این کشور برایش مهم نباشد؛ دشمنی‌هاى استکبار جهانى را نفهمد، دلش بخواهد که از استکبار جهانى تملّق بگوید و در روزنامه‌ها و مجلّات وابسته به صهیونیست‌ها اسمش را درشت بنویسند و بگویند فلانى با سیاست نظام جمهورى اسلامى مخالفت کرد؛ چنین نماینده‌اى مجلس را خراب مى‌کند، ملت را خراب مى‌کند، کشور را هم خراب مى‌کند؛ پس به‌درد نمى‌خورد. اگر نماینده‌‌اى بر سرِ کار آید که قبل از ورود به مجلس، خود را وامدار دیگران کرده و مجبور باشد در مجلس وام آن‌ها را ادا کند؛ نانهایى به قرض گرفته باشد و بخواهد به مجلس که رفت، قرض خود را ادا کند؛ به‌درد نمى‌خورد. اگر نماینده‌اى به مجلس برود که از مسائل کشور درک لازم را نداشته باشد؛ فاقد هوشمندى، آگاهى، سواد و معرفت لازم باشد، به‌درد نمى‌خورد. نمایندگى کار مهّمى است.

بیانات مقام معظم رهبرى در خطبه‌ هاى نماز جمعه 1374/11/20

مراقب آدمهای اهل سوء استفاده باشید!

باید مراقب بود که آدم‌هاى اهل سوء استفاده و بى‌اعتقاد به رسالت انقلابى و مسؤولیت نمایندگى و کسانى که مى‌خواهند وارد مجلس شوند فقط براى این‌که سوء استفاده‌اى بکنند یا خداى نکرده خرابکارى‌اى انجام دهند، وارد مجلس نشوند…

توجه به چیزهاى کم‌اهمیت، تنگ‌نظرى و دقّتهاى بیخودى را باید کنار گذاشت. اساس قضیه‌‌ همان چیزهایى است که واقعاً همه را مى‌ترساند: آدم پول پرستى؛ آدم پیشکرده‌ى خوانین و اشرار منطقه‌اى، از فقد یا ضعف نظارت استفاده کند و وارد مجلس شود و بعد بخواهد براى آن‌گونه افراد کار و تلاش کند. بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار اعضاى هیأت نظارت بر انتخابات شوراى نگهبان‌ 1374/11/14

نماینده باید طرفدار ضعفا باشد.

نماینده باید شجاع و باشرف و امین و طرفدار ضعفا و قشر ضعیف باشد. قانون باید بتواند از حقوق ضعفا دفاع کند، والاّ قانونى که پولداران را پولدار‌تر کند، قانون مملکت اسلامى نیست. قانون باید بتواند گره‌ها را باز کند و به دردِ دل قشرهاى محروم برسد.

بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم‌ 1378/11/13

نامزد‌ها به مراکز قدرت و ثروت متصل نباشند.

اگر چنانچه نامزد‌ها به مراکز ثروت و قدرت متصل شوند، کار خراب می‌شود؛ همچنان که امروز در به‌اصطلاح دموکراسى‌هاى دنیا، در آمریکا و غیر آمریکا این رسم هست؛ کمپانى‌ها و پولدار‌ها به نامزد انتخابات در ریاست جمهورى یا در انتخابات کنگره پول می‌دهند، ولى او در مقابل آن‌ها متعهد است. آن رئیس جمهورى که با پول دستگاه‌هاى گوناگون و مراکز ثروت سر کار بیاید، در مقابل آن‌ها متعهد است. آن نماینده‌ى مجلسى که با پول فلان شرکت و فلان کمپانى و فلان ارباب و فلان پولدار توى مجلس بیاید، مجبور است آنجائى که آن‌ها لازم می‌دانند، قانون جعل کند، قانون بردارد، توسعه و تضییق در قانون بکند. این نماینده به درد مردم نمی‌خورد. نه باید به مراکز ثروتهاى شخصى متصل بود، و نه به طریق اولى‌ به ثروتهاى عمومى. کسى بیاید از پول بیت‌المال مصرف کند، براى اینکه به وکالت مجلس برسد؛ این دو برابر اشکال دارد، اشکال مضاعف دارد. این‌ها را باید مردم مراقب باشند.

بیانات در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز 19 دی 1390/10/19

نماینده باید طرفدار حقوق محرومین باشد.

باید ما هوشیار باشیم؛ آحاد ملت باید هوشیار باشند. نماینده‌ى متدین، امین، طرفدار عدالت، مخالف با فساد، طرفدار حقوق محرومین، پایبند به مبانى اسلام و ارزشهاى اسلامى و خط امام؛ یک چنین نماینده‌اى را بفرستند مجلس؛ آنوقت مجلس مقتدر خواهد شد، عزتمند خواهد شد. تشخیص این براى همه البته آسان نیست، ولى باید تحقیق کرد، باید به آدمهاى مطلع، آدمهاى خبره، آدمهاى مطمئن مراجعه کرد. بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم‌ 1386/12/22

 3 نظر

تاکید به باب هوشیار بودن.

21 دی 1394 توسط فروتن

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم قم، با تجلیل از قیام تاریخ‌ساز ۱۹دی ۱۳۵۶ مردم این شهر و تشریح علل و عوامل «ماندگاری انقلاب»، تأکید کردند: در پرتو حضور آگاهانه همگانی، ماندگاری انقلاب، آرامش و سکینه‌ی ملت و پیروزی بر توطئه‌های دشمنان امکان‌پذیر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از قیام تاریخی نوزدهم دی سال ۱۳۵۶ مردم قم بر ضد رژیم دیکتاتوری شاه و در حمایت از مرجعیت و روحانیت، از مردم قم به عنوان «پیشروان و پیشرانان انقلاب» یاد کردند و افزودند: سال‌ها مبارزه و بیانات امام خمینی رحمه‌الله و جایگاه مرجعیت و روحانیت، در مردم زمینه‌های مساعدی برای مبارزه با رژیم ستم‌شاهی فراهم کرده بود که قیام ۱۹دی، این مبارزه‌ی حیاتی را کلید زد.
ایشان «شجاعت و بصیرت مردم و احساس تکلیفِ به‌هنگام برای ورود به میدان»، را عناصر اصلی قیام ۱۹دی خواندند و افزودند: آن قیام تاریخی در دفاع از امام رحمه‌الله شکل گرفت و حوادث بعد از آن منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
رهبر انقلاب، پیروزی انقلاب اسلامی در شرایط حاکمیت دیکتاتوری وابسته و مورد حمایت قدرت‌های استکباری را از لحاظ محاسبات مادی، غیرممکن و محال خواندند و خاطرنشان کردند: این پیروزی نشان‌دهنده‌ی وجود سنن الهی یعنی قوانینی در عالم خلقت است که انسان‌های مادی از درک آنها عاجزند.
ایشان تأکید کردند: در شرایط کنونی نیز نظام جمهوری اسلامی ایران با جبهه‌ی گسترده دشمنان اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایادی و عوامل استکبار و عوامل تکفیری و داعش مواجه است که اگر به لوازم سنت الهی یعنی «ایستادگی، بصیرت و عملِ در لحظه‌ی نیاز»، عمل کنیم قطعاً همانند پیروزی انقلاب اسلامی می‌توان بر این جبهه‌ی گسترده غلبه کرد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به موضوع علت و چرایی «ماندگاری انقلاب اسلامی» در مقایسه با برخی حوادث مهم تاریخ معاصر ایران و جهان پرداختند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به دو حادثه‌ی «نهضت ملی شدن صنعت نفت» و «قیام مشروطیت» گفتند: در نهضت ملی، خواست مردم، یک خواست حداقلی و عبارت از کوتاه شدن دست انگلیس از سرمایه‌ی ملی نفت بود و در قیام مشروطیت نیز خواست مردم، حداقلی، و عبارت از محدود شدن اختیارات و قدرت مطلقه‌ی پادشاه بود.
ایشان افزودند: این دو حادثه با اینکه دارای اهدافی حداقلی بودند و مردم هم در صحنه حضور داشتند شکست خوردند ولی انقلاب اسلامی ایران با آنکه دارای یک هدفِ حداکثری، یعنی استقلال همه‌جانبه و سرنگونی حکومت پادشاهی و استبدادی بود، به پیروزی رسید و ماندگار شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر جوانان به تحلیل درستی از این واقعیت برسند دیگر تلاش برخی برای نشاندن بذر ترس و رعب و ناامیدی در دل مردم به نتیجه نخواهد رسید و راه صحیح آینده‌ی کشور مشخص خواهد شد.
ایشان همچنین به تغییر مسیر انقلاب‌های فرانسه و شوروی و از بین رفتن آن انقلاب‌ها اشاره و خاطرنشان کردند: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که توانسته است ماندگاری خود را براساس اصول و آرمان‌های اولیه حفظ کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اصلی‌ترین هدف مراکز فکر و اندیشه در دنیای استکبار، از بین بردن عناصر ماندگاری انقلاب است، افزودند: تمام تلاش دشمنان در طول سال‌های گذشته اعم از جنگ تحمیلی، محاصره‌ی اقتصادی و تحریم‌های گسترده‌ی اخیر، با هدف از بین بردن ماندگاری انقلاب اسلامی بوده است که البته در هر دوره، ابتکارات جدید هم انجام می‌دهند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، خاطرنشان کردند: آمریکایی ها در سال ۸۸ به‌دنبال آن بودند که تجربه‌ی موفق خود در چند کشور را به بهانه‌ی انتخابات در ایران نیز اجرا کنند و با برجسته‌سازی اقلیتی که رأی نیاورده بود و با حمایت مالی و سیاسی از آنها نتیجه‌ی انتخابات را به هم بزنند اما انقلاب و کودتای رنگی آنها در ایران با حضور مردم، شکست خورد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حمایت رئیس‌جمهور آمریکا از مخالفان نظام و انقلاب در حوادث سال ۸۸، خاطرنشان کردند: دولت آمریکا تا آنجا که توانست از آن حوادث حمایت کرد ولی حضور به‌موقع مردم در صحنه، نقشه‌ی آنان را نقش بر آب کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، گفتند: آمریکایی‌ها اکنون می‌گویند دوره‌ی بعد از مذاکرات هسته‌ای، دوره‌ی سخت‌گیری بر ایران است به‌گونه‌ای که گویا قبل از این بر ایران سخت نمی‌گرفته‌اند، اما جوانان، مردم و مسئولان آگاهانه، هوشیارانه، امیدوارانه و با مقاومت و توکل بر خدا و تکیه بر نقاط قوت کشور، در مقابل دشمنان می‌ایستند و این، بسیار مهم است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، طبیعت انتخابات را دادنِ نفسِ تازه به ملت برشمردند و افزودند: احساس مسئولیتِ مردم که در حضور در انتخابات جلوه‌گر می‌شود و دشمن را ناکام می‌گذارد از عناصر «ماندگاری انقلاب» است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دو مسئله را در انتخابات دارای اهمیت فراوان خواندند: اول؛ «اصل شرکت در انتخابات» و دوم؛ «درست انتخاب کردن و رأی به نامزدهای اصلح».
ایشان با تأکید مجدد برضرورت شرکت همه‌ی واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات افزودند: همچون گذشته اصرار داریم که همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند پای صندوق‌ها بیایند چرا که انتخابات متعلق به ملت، ایران و نظام جمهوری اسلامی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شرکتِ همگان در انتخابات را موجب پایداری و تقویت نظام اسلامی، استمرار تأمین امنیت کامل، افزایش اعتبار و آبروی ملت در چشم جهانیان و باعث ابهّت جمهوری اسلامی ایران در نزد دشمنان خواندند.
رهبر انقلاب در تبیین اهمیت فراوان رأی دادن به نامزدهای صالح افزودند: آرا و سلایق مختلف، ایراد ندارد، مهم آن است که تلاش و دقت کنیم که انتخاب ما، انتخاب درستی باشد.
ایشان افزودند: اگر این دقت صورت گیرد حتی اگر برخی منتخبان، بعداً مطلوب از آب در نیایند، «تلاش و دقت رأی‌دهنده برای انتخاب نامزدهای شایسته»، مورد رضایت پروردگار خواهد بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به جایگاه رفیع مجلس شورای اسلامی در عرصه‌ی مسائل داخلی و بین‌المللی خاطرنشان کردند: مجلس از زوایای مختلف به‌ویژه از لحاظ تصویب قوانین، ریل‌گذاری برای حرکت دولت‌ها، و تجلی ایستادگی ملت اهمیت بی‌نظیری دارد.
ایشان مواضع مجلس کنونی را در مسائل بین‌المللی «خوب» برشمردند و افزودند: مجلسی که در قضیه‌ی هسته‌ای و دیگر مسائل مقابل دشمنان بایستد و شجاع، مستقل و آزاد، حرف‌ها و مواضع ملت را بیان کند با مجلسی که در مسائل گوناگون حرف‌های دشمن را تکرار می‌کند، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
رهبر انقلاب، تک تک نمایندگان مجلس را در شکل‌گیری حرکت و مواضع خانه‌ی ملت، دخیل دانستند و افزودند: به‌همین علت، مردم همه‌ی استان‌ها و شهرها، باید در انتخاب نمایندگان خود، کاملاً دقت کنند و در درستی انتخاب، به اطمینان برسند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین زمینه افزودند: البته شناخت کاملِ یکایک نامزدها، واقعاً دشوار است اما می‌توان با دقت در سوابق و مواضعِ کسانی که فهرست‌ها و لیست‌های انتخاباتی را ارائه می‌کنند، درباره‌ی لیست‌ها تصمیم گرفت.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر پیشنهاد دهندگانِ لیست‌ها، مؤمن و انقلابی هستند و خط امام را واقعاً قبول دارند می‌توان به لیست آنها درباره‌ی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعتماد کرد اما اگر به انقلاب و دین و استقلال، چندان اهمیتی نمی‌دهند و دلشان دنبال حرف‌های آمریکا و دیگر بیگانگان است، قابل اعتماد نیستند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مجلس خبرگان را نیز بسیار مهم خواندند و یادآور شدند: برخلاف برخی تصورها، مجلس خبرگان برای سالی یکی دو بار جلسه و سخنرانی تشکیل نمی‌شود بلکه می‌خواهد روزی که رهبر فعلی در قید حیات نیست، «رهبر» یعنی کلیددارِ حرکت انقلاب را انتخاب کند و این مسئله بسیار مهم است.
ایشان با تأکید بر ضرورت دقت کامل در انتخاب نامزدهای مجلس خبرگان افزودند: بسته به ترکیب خبرگان، آنها ممکن است در هنگام ضرورت، شخصی را به رهبری انتخاب کنند که با توکل به خدا و با شجاعت در مقابل دشمنان بایستد و راه امام را ادامه دهد اما این احتمال نیز وجود دارد که فردی با ویژگی‌های متفاوت را به رهبری برگزینند، بنابراین باید با تحقیق و دقت و شناخت و اطمینان به آنها رأی داد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حضور در انتخابات و به‌ویژه دقت در انتخاب «نامزدهای صالح یا اصلح» را موجب تحقق دو هدف عالی خواندند: ماندگاری انقلاب و آرامش و سکینه‌ی ملت.
ایشان در تشریح تأثیر انتخاب صحیح بر ماندگاری انقلاب افزودند: از ابتدای انقلاب ریزش‌ها و رویش‌های فروانی داشته‌ایم، عده‌ای از افراد انقلابی به‌خاطر «ظلم فردی احتمالی» که به آنها شده، به ناحق از اصل انقلاب روگردان شده‌اند و عده‌ای هم به‌خاطر مسائل شخصی و خانوادگی مواضع دیگری گرفته‌اند اما مهم این است که رویش‌های انقلاب در زمینه‌های مختلف از جمله وجود نیروهای «مؤمن، انقلابی، متخصص، تحصیل‌کرده، فن‌آور و کارآمد»، بسیار بیشتر از ریزش‌ها بوده است.
رهبر انقلاب افزودند: در مقطع کنونی نیز اگر مردم به وظایف خود در انتخاب نامزدهای صالح برای مجلس و خبرگان، درست عمل کنند «رویش‌های سرسبز و پرطراوت انقلاب»، بیشتر و ماندگاری انقلاب تأمین می‌شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خصوصیت دوم عمل به وظیفه در باب ماندگاری انقلاب را ایجاد آرامش در دل ملت برشمردند و با استناد به آیات قرآن درباره‌ی نزول سکینه و آرامش بر دل‌های بیعت‌کنندگان با پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌وآله‌وسلم افزودند: هرکس امروز با انقلاب و امام خمینی رحمه‌الله و راه امام بیعت کند به معنای بیعت با پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌وآله‌وسلم است و پروردگار کریم به پاداش این بیعت، دغدغه، نگرانی و نامیدی را از دل ملت می‌زداید و اطمینان و آرامش را جایگزین می‌کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: ماندگاری انقلاب و ایستادگی امیدوارانه و پرآرامش مردم، یقیناً باعث پیروزی ملت بر آمریکا و توطئه‌های دشمنان خواهد شد.

 نظر دهید »

واکنش سیاسی آمریکا به اعدام شیخ نمر

14 دی 1394 توسط فروتن

جان کربی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای تنها به ابراز نگرانی از اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته عربستانی پرداخت و هشدار داد که احتمال دارد این اقدام عربستان منجر به افزایش بحران‌های طایفه ای شود.

وی در موضعی فریبنده از رژیم سعودی خواست که اجازه بیان نظرات به شیوه های صلح آمیز را بدهد و به حقوق بشر احترام گذاشته و از آن محافظت کند.

رژیم سعودی روز شنبه دوازدهم دی ماه برابر با دوم ژانویه 2016 در بیانیه‌ای، از اعدام چهار نفر از شخصیتهای شیعی‌ عربستان و در رأس آنها شیخ نمر باقر النمر به‌اتهام واهی اقدامات تروریستی خبر داد.

آل سعود سه مبارز شیعی دیگر به‌نام‌های علی سعید الربح، محمد علی عبدالکریم الصویلم و محمد فیصل محمد الشیوخ را به شهادت رسانده است.

گروه‌های مختلف سیاسی، حزبی و شخصیت‌های مختلف جهان اسلام، جنایت آل سعود در به شهادت رساندن شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعی را به‌جرم مطالبه حقوق مشروع و غصب‌شده مردم منطقه شرق عربستان محکوم کردند و اعتراضات به این اقدام شنیع رژیم سعودی همچنان ادامه دارد.

 نظر دهید »

سخنان رهبر انقلاب درباره شهادت عالم مؤمن و مظلوم شیخ نمر

14 دی 1394 توسط فروتن

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی جنایت بزرگ عربستان سعودی در به شهادت رساندن عالم مؤمن و مظلوم، شیخ نمر باقر النمر را به‌شدت محکوم کردند و با تأکید بر لزوم احساس مسئولیت دنیا در قبال این جنایت و جنایات مشابه سعودی در یمن و بحرین، خاطرنشان کردند: بدون تردید خون به ناحق ریخته‌ی این شهید مظلوم به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: این عالمِ مظلوم نه مردم را به حرکت مسلحانه تشویق می‌کرد و نه به صورت پنهانی اقدام به توطئه کرده بود، بلکه تنها کار او، انتقاد علنی و امر به معروف و نهی از منکرِ برخاسته از تعصب و غیرت دینی بود.
رهبر انقلاب، شهادت شیخ نمر و ریختن به ناحق خون او را خطای سیاسی دولت سعودی خواندند و افزودند: خداوند متعال از خون بی‌گناه نمی‌گذرد و خون به ناحق ریخته، بسیارسریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت.
ایشان با انتقاد شدید از سکوت مدعیان آزادی، دموکراسی و حقوق بشر و حمایت آنان از رژیم سعودی که خون بی‌گناه را تنها به خاطر انتقاد و اعتراض به زمین‌ می‌ریزد، تأکید کردند: جهان اسلام و همه‌ی دنیا باید نسبت به این قضیه احساس مسئولیت کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آزار و شکنجه‌ی مردم بحرین توسط نظامیان سعودی و تخریب مساجد و خانه‌های آنان و همچنین بیش از ۱۰ ماه بمباران مردم یمن را نمونه‌های دیگری از جنایات رژیم سعودی خواندند و تأکید کردند: کسانی که صادقانه به سرنوشت بشریت و سرنوشت حقوق بشر و عدالت علاقه‌مند هستند، باید این قضایا را دنبال کنند و نباید نسبت به این وضعیت بی‌تفاوت باشند.
رهبر انقلاب همچنین افزودند: یقیناً شهید شیخ نمر مورد تفضل خداوند خواهد بود و بدون شک دست انتقام الهی گریبان ظالمانی را که به جان او تعدّی کردند خواهد گرفت و این همان چیزی است که مایه‌ی تسلّی است.

 

 نظر دهید »

دیدگاه‌های شیخ نمر در قبال آل‌سعود

14 دی 1394 توسط فروتن

شیخ نمر همواره در خطابه‌‌هایش رژیم سعودی را به اعمال “سیاست‌‌های تبعیض‌آمیز طایفه‌ای سازمان‌یافته و منظم به‌ویژه در مناطق شرقی عربستان و به‌خصوص در دو منطقه “الاحساء” و “القطیف” متهم می‌کرد که حدود یک قرن است، بر این مناطق حاکمیت دارد.

وی همواره و بارها تأکید داشته که از گفتن کلام حق، بیم و واهمه‌ای ندارد حتی اگر در این راه بازداشت شده، وارد زندان شود و تحت شدیدترین شکنجه‌ها و آزارها و اذیت ها تا سرحد شهادت قرار گیرد.

شیخ نمر توهین به کرامت شهروندان عربستانی به‌ویژه شهروندان شیعی عربستان که از دید رژیم سعودی شهروندان درجه دو این کشور به شمار می‌آیند و فاقد هرگونه حق و حقوق شهروندی هستند، رد و تأکید می‌کند که از کرامت و حقوق شهروندان شیعی عربستانی حمایت خواهد کرد.

وی بارها در این ارتباط تأکید کرده است که در خط اول رویارویی با ظلم و جور رژیم سعودی قرار می‌گیرد چون اعتقاد دارد بدون مبارزه و تلاش نمی‌‌توان به حقوق مورد نظر خود دست یافت و عدالتی در کشور برقرار نخواهد شد و شهروندان نمی‌توانند آزاد زندگی کنند.

شیخ نمر در این‌باره در سخنان خود با استناد به خطبه “جهاد” امیرالمؤمنین علی(ع) تأکید دارد که به عدالت جز از طریق جهاد دست نخواهیم یافت و حق جز با از خود گذشتگی و جهاد و شجاعت به دست نخواهد آمد.

وی در خطبه‌های نماز جمعه خود نیز بارها گفته است که شیعیان عربستان، دیگر در برابر توهین‌ها و تعدی‌ها و تجاوزات آل‌سعود سکوت نخواهند کرد و در این باره خطاب به آل‌سعود گفت که “ما ساکت نمی‌مانیم که هر آنچه بخواهید بر سر ما بیاورید؛ هر آنچه بخواهید انجام دهید و کرامت و شخصیت ما را که با ارزش ترین چیز در زندگی ماست، زیر پا بگذارید".

شیخ نمر همچنین از مطبوعات و رسانه‌های سعودی به دلیل وابستگی و تبعیت آنها از رژیم سعودی و تبدیل‌شدن آنها به بوق تبلیغاتی آل‌سعود به‌شدت انتقاد می‌کند.

وی تصریح می‌کند که مفتی‌های وهابی، ساخته و پرداخته آل‌سعود هستند. به گفته شیخ نمر، آل سعود به مفتی‌های وهابی پول می‌دهند تا با دامن‌زدن به اختلافات طایفه‌ای و مذهبی و ایجاد اختلاف بین شیعیان و اهل سنت، آنها را به خود مشغول کنند و با ایجاد تفرقه مذهبی و طایفه‌ای و قبیله‌ای به حاکمیت خود بر عربستان و غارت و چپاول ثروت‌های آن ادامه دهند.

شیخ نمر النمر در یکی از خطبه‌هایش به خاطر مواضع و دیدگاه‌های تندش در قبال رژیم سعودی گفت که “می‌دانم فردا برای بازداشت من به سراغ خواهید آمد. خوش می‌آیید! این منطق و راه و روش شماست: “بازداشت” و “شکنجه” و “کشتار"؛ ما از قتل و کشتار نمی‌هراسیم. ما از هیچ چیز نمی‌ترسیم.”

وی در قبال سرکوبگری های رژیم سعودی و مخالفت این رژیم با برگزاری تظاهرات‌ مسالمت‌آمیز و تجمع‌های اعتراض‌آمیز تأکید می‌کرد که “همواره به دنبال راه‌های دیگری برای ادامه اعتراضات خود و احقاق حقوق‌مان خواهیم بود و تظاهرات، یکی از این راهکارهاست".

این روحانی عربستانی را باید از جمله دشمنان سرسخت “نایف بن عبدالعزیز” ولی‌عهد سابق رژیم سعودی برشمرد. شیخ نمر، همواره انتقادات شدیدی را به وی وارد می‌کرد.

وی در یکی از خطابه‌هایش شاهزاده نایف بن عبدالعزیز را به علت شدت خشونت و قساوت و ظلمش علیه مردم عربستان به طور اعم و شیعیان به طور اخص، طاغوت و ستمگری خواند که در قبرش شکنجه خواهد شد و آتش او را خواهد سوزاند و کرم‌ها او را خواهند خورد. او در همین خطبه تأکید کرد که از مرگ نایف خوشحال خواهد شد.

وی همواره در خطبه‌های نمازجمعه و خطابه هایش نه تنها از آل سعود انتقاد می‌کند بلکه از منتقدان سرسخت برخی از رژیم‌های عربی حوزه خلیج فارس از جمله آل خلیفه است.

 نظر دهید »

شیخ نمر کیست؟

14 دی 1394 توسط فروتن


 شیخ “نمر باقر النمر” ‌روحانی شیعی برجسته عربستانی، در سال 1379 هجری قمری مصادف با 1968 میلادی، در شهر “العوامیه” در استان القطیف در شرق عربستان در خانواده‌‌ای اهل علم و دین به دنیا آمد که از آن علمایی چون “آیت‌الله شیخ محمد بن ناصر آل نمر” (قدس سره) و خطبای حسینی چون جدش حاج “علی بن ناصر آل نمر” سر بر آورده بودند.

تحصیلات مقدماتی و هجرت برای تحصیل علوم دینی

تحصیلات مقدماتی خود را در همان شهر العوامیه به پایان رساند و در سال 1400 هجری قمری مصادف با 1989 میلادی، برای آشنایی نزدیک‌تر با انقلاب اسلامی ایران و تحصیلات حوزوی ابتدا به ایران مهاجرت کرد تا در تهران در حوزه علمیه حضرت قائم(عج) حضور پیدا کند که در همان سال توسط آیت‌الله سید محمدتقی مدرسی در تهران تأسیس شده بود.

شیخ نمر پس از 10 سال تحصیل در حوزه علمیه حضرت قائم(عج)، عازم سوریه شد و در حوزه علمیه حضرت زینب(ع) برای ادامه تحصیلات حوزوی و علوم دینی نام نوشت و در حضور اساتید این حوزه به تحصیل پرداخت.

وی دوره کتاب‌های اصولی از جمله “اصول” المظفر، “رسائل” شیخ انصاری و “کفایة” آخوند خراسانی را گذراند و در علم فقه نیز “اللمعة الدمشقیة” نوشته شهید اول، “جامع المدارک” خوانساری، “مکاسب” شیخ انصاری و “مستمسک العروة الوثقى” سید حکیم و دیگر کتاب‌های فقهی را مطالعه کرد.

شیخ نمر در طول مدت تحصیل علوم حوزوی خود در تهران و سوریه در محضر اساتید مختلفی حضور یافت، از جمله:

- بحث خارج نزد آیت الله سید محمدتقی مدرسی در تهران

- بحث خارج نزد آیت الله سید عباس مدرسی در سوریه

- بحث خارج نزد آیت الله خاقانی در سوریه

- دروس عالیة نزد علامة شیخ صاحب الصادق در تهران

- درس “لمعة” نزد علامة شیخ وحید افغانی

همچنین اخلاق را نزد آیت‌الله شیرازی در شهر مقدس قم فراگرفت و به این ترتیب به درجات بسیار بالایی در اجتهاد دست یافت و اجازه تدریس در مراکز علوم دینی و مذهبی را پیدا کرد.

وی  از جمله معروف‌ترین و شایسته‌ترین مدرسان علوم مذهبی و دینی در حوزه‌های علمیه به شمار می آمد که حتی در حوزه‌های علمیه ایران و سوریه به تدریس کتاب‌هایی همچون کتاب “اللمعة الدمشقیة” و کتاب “جامع المدارک” و “مستمسک عروة الوثقى” و “الحلقات” شهید سید محمدباقر صدر پرداخته است.

شیخ نمر سال‌ها اداره حوزه علمیه حضرت قائم(عج) در تهران و سوریه را برعهده داشت و تلاش بسیاری برای توسعه و پیشرفت این مراکز انجام داد.

پس از بازگشت به عربستان مرکز مذهبی “الإمام القائم(عج)” را نیز در العوامیه تأسیس کرد که در واقع سنگ‌بنای “مرکز اسلامی” در سال 1422 هجری قمری مصادف با 2011 میلادی بود.

 نظر دهید »

عناصر حماسه ماندگار 9 دى‏

09 دی 1394 توسط فروتن

1. حضور گسترده مردم‏
هنر اصلى امام خمینى(ره)، وارد کردن مردم به صحنه بود و در هرجایى که مردم با شجاعت، بصیرت و عمل متناسب با ایمان خود، وارد میدان شدند، تمام مشکلات و بزرگترین موانع در مقابل اراده مردم از بین میرود.

یکى از چالشها(ى بزرگى که پیش روى انقلاب بود)، چالشهاى فتنه ‏انگیزى بود که در فتنه‏اى مثل هجدهم تیر سال 78 و فتنه سال 88، با فاصله ده سال، این‏ها در تهران راه انداختند. امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ ضربه وارد کنند، اما به ‏عکس شد. در فتنه هجدهم تیر، پنج روز بعد از این‏که فتنه‏ گران، فتنه خود را شروع کردند، مردم آن حرکت عظیمِ 23 تیر را نه فقط در تهران، بلکه در سایر شهرها به راه انداختند.

در فتنه 88، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دى به راه افتاد. همان وقت بعضى از ناظران خارجى که از نزدیک دیده بودند، در مطبوعات غربى نوشتند و ما دیدیم که گفته بودند آنچه در نهم دى در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام(ره)، چنین اجتماعى، چنین شورى دیده نشده بود. این را مردم کردند. حضور مردم اینجورى است.

2. ایمان دینى مردم‏
آن معجزه‏ گرى که همه مردم را بسیج کرده، به صحنه می‏آورد و با وجود همه سختی‏ها، آنان را در صحنه نگه می‏دارد، ایمان قلبى و دینى است، چرا که بر اساس ایمان دینى، شما در هر شرایطى پیروز خواهید بود و شکست معنایى ندارد.

راز ماندگارى این انقلاب، اتکاى به ایمانها است، اتکاى به خدا است. لذا شما می‏بینید آن روزى که توده عظیم مردم در سرتاسر کشور احساس کنند که دشمنان متوجه انقلاب است، احساس کنند که دشمنىِ جدى‏ وجود دارد، بدون فراخوان حرکت می‏کنند می‏آیند. روز نهم دى شما دیدید در این کشور چه اتفاقى افتاد و چه حادثه‏اى پیش آمد. دشمنان انقلاب که همیشه سعى مى ‏کنند راهپیمایى‏ هاى میلیونى را بگویند چند هزار نفر آمده‏ اند - تحقیر کنند، کوچک کنند - اعتراف کردند و گفتند در طول این بیست سال، هیچ حرکت مردمی ‏ به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است، این را نوشتند و گفتند. آن کسانى که سعى در کتمان حقائق درباره جمهورى اسلامى دارند، این را گفتند. علت چیست؟ علت این است که مردم وقتى احساس می‏کنند دشمن در مقابل نظام اسلامى ایستاده است، توى میدان می‏آیند. این حرکتِ ایمانى است، این حرکتِ قلبى است، این چیزى است که انگیزه خدایى در آن وجود دارد، دست قدرت خدا است، دست اراده الهى است، این چیزها دست من و امثال من نیست، دلها دست خدا است. اراده‏ ها مقهور اراده پروردگار است.

وقتى حرکت خدایى شد، براى خدا شد، اخلاص در کار بود، خداى متعال اینجور دفاع می‏کند، لذا می‏فرماید: «انّ اللَّه یدافع عن الّذین امنوا». این را دشمنان نظام اسلامى نمی ‏فهمند، تا امروز هم نفهمیدند، لذا تهدید می‏کنند، حرف می‏زنند، روشهاى گوناگون را به کار می‏گیرند، به خیال خودشان می‏گردند نقطه ضعف براى جمهورى اسلامى پیدا کنند.

 نظر دهید »

نامه رهبر انقلاب اسلامی به عموم جوانان در کشورهای غربی‌!

09 آذر 1394 توسط فروتن

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
به عموم جوانان در کشورهای غربی‌
حوادث تلخی که تروریسم کور در فرانسه رقم زد، بار دیگر مرا به گفتگو با شما جوانان برانگیخت. برای من تأسّف‌بار است که چنین رویدادهایی بستر سخن را بسازد، امّا واقعیّت این است که اگر مسائل دردناک، زمینه‌ای برای چاره‌اندیشی و محملی برای همفکری فراهم نکند، خسارت دوچندان خواهد شد. رنج هر انسانی در هر نقطه از جهان، به‌خودی‌خود برای همنوعان اندوه‌بار است. منظره‌ی کودکی که در برابر دیدگان عزیزانش جان میدهد، مادری که شادی خانواده‌اش به عزا مبدّل میشود، شوهری که پیکر بی‌جان همسرش را شتابان به سویی میبرد، و یا تماشاگری که نمیداند تا لحظاتی دیگر آخرین پرده‌ی نمایش زندگی را خواهد دید، مناظری نیست که عواطف و احساسات انسانی را برنینگیزد. هرکس که از محبّت و انسانیّت بهره‌ای برده باشد، از دیدن این صحنه‌ها متأثّر و متألّم میشود؛ چه در فرانسه رخ دهد، چه در فلسطین و عراق و لبنان و سوریه. قطعاً یک‌ونیم میلیارد مسلمان همین احساس را دارند و از عاملان و مسبّبان این فجایع، منزجر و بیزارند. امّا مسئله این است که رنجهای امروز اگر مایه‌ی ساختن فردایی بهتر و ایمن‌تر نشود، فقط به خاطره‌هایی تلخ و بی‌ثمر فرو خواهد کاست. من ایمان دارم که تنها شما جوانهایید که با درس گرفتن از ناملایمات امروز، قادر خواهید بود راه‌هایی نو برای ساخت آینده بیابید و سدّ بیراهه‌هایی شوید که غرب را به نقطه‌ی کنونی رسانده است.

درست است که امروز تروریسم درد مشترک ما و شما است، امّا لازم است بدانید که ناامنی و اضطرابی که در حوادث اخیر تجربه کردید، با رنجی که مردم عراق، یمن، سوریه، و افغانستان طیّ سالهای متمادی تحمّل کرده‌اند دو تفاوت عمده دارد؛ نخست اینکه دنیای اسلام در ابعادی بمراتب وسیع‌تر، در حجمی انبوه‌تر و به مدّت بسیار طولانی‌تر قربانی وحشت‌افکنی و خشونت بوده است؛ و دوّم اینکه متأسّفانه این خشونتها همواره از طرف برخی از قدرتهای بزرگ به شیوه‌های گوناگون و به شکل مؤثّر حمایت شده است. امروز کمتر کسی از نقش ایالات متّحده‌ی آمریکا در ایجاد یا تقویت و تسلیح القاعده، طالبان و دنباله‌های شوم آنان بی‌اطّلاع است. در کنار این پشتیبانی مستقیم، حامیان آشکار و شناخته‌شده‌ی تروریسم تکفیری، علی‌رغم داشتن عقب‌مانده‌ترین نظامهای سیاسی، همواره در ردیف متّحدان غرب جای گرفته‌اند، و این در حالی است که پیشروترین و روشن‌ترین اندیشه‌های برخاسته از مردم‌سالاری‌های پویا در منطقه، بی‌رحمانه مورد سرکوب قرار گرفته است. برخورد دوگانه‌ی غرب با جنبش بیداری در جهان اسلام، نمونه‌ی گویایی از تضاد در سیاستهای غربی است.

چهره‌ی دیگر این تضاد، در پشتیبانی از تروریسم دولتی اسرائیل دیده میشود. مردم ستمدیده‌ی فلسطین بیش از شصت سال است که بدترین نوع تروریسم را تجربه میکنند. اگر مردم اروپا اکنون چند روزی در خانه‌های خود پناه میگیرند و از حضور در مجامع و مراکز پرجمعیّت پرهیز میکنند، یک خانواده‌ی فلسطینی ده‌ها سال است که حتّی در خانه‌ی خود از ماشین کشتار و تخریب رژیم صهیونیست در امان نیست. امروزه چه نوع خشونتی را میتوان از نظر شدّت قساوت با شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیست مقایسه کرد؟ این رژیم بدون اینکه هرگز به‌طور جدّی و مؤثّر مورد سرزنش متّحدان پرنفوذ خود و یا لااقل نهادهای بظاهر مستقلّ بین‌المللی قرار گیرد، هر روز خانه‌ی فلسطینیان را ویران و باغها و مزارعشان را نابود میکند، بی‌آنکه حتّی فرصت انتقال اسباب زندگی یا مجال جمع‌آوری محصول کشاورزی را به آنان بدهد؛ و همه‌ی اینها اغلب در برابر دیدگان وحشت‌زده و چشمان اشک‌بار زنان و کودکانی روی میدهد که شاهد ضرب و جرح اعضای خانواده‌ی خود و در مواردی انتقال آنها به شکنجه‌گاه‌های مخوفند. آیا در دنیای امروز، قساوت دیگری را در این حجم و ابعاد و با این تداوم زمانی می‌شناسید‌؟ به گلوله بستن بانویی در وسط خیابان فقط به جرم اعتراض به سربازِ تا دندان مسلّح، اگر تروریسم نیست پس چیست؟ این بربریّت چون توسّط نیروی نظامی یک دولت اشغالگر انجام میشود، نباید افراطی‌گری خوانده شود؟ یا شاید این تصاویر فقط به این علّت که شصت سال مکرّراً از صفحه‌ی تلویزیون‌ها دیده شده، دیگر نباید وجدان ما را تحریک کند.

لشکرکشی‌های سالهای اخیر به دنیای اسلام که خود قربانیان بی‌شماری داشت، نمونه‌ای دیگر از منطق متناقض غرب است. کشورهای مورد تهاجم، علاوه بر خسارتهای انسانی، زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی خود را از دست داده‌اند، حرکت آنها به سوی رشد و توسعه به توقّف یا کندی گراییده، و در مواردی ده‌ها سال به عقب برگشته‌اند؛ با وجود این، گستاخانه از آنان خواسته میشود که خود را ستمدیده ندانند. چگونه میتوان کشوری را به ویرانه تبدیل کرد و شهر و روستایش را به خاکستر نشاند، سپس به آنها گفت که لطفاً خود را ستمدیده ندانید! به جای دعوت به نفهمیدن و یا از یاد بردن فاجعه‌ها، آیا عذرخواهیِ صادقانه بهتر نیست؟ رنجی که در این سالها دنیای اسلام از دورویی و چهره‌آرایی مهاجمان کشیده است، کمتر از خسارتهای مادّی نیست.

جوانان عزیز! من امید دارم که شما در حال یا آینده، این ذهنیّت آلوده به تزویر را تغییر دهید؛ ذهنیّتی که هنرش پنهان کردن اهداف دور و آراستن اغراض موذیانه است. به نظر من نخستین مرحله در ایجاد امنیّت و آرامش، اصلاح این اندیشه‌ی خشونت‌زا است. تا زمانی که معیارهای دوگانه بر سیاست غرب مسلّط باشد، و تا وقتی که تروریسم در نگاه حامیان قدرتمندش به انواع خوب و بد تقسیم شود، و تا روزی که منافع دولتها بر ارزشهای انسانی و اخلاقی ترجیح داده شود، نباید ریشه‌های خشونت را در جای دیگر جستجو کرد.

متأسّفانه این ریشه‌ها طیّ سالیان متمادی، بتدریج در اعماق سیاستهای فرهنگی غرب نیز رسوخ کرده و یک هجوم نرم و خاموش را سامان داده است. بسیاری از کشورهای دنیا به فرهنگ بومی و ملّی خود افتخار میکنند، فرهنگهایی که در عین بالندگی و زایش، صدها سال جوامع بشری را بخوبی تغذیه کرده است؛ دنیای اسلام نیز از این امر مستثنا نبوده است. امّا در دوره‌ی معاصر، جهان غرب با بهره‌گیری از ابزارهای پیشرفته، بر شبیه‌سازی و همانندسازی فرهنگی جهان پافشاری میکند. من تحمیل فرهنگ غرب بر سایر ملّتها و کوچک شمردن فرهنگهای مستقل را یک خشونت خاموش و بسیار زیان‌بار تلقّی میکنم. تحقیر فرهنگهای غنی و اهانت به محترم‌ترین بخشهای آنها در حالی صورت میگیردکه فرهنگ جایگزین، به‌هیچ‌وجه از ظرفیّت جانشینی برخوردار نیست. به طور مثال، دو عنصر «پرخاشگری» و «بی‌بندوباری اخلاقی» که متأسّفانه به مؤلّفه‌های اصلی فرهنگ غربی تبدیل شده است، مقبولیّت و جایگاه آن را حتّی در خاستگاهش تنزّل داده است.

اینک سؤال این است که اگر ما یک فرهنگ ستیزه‌جو، مبتذل و معناگریز را نخواهیم، گنهکاریم؟ اگر مانع سیل ویرانگری شویم که در قالب انواع محصولات شبه هنری به سوی جوانان ما روانه میشود، مقصّریم؟ من اهمّیّت و ارزش پیوندهای فرهنگی را انکار نمیکنم. این پیوندها هر گاه در شرایط طبیعی و با احترام به جامعه‌ی پذیرا صورت گرفته، رشد و بالندگی و غنا را به ارمغان آورده است. در مقابل، پیوندهای ناهمگون و تحمیلی، ناموفّق و خسارت‌بار بوده است. با کمال تأسّف باید بگویم که گروه‌های فرومایه‌ای مثل داعش، زاییده‌ی این‌گونه وصلتهای ناموفّق با فرهنگهای وارداتی است. اگر مشکل واقعاً عقیدتی بود، میبایست پیش از عصر استعمار نیز نظیر این پدیده‌ها در جهان اسلام مشاهده میشد، درحالی‌که تاریخ، خلاف آن را گواهی میدهد. مستندات مسلّم تاریخی بروشنی نشان میدهد که چگونه تلاقی استعمار با یک تفکّر افراطی و مطرود، آن‌هم در دل یک قبیله‌ی بدوی، بذر تندروی را در این منطقه کاشت. وگرنه چگونه ممکن است از یکی از اخلاقی‌ترین و انسانی‌ترین مکاتب دینی جهان که در متن بنیادینِ خود، گرفتن جان یک انسان را به مثابه‌ی کشتن همه‌ی بشریّت میداند، زباله‌ای مثل داعش بیرون بیاید؟

از طرف دیگر باید پرسید چرا کسانی که در اروپا متولّد شده‌اند و در همان محیط، پرورش فکری و روحی یافته‌اند، جذب این نوع گروه‌ها میشوند؟ آیا میتوان باور کرد که افراد با یکی دو سفر به مناطق جنگی، ناگهان آن‌قدر افراطی شوند که هم‌وطنان خود را گلوله‌باران کنند؟ قطعاً نباید تأثیر یک عمر تغذیه‌ی فرهنگی ناسالم در محیط آلوده و مولّد خشونت را فراموش کرد. باید در این زمینه تحلیلی جامع داشت، تحلیلی که آلودگی‌های پیدا و پنهان جامعه را بیابد. شاید نفرت عمیقی که طیّ سالهای شکوفایی صنعتی و اقتصادی، در اثر نابرابری‌ها و احیاناً تبعیض‌های قانونی و ساختاری در دل اقشاری از جوامع غربی کاشته شده، عقده‌هایی را ایجاد کرده که هر از چندی بیمارگونه به این صورت گشوده میشود.

به‌هرحال این شما هستید که باید لایه‌های ظاهری جامعه‌ی خود را بشکافید، گره‌ها و کینه‌ها را بیابید و بزدایید. شکافها را به جای تعمیق، باید ترمیم کرد. اشتباه بزرگ در مبارزه با تروریسم، واکنشهای عجولانه‌‌ای است که گسست‌های موجود را افزایش دهد. هر حرکت هیجانی و شتاب‌زده که جامعه‌ی مسلمان ساکن اروپا و آمریکا را که متشکّل از میلیون‌ها انسان فعّال و مسئولیّت‌پذیر است، در انزوا یا هراس و اضطراب قرار دهد و بیش از گذشته آنان را از حقوق اصلی‌شان محروم سازد و از صحنه‌ی اجتماع کنار گذارَد، نه تنها مشکل را حل نخواهد کرد بلکه فاصله‌ها را عمق، و کدورتها را وسعت خواهد داد. تدابیر سطحی و واکنشی ــ مخصوصاً اگر وجاهت قانونی بیابد ــ جز اینکه با افزایش قطب‌بندی‌های موجود، راه را بر بحرانهای آینده بگشاید، ثمر دیگری نخواهد داشت. طبق اخبار رسیده، در برخی از کشورهای اروپایی مقرّراتی وضع شده است که شهروندان را به جاسوسی علیه مسلمانان وامیدارد؛ این رفتارها ظالمانه است و همه میدانیم که ظلم، خواه‌ناخواه خاصیّت برگشت‌پذیری دارد.

وانگهی مسلمانان، شایسته‌ی این ناسپاسی‌ها نیستند. دنیای باختر قرنها است که مسلمانان را بخوبی می‌شناسد؛ هم آن روز که غربیان در خاک اسلام میهمان شدند و به ثروت صاحبخانه چشم دوختند، و هم روز دیگر که میزبان بودند و از کار و فکر مسلمانان بهره جستند، اغلب جز مهربانی و شکیبایی ندیدند. بنابراین من از شما جوانان میخواهم که بر مبنای یک شناخت درست و با ژرف‌بینی و استفاده از تجربه‌های ناگوار، بنیانهای یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پی‌ریزی کنید. در این صورت، در آینده‌ای نه‌چندان دور خواهید دید بنایی که بر چنین شالوده‌ای استوار کرده‌اید، سایه‌ی اطمینان و اعتماد را بر سر معمارانش میگستراند، گرمای امنیّت و آرامش را به آنان هدیه میدهد، و فروغ امید به آینده‌ای روشن را بر صفحه‌ی گیتی میتاباند.

 نظر دهید »

تحلیل 11 سپتامبر فرانسه .

25 آبان 1394 توسط فروتن

«پیام این رویداد برای فرانسه و کل اروپا نیز کاملا روشن است: نخست اینکه تروریست ها چگونه توانسته اند موشک انداز آرپی جی و سلاح های اتوماتیک را در اختیار داشته و وارد مرکز پاریس کنند؟ دوم، افرادی با گذرنامه فرانسوی یا هر ملیت اروپایی دیگر، به راحتی می توانند در تمامی خاک اروپا دست به چنین اقداماتی بزنند.

این رویداد تروریستی همچنین، ایالات متحده را نیز به طور مشخص مخاطب خود قرار می دهد. کشوری که پس از حوادث 11 سپتامبر و مشاهده آسیب گروهی مانند القاعده، در خوشبینانه ترین حالت در مقابل شکل گیری داعش بی تفاوت بود و برای درهم شکستن سوریه- حتی با فرض برخی اشتباهات از سوی رژیم حاکم بر این کشور- حاضر به چشم بستن بر روی این تهدید فزاینده شد. »

 نظر دهید »

منظور از «مرگ برامریکا » چیست؟

13 آبان 1394 توسط فروتن

رهبر انقلاب در کلامی ماندگارخطاب به مردم ایران فرمودند: جوانهای ما باید بیدار باشند؛ جمهوری اسلامی به برکت تمسک به اسلام و تکیه به مردم نه فقط ثبات دارد و ایستادگی کرده که پیشرفت دارد.

ایشان ادامه دادند: تکیه ما بر دشمنان خارجی به معنی اغماض از ضعفهای درونی نیست، گاهی گروههای درون کشور برسر امری که لزومی ندارد با یکدیگر درگیر می‌شوند، برخی به بهانه مسائل جزیی داخلی، امریکا را فراموش می‌کنند، امام مکرر تکرار می‌کردند هرچه فریاد دارید بر سر امریکا بکشید.

رهبر انقلاب تصریح کردند: نمی‌گویم انتقاد نکنید، جامعه و افکار آزاد است و حق انتقاد وجود دارد و انتقاد مایه پیشرفت است اما دشمن اصلی را با دشمنان درجه ۲ و با دوستانی که با آنها اختلاف نظر داریم اشتباه نگیریم.

ایشان ادامه دادند: جمهوری اسلامی با صدای رسا و بدون بیم از دشمن علیه ظلم، سلطه و استکبار فریاد می‌کشد، تکریم ملت ایران بخاطر تأثیر همین حرکت است. این صدای رسا را از دست ندهید، شعار مرگ بر امریکای شما پشتوانه قوی عقلانی دارد، معلوم است که این مرگ، بر ملت امریکا نیست بلکه بر سیاستهای امریکا و استکبار است.

رهبر انقلاب تاکید کردند: یک روزی دانشگاه ما پلی به سمت غرب بود؛ امروز نردبانی برای رسیدن به آرمانهای بلند، عده‌ای می‌خواهند این نردبان را از بین ببرند و همان پل به سمت غرب را برگردانند، جوانهای ما باید بیدار باشند.پرتال خبری واکنش.

 نظر دهید »

حرف ملت ایران.

13 آبان 1394 توسط فروتن

 نظر دهید »

توصیه ی ارزشمند رهبری به دانش آموزان .

13 آبان 1394 توسط فروتن

من به شما جوانهای عزیز عرض میکنم: جوان های عزیز! مملکت مال شماست،‌

این کشور مال شماست، این تاریخ مال شماست. سهم ما انجام گرفت.آن مقداری که نسل ما و مجموعه امثال ماها بلد بودند- آن مقداری که خدا توفیق داد- انجام دادند.امروز کشور تحویل شماست،مال شماست.هم امروز مال شماست،‌ هم فردا مال شماست.این کشور را باید محکم نگهدارید؛ با اراده مستحکم. این کشور با عزم واراده مستحکم شما که از ایمان دینی برخاسته باشد، می تواند روز به روز مقتدرتر بشود.

باید کشورتان را بجایی برسانید که کسی جرأت نکند تهدید کند. این در گِرو عزم واراده ی شماست. جوان ها باید به علم بپردازند. بارها من گفته ام، بازهم تکرار میکنم؛ اقتدار حقیقی یک ملت درگِرو علم است. علم است که بقیه ی منابع و مایه های اقتدار را به کشور ارزانی میدارد. از علم غفلت نکنید؛ چه دانش آموزتان، چه دانشجوتان؛‌ درهر رتبه ای که هستید.

مسئله علم، مسئله تحقیق،‌مسئله مهمی است درکنار انگیزه دینی. دین خیلی باارزشست. دین فقط برای آباد کردن آخرت نیست، دین دنیای شما راهم آباد میکند. دین به شما شور و نشاط و طراوت و تازگی میبخشد. دین به شما این روحیه را میدهد که در مقابل چشمتان همه این ابرقدرتهای مادی کوچک بشوند،‌حقیر بشوند، تهدید آنها اثر نکند،‌کار آنها اثر نکند. بدانید پیروزی باشماست،‌نصرت الهی باشماست. همین ابرقدرتهای تهدید کننده ومراکز قدرت استکباری وتهدیدها، چاره ای جز عقب نشینی در مقابل یک ملت مقتدر و با ایمان ندارند.

به خدای متعال اعتماد داشته باشید،‌ حسن ظن داشته باشید. اینی که خدا با تأکید میفرماید :«وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه إنَّ اللهَ لَقَویٌّ عَزیز»؛ بی شک، بدون تردید خدای متعال آن کسانی را که دین او را و اهداف او را یاری کنند، یاری خواهد کرد،‌ این سخن راستی است، این وعده صادقی است. به این اعتماد کنید.

با اقتدار، با عزم کافی، با تهذیب نفس،‌ با خود سازی-هم خود سازی علمی و هم خود سازی اخلاقی – پیش بروید. ان شاءالله روزی را خواهید دید که کشورتان به برکت مجاهدتهای شما در اوج افتخار و در قله اقتدار باشد.

 نظر دهید »

پاسخ به شبهه تسخیرلانه جاسوسی؟

13 آبان 1394 توسط فروتن


مگه سفارت هر کشوري جزء خاک اون کشور محسوب نمي شه؟ پس چرا دانشجوها به سفارت آمريکا حمله کردن؟ نظر امام در اين رابطه چي بود؟

تسخير لانه جاسوسى آمريكا از زواياي مختلفي قابل بحث و بررسي است که در ادامه به صورت مختصر مطالبي بيان مي گردد:
يکم . اشغال سفارت ناشي از زمينه ها و دلايل متعددي بود :
الف) تسخير سفارت واکنش طبيعي به 25 سال توهين و تحقير ملت ايران توسط آمريکا و دست نشانده آن شاه بود.
ب) تسخير سفارت آمريکا اقدامي تلافي جويانه و دفاعي در مقابل توطئه هاي آشکار و غير آشکار و مداخله جويانه دولت آمريکا از طريق سفارت خويش براي ايجاد اخلال در تثبيت انقلاب اسلامي بود .
ج) تسخير سفارت براي مقابله با توطئه گريهاي آمريکا در برابر انقلاب اسلامي اقدامي پيشگيرانه بود.
د) سفر شاه به آمريکا و حمايت آمريکا از او خاطره کودتاي 28 مرداد سال 1332 ه.ش در ذهن مردم ايران را يادآوري مي کرد.
و) عملکرد دولت موقت سبب شد تا عده اي با هدف در تنگنا قرار دادن و استعفاي آن سفارت را تسخير کنند.
دوم. مواضع حضرت امام (ره) ، مردم و گروههاي سياسي
حضرت امام (ره) و نيروهاي انقلابي پس از اطلاع ، اين عمل را به شدت مورد تأييد و تمجيد قرار دادند و از آن حمايت کردند. اين حرکت شجاعانه و انقلابي دانشجويان از سوي امام راحل (انقلاب دوم) لقب گرفت ؛ در واقع با پيروزي انقلاب اسلامي استبداد داخلي و با تسخير سفارت آمريکا استعمار از ايران ريشه کن شد.مردم ايران نيز که سالها در زير چکمه هاي دژخيمان آمريکايي خود را لگدمال شده مي ديدند با شنيدن اين خبر گروه گروه به سوي آن شتافتند و با راهپيمايي که تا ماهها جلوي سفارت ادامه يافت، اين اقدام را تأييد کردند. اما سران دولت موقت از اين عمل انقلابي انتقاد کردند و کار به آنجا رسيد که دولت موقت استعفا داد.
امام خميني(ره) در تاريخ 11 آبان 1385پيرامون فتح لانه جاسوسي مي فرمايند : « سفارتخانه ها حق ندارند كه جاسوسي كنند، توطئه بكنند و اينها جاسوسي مي‏كردند. ملتي كه براي خدا قيام كرده و شهادت طلب مي‏كند از هيچ نمي‏ترسد. ما مدعي هستيم كه اينجا سفارتخانه نيست، اصلش قضيه سفارت در كار نبوده و ما مدعي هستيم كه اين آدم هايي كه در اينجا بودند، اينها اجزاء سفارتخانه نبودند، به اسم سفارتخانه شما يك چيزي درست كرديد كه لانه جاسوسي است و بيايند ببينند كه آيا اين چيزهايي كه در اين سفارتخانه هست، اينها اسباب دست جاسوس هاست‏يا وسايلي است كه سفارتخانه لازم دارد؟

ما كه مركز جاسوسي را گرفتيم نه سفارتخانه را، اينها اگر هم يك وقت‏بي عقلي كنند و فرض كنيد بريزند به ايران، اين جوانهاي ما آنها را با چنگ و دندان از بين مي‏برند، نمي‏گذارند اينها يكيشان هم بروند. اگر هم اين كاري كه كرده بود رسيده بود به آنجايي كه بيايند در تهران و بيايند در اين لانه جاسوسي آن وقت مي‏فهميدند كه با چه اشخاصي طرف هستند. در هر صورت من از شماها تشكر مي‏كنم كه خودتان بدون اينكه غير از خدا يك كسي وادارتان بكند (اين چيزي است كه از مبدأ الهي جوشش پيدا كرده) خودتان وارد اين ميدان شديد. دانشجويان مسلمان و مبارزي كه لانه جاسوسي را اشغال كرده‏اند با عمل انقلابي خودشان ضربه‏اي بزرگ بر پيكر امريكاي جهانخوار وارد نمودند و ملت را سرافراز كردند.»

 نظر دهید »

« انقلاب دوم »

13 آبان 1394 توسط فروتن

با گذشت سالها از پیروزی انقلاب اسلامی، غبار كهنگی نتوانسته به چهره برخی حوادث بنشیند و آنان را از مركز توجهات دور كند. بعد از انقلاب، حوادث گوناگونی رخ داد كه هر كدام با شدت و ضعفی خاص، نهال نوپای انقلاب را آبیاری، بیمه و موجبات حفظ و تداوم آن را فراهم می كرد. در میان این حوادث تسخیر لانه‌ جاسوسی توسط دانشجویان كه از سوی امام راحل «انقلاب دوم» لقب گرفت، جایگاهی ویژه دارد و همچنان كانون توجه بسیاری از متخصصان، كارشناسان و اندیشمندان را به خود اختصاص داده است. رهبر انقلاب بی‏درنگ از اشغال لانه جاسوسی حمایت کرد و آن را انقلابی بزرگ‏تر پس از سرنگونی استبداد پهلوی نامید و امریکا را شیطان بزرگ لقب داد. تسخیر سفارت امریکا، یکی از مهم‏ترین رویدادها در تاریخ مبارزات ملت ایران بر ضد استعمار است. در واقع، با پیروزی انقلاب اسلامی، استبداد و با تسخیر سفارت امریکا، استعمار از ایران ریشه‏کن شد.

سفارت آمریكا در 13 آبان ماه 1358 به سبب حركت های توطبه آمیزی كه از سوی آمریكا در طول 9 ماه پس از انقلاب در نقاط مختلفی از ایران صورت داده بود، توسط دانشجویان پیرو خط امام به تسخیر در آمد و كارمندان آن پس از 444 روز در اثر قرار داد الجزایر آزاد و غائله ختم پیدا كرد.

تسخیر سفارت

با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57 دولت آمریكا دست از مداخله در امور ایران برنداشت و تمام امكانات و ارتباطات خود را به كار گرفت تا انقلاب نوپای ایران را شكست داده و یا حداقل در آن انحرافی ایجاد كند. لذا در طول 9 ماه یعنی از 22 بهمن 57 تا 13 آبان 58 حركت های توطئه آمیزی در جای جای كشور همچون خوزستان، كردستان، گنبد، آذربایجان و … تحت عناوینی نظیر: «خلق عرب»، «خلق كرد»، «خلق تركمن» و «خلق ترك» به راه انداختند.

پس از آنكه عوامل متعددی در كنار هم منجر به تسخیر سفارت مذكور گردید، امام آنرا انقلاب دوم نامیدند و و به دنبال كشف اسناد و مدارك قطعی بدست آمده از سفارت كه حاكی از فعالیت های خرابكارانه وسیع دولت آمریكا بود،‌ این اقدام به عنوان تسخیر لانه جاسوسی نام گرفت.

 نظر دهید »

نتایج تسخیر لانه ی جاسوسی امریكا برای ایران

13 آبان 1394 توسط فروتن

الف – رشد و بالندگی پایه های انقلاب

آشنایی هر چه بیشترمردم همیشه در صحنه ایران با هویت واقعی دشمن اصلی خود یعنی امریكا،تأثیر بسزایی بر استحكام و شكست ناپذیری انقلاب گذاشت. بدون شک مواجه شدن امت با خطرهایی بزرگ و پایداری درمقابل آنها ، باعث افزایش روحیه ایثارگری و بیزاری و نفرت از قدرت های استکباری و توکل هر چه بیشتر بر خداوند متعال است.

ب – تثبیت اصل سازش ناپذیری در مقابل دشمن

با تصرف لانه جاسوسی امریكا، حركت های ضد انقلابی را به نحو چشمگیری کاهش داد و موج پر شور و همه گیر انقلاب چونان اوایل پیروزی، ضد انقلابیون و منافقین را به ذلت ، بیچارگی و یأس كشاند و ثابت كرد كه تنها امام و پیروان راستین او هستند كه مردانه و در رویارویی با امریكا می ستیزند.

تسخیر لانه جاسوسی در 13آبان

ج - سقوط دولت موقت

آشكار شدن تفاوت بینش و تفكر دولت موقت با تفكر و مشی رهبری انقلاب موجب سقوط فوری دولت موقت گردید.

د- افشای اسناد لانه ی جاسوسی

اسنادی كه در جاسوس خانه آمریكا به دست دانشجویان افتاد، به لحاظ كمی و كیفی در تاریخ كم نظیر و یا بی نظیر است.گرچه جاسوسان امریكا در تهران به محض اطلاع از حمله دانشجویان مسلمان به لانه جاسوسی به سرعت ، با آمادگی قبلی و با روش های سریع، شروع به نابودی اسناد مهم كردند، ولی سرعت عمل و هوشیاری دانشجویان مسلمان باعث حفظ و باقی ماندن بسیاری از آنها و امكان بازسازی بسیاری از آنان گردید. افشای اسناد باعث آگاهی ملت ایران در مورد جریان ها و چهره های سیاسی موجود در جامعه شد.

ح – متلاشی شدن شبكه های جاسوسی امریكا

با حذف مركزیت و تنظیم برنامه ها ، قدرت بهره گیری امریكا از منابع جاسوسی و اطلاعاتی داخلی، ضربه جدی خورد ، به نحوی كه تا مدت ها حتی رادیو های خارجی اخبار ایران را از صدای جمهوری اسلامی ایران نقل می كردند.

 نظر دهید »

گزیده سخنان امام خمینی(ره)در مورد 17 شهریور

18 شهریور 1394 توسط فروتن

- ۱۷ شهریور مکرر عاشورا و میدان شهداء مکرر کربلا و شهدای ما مکرر شهدای کربلا و مخالفان ملت ما مکرر یزید و وابستگاه او هستند.

- هفده شهریور از روزهای خداست.

- ۱۷ شهریور ۵۷ از ایام اله است که ملت شریف ایران یاد آن را زنده نگه می دارد.

- ملت بزرگ ایران روزهائی چون ۱۷ شهریور در نهضت خود داشت.

- سالروز ۱۷ شهریور گزارشگر جنایات شاهنشاهی ضد انسانی و اسلامی است.

- سالروز ۱۷ شهریور نشانگر مقاومت و شجاعت و ایستادگی ملت در مقابل ستمگران است.

- ۱۷ شهریور از ایامی است الهی که باید ذکر آن را زنده نگه داریم و به نسل های آینده تفهیم کنیم.

- ای کاش خمینی در میان شما بود در کنار شما و در جبهه دفاع برای خدای تعالی کشته می شد.

 نظر دهید »

روز واقعه .

18 شهریور 1394 توسط فروتن

عده‌اي‌ از مردم‌ در راهپيمايي‌ بزرگ‌ ۱۶ شهريور فرياد مي‌زدند: فردا صبح‌ در ميدان‌ ژاله‌. سپهبد مقدم‌ براي‌ جلوگيري‌ از تكرار راهپيمايي‌ از شاه‌ درخواست‌ برقراري‌ حكومت‌ نظامي‌ كرد و سرانجام‌ با موافقت‌ شاه‌، تصويب‌ شوراي‌ امنيت‌ و هيأت‌ دولت‌، حكومت‌ نظامي‌ به‌ تصويب‌ رسيد و با فرمان‌ شاه‌ ارتشبد اويسي‌ فرماندار نظامي ‌تهران‌ شد. فرماندار نظامي‌ تهران‌ به‌ سپهبد بدره‌اي‌ فرمانده‌ گارد جاويدان‌ دستور داد تا واحدهايي‌ از گارد را به‌ فرمانداري‌ نظامي‌ منتقل‌ كند. بدره‌اي‌ فرمان‌ اعزام‌ واحدهايي‌ را به‌ سرلشكر اميني‌ افشار فرمانده‌ لشكر ۱ گارد جاويدان‌ صادر كرد و يگان‌هايي‌ از لشكر در ميدان‌ و خيابان‌ ژاله‌ (شهدا) مستقر شدند. ارتشبد اويسي‌ با صدور اولين‌ اطلاعيه‌ ‌فرمانداري‌ نظامي‌ اعلام‌ كرد:"‌به‌ منظور ايجاد رفاه‌ مردم‌ و نحوه‌ نظم‌ از ساعت‌ ۶ صبح ‌روز ۱۷ شهريور ماه‌ مقررات‌ حكومت‌ نظامي‌ را به‌ مدت‌ شش‌ ماه‌"‌ به‌ اجرا مي‌گذارد. مردم‌ صبح‌ زود بي‌خبر از حكومت‌ نظامي‌ در دسته‌هاي‌ بزرگي‌ از خيابان‌هاي‌ فرح‌آباد، شهباز و ميدان‌ خراسان‌ به‌ طرف‌ ميدان‌ ژاله‌ حركت‌ كردند. در نزديكي‌ و خود ميدان‌ كاميون‌هاي‌ مملو از نظاميان‌ ايستاده‌ بودند، ولي‌ مردم‌ بي‌اعتنا به‌ راه‌ خود ادامه‌ مي‌دادند.

ساعت‌ نزديك‌ ۳۰: ۷ صبح‌ بود كه‌ جمعيت‌ در ميدان‌ ژاله‌ و خيابان‌هاي ‌منتهي‌ به‌ آن‌ مستقر شدند. يكي‌ از فرماندهان‌ نظامي‌ با بلندگو به‌ مردم‌ اخطار كرد كه‌ حكومت‌ نظامي‌ است‌، چرا تجمع‌ كرده‌ايد؟ يكي‌ از روحانيون‌ مردم‌ را به‌ نشستن‌ دعوت كرد. جمعيت‌ روي‌ زمين‌ نشست‌، ولي‌ ظواهر امر نشان‌ مي‌داد كه‌ نيروهاي‌ فرمانداري‌ نظامي‌ قصد متفرق كردن‌ مردم‌ را ندارند. راه‌ عبور را از چهار طرف‌ بر روي‌ مردم‌ بستند. ناگهان‌ صداي‌ رگبار از خيابان‌هاي‌ منتهي‌ به‌ ميدان‌ بلند شد و همين‌ كه‌ جمعيت‌ از چهار طرف‌ به‌ سوي‌ ميدان‌ هجوم‌ آوردند، نيروهاي‌ مستقر در ميدان‌ نيز از چند سو مردم‌ را به‌ رگبار مسلسل‌ بستند. در مدت‌ چند ثانيه‌ صدها نفر در خاك‌ و خون‌ غلطيدند. مردم‌ بي‌محابا مجروحان‌ و شهدا را بر روي‌ دست‌ به‌ سوي‌ بيمارستان‌ها حمل‌ مي‌كردند. اطاقها، راهروها و حيات‌ بيمارستان‌ها مملو از مجروح‌ و جنازه‌ بود. مردم‌ اطراف‌ بيمارستان‌ها خانه‌هاي‌ خود را براي‌ پذيرش‌ مجروحان‌ مهيا مي‌كردند. هر كس‌ هر چه‌ از لوازم‌ پزشكي‌، پنبه‌، پانسمان‌ و ملافه‌ داشت‌ به‌ بيمارستان‌ مي‌آورد. نفرت‌ مردم‌ به‌ اوج‌ خود رسيده‌ بود. خبر قتل‌عام‌ مردم‌ در ميدان‌ ژاله‌ در تهران‌ پيچيد و سرتاسر تهران‌ به‌ جنب‌ و جوش‌ درآمد.

طبق‌ گزارش‌ ساواك‌، تظاهرات‌ از ميدان‌ ژاله‌ به‌ “‌خيابان‌هاي‌ ديگري‌ از قسمت‌ شرق تهران‌"‌ كشيده‌ شد، سپس‌ تظاهرات‌ به‌ جنوب‌ تهران‌، خيابان‌هاي ‌مولوي‌، ميدان‌ خراسان‌، ميدان‌ شوش‌ و ميدان‌ راه‌آهن‌ سرايت‌ كرد و در مدت‌ كوتاهي‌ خيابان‌هاي‌ فردوسي‌، منوچهري‌، سعدي‌ شمالي‌، نظام‌آباد، ‌فرح‌آباد، منطقه‌ي‌ نارمك‌، ميدان‌ سپه‌، خيابان‌ لاله‌زار، به‌ صحنه‌ درگيري‌ تبديل‌ شد.

تظاهرات‌ و درگيري‌ تا پاسي‌ از شب‌ ادامه‌ داشت‌. روزنامه‌ها در فرداي‌ آن‌ روز بدون‌ پرداختن‌ به‌ چگونگي‌ درگيري‌ اعلام‌ كردند: “‌۱۰۰ آتش‌سوزي‌ در تهران‌ روي‌ داد، شعب‌ چند بانك‌، يك‌ فروشگاه‌ بزرگ‌، يك‌ فروشگاه‌ شهر و روستا در آتش‌ سوخت‌.”

 نظر دهید »

آتش بس یا سخره گرفتن واژه ها !

05 مرداد 1394 توسط فروتن

سعودی ها یک روزپس از قتل عام وحشیانه مردم در استان تعز -یمن - برای فرار از رسوایی این جنایت ، آتش بس خود را به مدت 5 روز اعلام  کردند. واژه ها در « جنگ یمن » تغییر کرده اند، چرا که ال سعود هر معنایی که خواسته به واژه ها بخشیده است. شاید مضحک ترین واژه در دلایل ال سعود برای حمله به یمن به کار رفته باشد.« حمایت از حقوق مردم یمن » دلیلی است که ال سعود برای این جنگ آورده است . حمایتی که مردم یمن را فقط به خاک  و خون کشیده است .

«آتش بس»   در متون حقوقی به « توقف موقتی هرجنگی » گفته می شود که در آن هر کدام از طرف های جنگ ، با تعلیق کارهای تجاوز کارانه موافقت می کنند. اما این تعریف برای عربستان معنایی ندارد و ال سعود  برای آن نیز معنای دیگری بخشیده است. از نظر سعودی ها آتش بس به معنای « تشدید حملات و به راه انداختن حمام خون » است.

 نظر دهید »

نظر حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی درباره فتوای جهاد نکاح !

05 مرداد 1394 توسط فروتن


فتوای جدید مفتی وهابی ، جهاد نکاح است ،  که این امر برای ارضای غرایز جنسی تروریستها ایجاد شده است و از زنان مسلمان اهل سنت خواسته شده است تا خود را برای لذت های جنسی در اختیار تروریستها و نیروهای نظامی مخالف دولت بشار اسد قرار دهند.

حضرت آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی  درمورد فعالیت تکفیری‌ها اشاره و اظهار کردند: فعالیت جریان‌های تکفیری که در اقلیت به سر می‌برند موجب شده است که در مرحله نخست خطر مسلمانان را تهدید کرده و هر روز عده‌ای انسان‌های بی‌گناه به خاک و خون کشیده‌ شوند.

وی تاکید کرد: تکفیری‌ها به شیعه و سنی رحم نکرده و بدون هیچ منطقی انسان‌های بی‌گناه را می‌کشند.

این مرجع تقلید دومین خطر فعالیت تکفیری‌ها را متوجه جهان اسلام دانست و بیان کرد: با فعالیت این گروه چهره اسلام در دنیا خدشه‌دار شده و آنها موجب می‌شوند که چهره‌ای خشن از دین اسلام به دنیا معرفی شود.

وی با بیان اینکه نبی مکرم اسلام پیامبر رحمت و مهربانی بود یادآور شدند:‌ اقدامات تکفیری‌ها جاذبه اسلام را به دافعه تبدیل کرده و همین مسئله بهانه‌ای برای دشمنان اسلام شده تا اسلام ستیزی را گسترش دهند.

ایشا ن  با اشاره به اینکه خطر سوم جریان تکفیری متوجه بشریت است فرمودند: تکفیری‌ها همه جا را نا امن کرده‌اند و برای بشریت هم یک خطر به شمار می‌روند و ما نباید در قبال این جریانات سکوت کنیم.

وی در ادامه فتتوای جهاد نکاح فرمودند: جهاد نکاح یک رسوایی عظیم است ونبایدعلمای اسلام در قبال این سخنان سکوت کنند؟

 نظر دهید »

تفاوت سیاست ما با امریکا ؟

29 تیر 1394 توسط فروتن

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به  موضوع مذاکرات هسته ای فرمودند:سیاست ایران در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد، قابلیتهای دفاعی و حریم امنیت کشور حفظ می‌شود با این مذاکرات و با متنی که تهیه شده، در هر صورت سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد و سیاست های آمریکا در منطقه با سیاست های جمهوری اسلامی ۱۸۰ درجه اختلاف دارد.

 نظر دهید »

توافق عزتمندانه در کلام رهبری!

29 تیر 1394 توسط فروتن

حضرت آیت الله خامنه‌ای  تأکید داشتند توافقی که منافع ملت و کشور را تأمین کند، کاملاً موافق هستند، «البته این را هم گفته‌ام که توافق نکردن بهتر از توافق بد است، زیرا قبول نکردن توافقی که بخواهد منافع ملت ایران را پایمال کند و عزت ملت را از بین ببرد، شرف دارد بر توافقی که بخواهد ملت ایران را تحقیر کند.»

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه بار دیگر با تأکید بر این که مذاکره با امریکایی‌ها فقط در مورد موضوع هسته‌ای است و نه هیچ موضوع دیگری خاطر نشان کردند: «البته مذاکرات در خصوص موضوع هسته‌ای یک تجربه است. اگر طرف مقابل از کج تابی‌های خود دست بردارد، این تجربه را می‌توان در مسائل دیگر ادامه داد اما اگر طرف مقابل به کج تابی‌های خود ادامه دهد، تجربه قبلی ما در بی اعتمادی به امریکا تقویت خواهد شد.»

ایشان ذکر کردند :مهمترین ویژگی صنعت هسته‌ای کشور این است که دستیابی به این صنعت بسیار مهم، نتیجه انفجار استعدادهای ذاتی جوانان ایرانی بوده است، بنابراین روند پیشرفت در صنعت هسته‌ای باید ادامه یابد.»

 نظر دهید »

شکوه ایران در روز قدس!

22 تیر 1394 توسط فروتن

روز جهانی قدس یوم اللّه است… روز سردادن ندای «لا اله الّا اللّه» و «محمدٌ رسول اللّه» است… قطره قطره خون شهدای فلسطین امروز فریادِ مسلمانی سر می دهد…
***
آسمان، امروز از نور اسلام خواهی لبریز است و در صبح ترین روز سال به یمن روشنای این نورِ درخشان، دیده‌ها گشوده و

چشم‌ها باز شده است… سیل تازیانه نگاه‌های خشمگین و فریادهای آتشین مسلمانانْ دودمان ستم آمریکا و اسرائیل را بر باد می‌دهد…
“روز جهانی قدس"؛ به ابتکار عمل حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) به آخرین جمعه ماه مبارک رمضان اطلاق شد که امروزه به آرمانی مشترک و صدایی واحد در جهان اسلام در مقابل کفر و ظلم و ستم نظام طاغوت بدل شده است .
روز جهانی قدس، روز جهانی استقامت و ایستادگی، روز جهانی پایداری حق در برابر باطل و روز جهانی مقابله با زور و زر و تزویر است. جهان امروز بر خود می‌بالد که گروهی اگرچه اندک، امّا بلند همت، ندای پیروزی حق را سر می‌دهند و جهانیان را به بیداری فرا می خوانند… امروز ابرقدرت ها از بیداری مظلومان و مستضعفان و از تحققِ پیروزیِ خون بر شمشیر به هراس افتاده‌اند… آری روز سرنگونی آنان نزدیک است… اَلَیْسَ الصُّبْحُ بِقَریبٍ…
هر روز صدای بلندگوهای دفاع از حقوق بشر و حمایت از صلح و امنیت جهانی فضای ذهن ما را پر می‌کند… در حالی که کودکانی می بینیم که در خانه‌هاشان به شهادت می‌رسند و زنانی که در خانه هاشان مورد حمله قرار می‌گیرند.. مردم یک کشور قتل عام می‌شوند، تنها به این دلیل که صهیونیست ها تصمیم گرفته‌اند صاحب کشوری باشند. صدای بلندگوهای ابرقدرت‌ها چنان بلند است که حتی کسی صدای گلوله‌ها و انفجارهای اسرائییلیان را نمی شنوند… اما امروز، ندای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را چنان خروشان سر می دهیم که مجالی برای صدای بلندگوهای سراسردروغ ابرقدرت ها باقی نماند.

 نظر دهید »

نشانه های اقتدار نظام در مذاکرات هسته ای !

22 تیر 1394 توسط فروتن

مذاکرات هسته ای موضوع بحث ها، مصاحبه ها، یادداشتها و مناظره های متعددی بویژه در روزهای اخیر در محافل سیاسی و رسانه ای بوده است. عمده این مباحث بر نقد محتوای مذاکرات و نتایج ان که ممکن است در آینده نزدیک به شکل یک توافقنامه جامع به امضا برسد، معطوف بوده است. این نوشته درصدد نقد محتوای این مذاکرات نیست بلکه هدف نشان دادن جایگاه نظام جمهوری اسلامی در منظر بین المللی است که از متن و حاشیه فرایند مذاکره می توان بدست آورد.

این تحلیل به چهار نکته در بیان نشانه های اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی در عرصه جهانی که از این مذاکرات قابل دریافت است استناد می کند:

1. شکل برگزاری این مذاکرات با هدف حل موضوع توانمندی هسته ای ایران، نشانگر اهمیت و توجهی است که دول قدرتمند جهانی نسبت به موقعیت مقتدرانه کشورمان داشته اند. امریکا و پنج قدرت برتر جهان در بالاترین سطح مقامات دیپلماتیک خود در یک دوره طولانی مدت، وقت و همت خود را بر رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک متمرکز نمودند. مذاکرات مستقیم دو وزیر خارجه ایران و امریکا باضافه مذاکرات جانبی معاونین و مدیران وزارتخانه های دو طرف و حضور مسئولین مهم دولتی امریکا مانند وزیر انرژی و عضو ارشد شورای امنیت ملی امریکا بیانگر اهمیتی است که بویژه دولت ایالات متحده برای این موضوع قائل است. حجم مذاکرات نیز در نوع خود کم نظیر یا بی نظیر بوده است.

2. نکته مهم دیگر در این مذاکرات وحدت و انسجام مواضع از طرف ایرانی و تشتت و اختلاف در طرف دیگر است. اختلافاتی که نه فقط بین رقبای دولت هایی مثل روسیه و چین با غربی ها دیده شد بلکه بین خود دولت های غربی و از همه مهمتر بین امریکا و اسراییل و از همه مفتضح تر اختلافات درونی امریکا بین دولت و کنگره بوده است. نامه نگاری برخی سناتورهای کنگره به رهبر ایران در تخطئه و بی اعتبار معرفی نمودن تصمیمات دولت خودشان را می توان نمونه نادر و شگفت انگیزی از ضعف، تشتت و استیصال درونی در حاکمیت امریکا در قبال ایران تلقی کرد.

3. نکته بسیار مهمی که از دلایل اصلی تکیه غرب و امریکا بر انجام مذاکره و پرهیز از بکارگیری روش های دیگر در مهار ایران بوده است، درخشش ایستادگی ها و مجاهدت های ملت ایران در جنگ 8 ساله علیه این کشور است. اگر چه سالها از پایان ان جنگ نابرابر گذشته است اما جوانمردی و پایداری جوانان این کشور و فداکاری ها و رشادتها، جانبازی ها و شهادت های مردم ایران، صفحه ای را در معرفی این ملت در مقابل دیدگان جهان باز نمود که همچنان چشم ها را خیره می کند.

4. از نشانه های دیگر اقتدار نظام جمهوری اسلامی که از این مذاکرات قابل برداشت است، تلقی غرب و بخصوص امریکا از نتایج مذاکرات در مورد تغییر ماهیت رژیم جمهوری اسلامی است. امریکایی ها که در مواضع سیاسی و تحلیل های رسانه ای خود در سه دهه اخیر همواره از تغییر رژیم در ایران سخن گفته و سیاست ها و رفتارشان را براین مبنا استوار می کردند، امروزه ظاهرا مواضعی در تصحیح این اشتباه استراتژیک سی و چند ساله خود اتخاذ کرده اند. اوباما در مصاحبه با فریدمن می گوید: « می خواهم تاکید کنم که معامله اتمی با ایران بر این ایده استوار نیست که شاید رژیم ایران تغییر کند. » او افزود: « این یک معامله خوب است حتی اگر ایران اصلا تغییر نکند. حتی اگر شما - چنانچه به تصور من برداشت نخست وزیر نتانیاهو این است - باور داشته باشید که هیچ فرقی بین روحانی و رهبر ایران نیست و اینکه همه آنها لجوجانه ضد غرب و ضداسرائیل هستند، حتی اگر بر این باور باشید، باز این معامله رویکرد درستی است. »

 2 نظر

مشکل اصلی مذاکرات !

22 تیر 1394 توسط فروتن

از مهمترین  سوالهای اصلی که در اذهان مردم  وجود دارد که چه مسئله ای مانع از رسیدن به توافق هسته ای می شود؟ به نظر می رسد سه مانع مهم در این مسیر وجود دارد.

مانع اول تلاش غرب برای دسترسی به مراکز نظامی ایران است، بازرسان آژانس می خواهند به مراکز غیر هسته ای ایران در کنار تاسیسات هسته ای این کشور دسترسی داشته باشند. اما ایران مخالف است و می گوید غرب از این دسترسی برای جاسوسی علیه مراکز نظامی اش استفاده خواهد کرد.

مانع مطرح دیگر، طول مدت محدودیتهایی است که علیه ایران اعمال می شود. براساس توافق اولیه در لوزان، توافق هسته ای سبب متوقف شدن برنامه تعیین و توسعه هسته ای ایران برای مدت ده سال می شود اما ایران می گوید این زمان بسیار طولانی است. مسئله سوم نیز برداشته شدن تحریمها است.

در واقع به نظر می رسد یکی از موضوعات اصلی که هنوز کم و کیف انجام آن در هاله ای از ابهام است چگونگی رفع تحریم ها است.  آخرین نشست ها، کشورهای غربی موضع سرسختانه ای درباره لغو تحریم ها علیه ایران اتخاذ کردند ولی ایرانیها در مقابل بر لغو تحریم ها اصرار داشتند.

 نظر دهید »

اعلام انزجار کادر ، اساتید و طلاب مدرسه فاطمیه درچه ، در پی صدور حکم ادام شیخ نمر (روحانی شیعه )

23 اردیبهشت 1394 توسط فروتن

اعلام انزجار کادر،اساتید و طلاب مدرسه فاطمیه درچه درپی صدور حکم اعدام شیخ نمر(روحانی شیعه) در تاریخ  94/2/23

خانم قاسمی( استاد حوزه و دانشگاه) طی سخنرانی به بررسی شخصیت و فعالیتهای سیاسی مذهبی شیخ نمر (روحانی شیعه) پرداختند. و با محکوم کردن رژیم آل سعود در پی حکم اعدام شیخ نمر، اذعان داشتند جهان نیازمند منجی موعود است و آزادی و آزادگی حق جویان را منوط به ظهور و حضور ایشان دانستند.

درپایان این تجمع، شعارهایی در محکومیت این حکم، علیه آمریکا، اسرائیل و آل سعود توسط تجمع کنندگان، سرداده شد.

 نظر دهید »

دستی که کمک می کند...؟

09 اردیبهشت 1394 توسط فروتن
دستی که کمک می کند،
  از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است.
(تصاویر) نپال پس از زلزله
(تصاویر) نپال پس از زلزله
«مردم نپال» ما را در غم خود شریک بدانید.»
 نظر دهید »

صهیونیست حامی عربستان !

09 اردیبهشت 1394 توسط فروتن

رژيم صهيونيستي،‌ هدف استراتژيك در منطقه دارد و آن هدف، تجزيه كشورها و ايجاد دودستگي و تفرقه است. رژيم صهيونيستي براي تجزيه كشورهاي عربي و ايجاد دودستگي در ميان ملت هاي عربي تلاش مي‌كند و در نتيجه هر جنگ و درگيري داخلي در هر كشور عربي به نفع رژيم صهيونيستي است، جنگ و درگيري داخلي در عراق، سوريه، لبنان، يمن، تونس، ليبي و هر كشور ديگر عربي، هدف استراتژيك رژيم صهيونيستي است. رژيم صهيونيستي از شبكه القاعده و داعش كه خواهان تجزيه عراق، سوريه و ليبي و ضربه زدن به ثبات در تونس و مصر است، حمايت مي كند، زيرا اين رژيم خواهان تجزيه كشورهاي عربي است ، تنها طرفي كه از همه اين تحولات و حوادثي كه در كشورهاي عربي رخ مي دهد، رژيم صهيونيستي است.

زيرا اين تحولات به بقاي رژيم صهيونيستي كمك مي كند، اگر كشورهاي عربي از لحاظ سياسي به ثبات برسند، تهديدي براي رژيم صهيونيستي خواهند بود و اگر ناآرامي ها و جنگ هاي داخلي در كشورهاي عربي وجود داشته باشد، به نفع رژيم خواهد بود.

 نظر دهید »

سه هدف عربستان برای حمله به یمن!

09 اردیبهشت 1394 توسط فروتن

حسین کنعانی‌مقدم” کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا اذعان داشت،  با توجه به سیاستهایی که عربستان سعودی در منطقه و در راستای اهداف آمریکا دارد، سه هدف را از حمله به یمن دنبال می کند، یکی جلوگیری از موج بیداری اسلامی که منطقه را فراگرفته و در مرزهای عربستان و یمن با انقلاب مردم یمن خودش را  کاملا نشان داده است و آمریکا در بحرین و نقاط مختلف به دنبال سرکوب قیامهایی است که الگوی آنها الگوی انقلاب اسلامی است و مخالف سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.

 هدف دوم نابود کردن ارتشهای اسلامی منطقه است که می توانند در راستای مقاومت برای آزادی فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی از آنها استفاده کنند؛ در سوریه و عراق همین اتفاق افتاد و اینک هم شاهد هستیم که در یمن به دنبال نابود کردن قدرتها و ارتشهای اسلامی در منطقه هستند تا مانعی در مقابل صهیونیستیها نباشد.

سوم اینکه عربستان سعودی برای جلوگیری از نفوذ و توسعه تفکر انقلاب اسلامی در منطقه به دنبال ایجاد یک جنگ نیابتی از طرف رژیم صهیونیستی، تحت عنوان اسلام هراسی و ایجاد جنگ بین شیعه وسنی برای ایجاد شکاف در اتحاد بین مسلمانان در منطقه است، که اگر این اتفاق بیفتد و مسلمانان کشورهای عربی مثل مصر و عربستان، سوریه و اردن، متحد شوند، می توانند یک اتحادیه ای را درست کنند که خیلی قدرتمند تر از اتحادیه اروپا و ایالت متحده آمریکا باشد، به این خاطر شاید، صهیونیستها از ابزار عربستان استفاده می کنند، تا این اتفاق نیفتد.

 نظر دهید »

خوش آمدگویی به رئیس جمهوردرشهر اصفهان !

15 بهمن 1393 توسط فروتن

مقدم جناب آقای روحانی ، رئیس جمهور محترم رابه استان شهید پرور اصفهان گرامی می داریم .

 2 نظر

مواردی از بازتاب وسیع پیام رهبر انقلاب در رسانه های بین المللی !

06 بهمن 1393 توسط فروتن

خبرگزاری فرانسه  : رهبر معظم ایران از جوانان غرب خواسته تا اسلام را مطالعه کنید و در واکنش به سیل پیش داوری ها و تبلیغات منفی سعی کنید شناختی مستقیم و بی واسطه از دین به دست آورید.

شبکه بلومبرگ  : آیت الله خامنه ای رهبرایران از جوانان خواست درباره اسلام پیش داوری نکنید.

شبکه المیادین :آیت الله خامنه ای جوانان غربی را به شناخت اسلام از منابع اصلی دعوت کرد.

صدای روسیه : رهبرمعظم انقلاب در نامه ای سر گشاده به جوانان اروپا و امریکای شمالی را دعوت کرد تا اسلام را بشناسند و بدانند غرب به دنبال هراس افکنی و نفرت علیه اسلام است.

بی بی سی : رهبر جمهوری اسلامی از جوانان غربی خواسته برای آشنایی با اسلام به قرآن و زندگی پیغمبراسلام مراجعه کنند.

 نظر دهید »

دوخواسته رهبرانقلاب از جوانان اروپا و امریکای شمالی !

06 بهمن 1393 توسط فروتن

جوانان عزیز! درباره حقیقت اسلام تحقیق کنید و تسلیم هیاهو و جنجال های اسلام هراسی دولتمردان و رسانه های جهانی نشوید.

خطاب من به شماجوانان است نه به خاطر اینکه توجهی به والدین شما ندارم ، بلکه به این خاطر که آینده ملت ها و کشورهایتان در دستان شما خواهد بود، افزون بر این می دانم که حس حقیقت جویی در قلب شما جوانان پوپا تر و قوی تر است .

خطاب من متوجه سیاستمداران و دولتمردان نیست زیرا باور دارم که آنان خود خواسته راه سیاستمداری و راستی و حقیقت را جدا کرده اند، تحریک احساس ترس و نفرت و استفاده سوء از اسلام در کمال تأسف سابقه ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد.

خواسته اول من ، اینکه درباره انگیزه های پشت پرده تخریب اسلام تحقیق و مطالعه کنید.

خواسته دوم من ، اینکه در واکنش به سیلی از اقدامات صورت گرفته برای گمراه کردن و پیش قضاوت ها تلاش کنید تا اطلاعات مستقیم و دست اول از این دین را به دست آورید منطق صحیح مستلزم این است که شما درکی از طبیعت و جوهره آنچه  که آنان شما را از آن می ترسانند و می خواهند از آن دوری گزیند داشته باشید.

اجازه ندهید این پویایی و حقیقت موثر در دنیای امروز با احساسات و پیش قضاوت ها در اختیار شما قرار بگیرد به آنان اجازه ندهید که با دورویی تروریست های مزدورشان را به عنوان نمایندگان اسلام معرفی کنند.

 نظر دهید »

بزرگترین دسیسه دشمن علیه ولایت فقیه !

08 دی 1393 توسط فروتن

 

« حماسه 9 دی » برگرفته از مکتب عاشورای حسینی بود به دشمنان نشان داد که این ملت هیچگاه ولایت و رهبری را رها ننموده و با ایستادگی در مقابل مستکبران عالم ، پرچم اسلام  اسلام واقعی را در سراسر جهان به احتزاز در خواهد آورد.

« حماسه 9 دی » تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است.

« حماسه 9 دی » در سرتاسر کشور مشت  محکمی به دهان فتنه گران است.

« حماسه 9 دی » به یکی از قله های تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد.

حرکت عظیم  « 9دی » حجت را بر همه تمام کرد.

در قضایای « 9 دی » عاشورا به کمک کلت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.

مطمئن باشید که روز « 9 دی » در تاریخ می ماند و یک روز متمایزی خواهد ماند.

 نظر دهید »

نهم دی سال 88 حادثه ای شبیه اول انقلاب بود.

08 دی 1393 توسط فروتن

ایمان دینی می گوید شما اگر درکارها فائق شدید و پیش بردید پیروزید، اگر کشته هم شدید پیروزید، اگر زندان هم افتادید پیروزید، چون به وظیفه عمل کردید ، وقتی کسی یک چنین اعتقادی و ایمانی داشت ، دیگر شکست برایش معنا ندارد، لذا وارد میدان می شود.

این همان عاملی است که در انقلاب ما هم اثر کرد، 9 دی این را نشان داد، 9 دی یک نمونه ای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت ، یعنی مردم احساس وظیفه دینی کردند و دنبال این وظیفه ، عمل صالح خودشان را انجام دادند.عمل صالح این بود که در خیابان بیایند نشان بدهند و بگویند مردم ایران این هستند، بااین حرکت مردم ، آن حجم عظیم تبلیغات دشمن که می خواست فتنه گران را مردم ایران معرفی کند و این طور نشان بدهد که مردم ایران از انقلابشان از نظامشان برگشتند. 

لذا حادثه 9 دی یک حادثه ماندنی در تاریخ ماست ،  این حادثه ، حادثه کوچکی نیست ، این حادثه شبیه حوادث اول انقلاب است ، این حادثه بایستی حفظ شود و گرامی داشته شود.

 نظر دهید »

ماهواره از خانواده چه می خواهد؟

03 آذر 1393 توسط فروتن

الف : شبکه های ماهواره ای و تخریب خانواده ایرانی

هنگامی که اعضای خانواده در روزهای متوالی سریال های نا مناسب ماهواره را که هدف آنها عادی سازی روابط با نا محرم است ، مشاهده می کنند، مرزهای اخلاقی بین اعضای خانواده کمرنگ می شود و عفت زنانگی و غیرت مردانگی مفهومی نا آشنا و غریب جلوه می کند.فیلم های ماهواره ای درصدد تثبیت روابط موازی در بیرون از خانواده هستند ، به طوری که خیانت به همسر را امری طبیعی جلوه می دهند که به تدریج موجب دلسردی و بی مهری و موجب فروپاشی بنیان خانواده می شود.

ب : اشاعه فحشا و بی بندوباری

شبکه های ماهواره ای در قالب سریال ها ، مان برنامه ها و آگهی ها ، مظاهر ضد اخلاقی را تبلیغ می کنند ، در سریال های نا مناسب شبکه های ماهواره ای سنت های اجتماعی و فرهنگی کشورها مورد تحقیر قرار می گیرید.

ج : ترویج هم خانگی های بدون ازدواج

برنامه های ماهواره ای با ترویج این الگوی نا بهنجار باعث می شود ، دختران و پسران جوان  خود را ملزم به تشکیل خانواده نبیند و ترجیح دهندکه این  شکل از الگوی تشکیل خانواده را تجربه کنند.

د : ترویج هوس خواهی و تنوع طلبی

عموم سریال ها و فیلم هایی که برای مخاطب ایرانی و مسلمان ماهواره آماده سازی می شود، سعی شده است که در آن برای افراد، حق شنیدن روابط  دیگر علاوه بر روابط زناشویی را محفوظ بداند . که مهم ترین آسیب  آن ، تضعیف و نادیده گرفتن پیوند، حق مسلم زناشویی ، القای تجربه چندین باره عشق توسط زن و مرد( حتی بعد از ازدواج ) و در نهایت فروپاشی خانواده می باشد.

 4 نظر

نگاه رهبری و انرژی هسته ای .

03 آذر 1393 توسط فروتن

مقام معظم رهبری تاکید دارند : ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست ، زیرا جمهوری اسلامی ایران ، از لحاظ فکری ، نظری ، و فقهی ، داشتن سلاح هسته ای را گناه بزرگ می داندو اعتقاد دارد ، نگهداری چنین سلاحی نیز بیهوده پر ضررو پر خطر است.

 نظر دهید »

بزرگترین حربه !

21 آبان 1393 توسط فروتن

این عمل بود سر کار حسین

در جهان عز و افتخار حسین

نیست از این فریضه ای برتر

امر به معروف و نهی از منکر

امربه معروف و نهی ازمنکر یک واجب است که رودربایستی و خجالت بر نمی دارد.ما گفتیم اگر دیدید کسی مرتکب خلافی می شود، امر کنید به معروف و  نهی کنید از منکر. یعنی به زبان بگویید. نگفتیم مشت و سلاح و قوت به کار ببرید. این ها لازم نیست . خدای متعال که این واجب را بر ما مسلمانان نازل فرموده است، خودش می داند مصلحت چگونه است . ما هم تا حدودی حکم و مصالح الهی را درک می کنیم.        «بزرگترین »حربه در مقابل گناهکار گفتن و تکرار است . اینکه یک نفر بگوید اما ده نفر ساکت بنشینند و تماشا کنند ، نمی شود. اگر یکی دچار ضعف نفس بشود، یکی خجالت بکشد و یکی بترسد ، اینکه نهی از منکر نخواهد شد.

 نظر دهید »

آیا می دانید؟

19 آبان 1393 توسط فروتن

1- آیا می دانید که بر اساس توافقنامه ژنو تمام تحریم های دغیر هسته ای آمریکا ، اتحادیه اروپا و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل از ابتدا تا کنون بدون هیچ کاهشی به قوت تمام پا بر جا خواهند ماند؟براساس اظهارنظر اومباما فقط 5 درصد تحریم ها تا کنون تعلیق شده که آن هم قابل بازگشت است.

2- آیا می دانید که بر اساس توافقنامه ژنو دیگر عملا معاهده علم گسترش (npt)  برای ایران مرده است؟ معاهد ه ای که به ما قانونا حق می داد به صورت نا محدود از انژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز استفاده کنیم. آیا می دانید با مردن معاهده  عدم گسترش (npt)عملا برای چرخیدن حتی 1 سانتتریفیوژژنیز باید رضایت آمریکایی ها را جلب کنیم؟

3- آیا می دانید که بر اساس گام های میانی توافقنامه ژنو ، ایران ملزم است که تمامی قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را به نتیجه رضایت بخش آمریکا و اروپاییان برساند؟ آیا با مفاد قطعنامه ها آشنا هستی ؟

4-آیا می دانید که ایران در طول 10 سال گذشته ، همیشه قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را غیر قانونی و ظالمانه اعلام می کرد و از انجام مفاد آن سرباز می زد، اما بر اساس توافقنامه ژنو همه مفاد آن را قانونی و لازم الاجرا اعلام کرده است؟

5- آیا می دانید یکی از مواردی که بر اساس قطعنامه های شورای انیتت می بایست بر چیده شود، موشک های  دوربرد ایران است؟

6- آیا می دانید در مذکرات گام نهایی ، که هم اکنون در حال انجام است ، دولت پذیرفته است که در مورد موشک های دوربرد ایران، نظر  مساعد آمریکا یعنی تامین امنیت صد در صدی رژیم صهیونیستی؟

7- آیا می دانید که بر اساس معاهده عدم گسترش (npt) یکی از  حقوق مسلم ایران داشتن راکتور آب سنگین برای مصارف صلح آمیز  می باشد.

8- آیا می دانید یکی از خواسته های گستاخانه آمریکا در مذکرات گام نهایی ، تعطیلی کامل راکتور آب سنگین اراک است ؟ و ایران در آینده نزدیک - با انقضا ، عمر مفید راکتور تهران - برای تولید رادیوداروی نزدیک به 1 میلیون بیمار سرطانی خود و.. نیاز ضروری به راکتوراراک دارد؟

9-  آیامی دانید بر اساس توافقنامه ژنو ایران پذیرفته است که راکتور اراک برای آمریکا جای « نگرانی»  دارد؟تصور می کنید « نگرانی» آمریکا چگونه برطرف می گردد؟ آیا می دانید که مقامات آمریکایی به صراحت از برچیدن کامل راکتواراک سخن می گویند؟

 نظر دهید »

خطردر کمین کودکان آینده !

12 شهریور 1393 توسط فروتن

این کودک صورت خود را با نقاب پوشانده است و پشت سرش نیز پرچم تروریست های داعش قرار دارد، این کودک عروسک کوچکی را می کشد که لباس نارنجی به تن دارد و این مسئله به کشته شدن «  جیمیز قولی » خبرنگار امریکایی توسط داعش اشاره دارد.

جای تأمل و فکر دارد که چطور خطربزرگی در کمین  کودکان نسل آینده  است که آموزش می دهند که آدم بکشند. اندکی فکر؟

 نظر دهید »

شگردهای تبلیغی فرقه « گنابادی»

10 شهریور 1393 توسط فروتن

فرقه  « نعمت  الهی گنابادی » از جمله فرقه هایی است که علاوه بر انحرافات  اعتقادی و تضاد با اسلام ناب ، همواره بر ضد منافع ملی و کیان تشیع و توسعه و ترقی مملکت فعالیت داشته است. این فرقه از زمان « شاه نعمت اله ولی » همواره در مقابل رجال سیاسی مستقل ایستاده و برای دشمنان اسلام و ایران جاسوسی کرده است.

این فرقه در حال حاضر در شهرهای تهران ، کرج و سایر مراکز استان ها گسترش یافته و در فضای سایبری به صورت آشکار بر ضد مرجعیت و انقلاب اسلامی تبلیغ می کند. مهم ترین دلیل رشد این فرقه ، فعالیت تشکیلاتی و حزبی آنان است.

«شگردهای تبلیغی فرقه گنابادی»

1- بهره مندی از کمک های مالی گسترده

در حال حاضر برای این فرقه به اندازه تمام فرقه های درویشی کشور از آمریکا ، کانادا ، امارت و سایر کشورهای معاند، پول حواله می شود. مهمترین منابع مالی آنان پس از کمک های خارجی ، داخلی  وعشریه در اویش ، عایدات شرکت ها و موسسه های اقتصادی فرقه است.

2- فعالیت تشکیلاتی فرقه

در حال حاضر افزون بر 13 شیخ المشایخ و شیخ ، تعداد زیادی مجاز نماز و مرشد از طرف قطب در سراسر کشور مشغول فعالیت تبلیغی هستند.

3- جذب گسترده و راه های جذب افراد

مبلغان  فرقه ، مناقفانه با انتشار با انتشار پوسترهایی خود را متصل به ائمه معصومین دانسته و قطب فرقه را نایب بر حق امام زمان (عج) معرفی می کنند. در حالی که امام زمان (عج)  بعد از وفات آخرین نایب خویش ، هیچ کس را به عنوان نایب خاص برنگزیده اند. آ نها با صرف منابع مالی کلان در سراسر کشور ، سرگرم جذب جوانان نا آگاه هستند.

« شیوه های جذب افراد»

الف)شیوه جذب افراد عادی

برای جذب این افراد ، چند راه وجود دارد. با توجه به هزینه های بسیار زیاد کلاس های کنکور و هم چنین هزینه های سر سام آور درمانی ، آنها برای جذب این دسته از افراد، کلاس هاای ککنکور ، خدمات پزشکی رایگان ، سفره اطعام و این قبیل روش ها را تدارک دیده اندو پس از شرکت افراد در این کلاس ها و حضور در مطب ها ، آنها را مجاب به شرکت           در مجالس درویشی می کنند.هم چنین دانش آموزان  که از کلاس های کنکور رایگان بهره مند می شوند ، عناصر بسیار خوبی برای تبلیغ این فرقه در مدارس هستند.

ب) شیوه جذب افراد با میزان متوسطی از آگاهی

آنها برای جذب این افراد، به غیر از روش های یاد شده ، برهان و سفسطه هایی نیز دارند.آنان  در مورد عرفا و تصوف  در معرفی عرفان قرن نهم از شاه نعمت اله ولی و فرقه نعمت الهی نام برده ، سوء استفاده می کنند در حالی که ایشان از بردن نام او قصدی بر تایید نداشته و فقط برای معرفی بوده است.

ج) شیوه جذب افراد آگاه و شاخص در جامعه

فرقه نعمت الهی از دیرباز جز ثروتمندترین فرق درویشی به شمار می آمده و در حال حاضر نیز این فرقه به عنوان قوی  ترین انشعاب این سلسله با موقوفات و اموال زیادی که در دست دارد به جذب افراد شاخص و معروف می پردازد.همچنین  با برنامه ریزان و مبلغان این فرقه  برای جذب اساتید دانشگاهی نیز برنامه هایی نظیر اعطای کمک هزینه تحصیلی ، تدارک سفرهای خارجی ، تملق و چاپلوسی و.. را مد نظر قرار داده و توانسته اند جمعی از افراد تحصیلکرده دانشگاهی و حوزوی را جذب کنند.

د) اباحی گری و حلال شمردن بعضی محرمات برای جذب افراد لاابالی

بسیاری از افراد دوست دارند تابع مرام و مسلک هایی باشند که هم دین داشته باشند و هم دین آنان تعارضی با شهوات و امیالشان نداشته باشد، از این رو دراویش سعی کرده اند برای جذب آنان دینی ارائه دهند که در آن حلال و حرام ، محرم و نامحرم ، تقید یا عدم تقید به عبادات و تولی و تبری خیلی اهمیت نداشته و با این شگرد، افراد لاابالی و راحت طلب را دور خود جمع کنند.

 نظر دهید »

مهمترین مساله دنیای اسلام، وحدت است.

10 شهریور 1393 توسط فروتن

حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( حفظه الله )  در دیدار با میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی در بیانی اذعان داشتند: امروز مهمترین مساله در دنیای اسلام ، وحدت است ،جریان تکفیری با تقسیم مسلمانان به مسلمان و کافر آنها را به جان هم می اندازند و با این وضع آیا کسی می تواند تردید کند که وجود این جریان و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از آن ، کار دستگاه های امنیتی و خبیث دولت های استکبار ی و دست نشاندگان آنها نیست .

غافل کردن امت اسلامی از مسئله فلسطین ، از جمله اهداف مهم دشمنان اسلام در به راه انداختن جنگ های داخلی ، دامن زدن به اختلاف و ترویج تفکرات تکفیری و افراطی است.

مستکبران با برجسته کردن اقدامات شنیع جریان تکفیری نظیر جویدن جگر انسانهای به قتل رسیده ، اصل اسلام را در افکار عمومی جهانیان ، زشت جلوه می دهند.

توطئه ها و تحرکات دشمنان اسلام و تحرکات دشمنان اسلام برای جلوگیری از آزادی حقیقی و سعادت امت اسلامی ، پیچیده و چند بعدی است و ایجااد اختلاف میان مسلمانان محور اساسی ترفند های استکبار است.

علمای دنیای اسلام ملت ها را از اختلافات فرقه ای و مذهبی بر حذر دارند و دانشمندان دانشگاه ها  نیز اهمیت اهداف اسلامی را برای دانشجویان و نخبگان سیاسی امت اسلامی  تبیین می کنند.

 نظر دهید »
آیه قرآن
">

پنل اس ام اس
پنل اس ام اس رایگان
نجوم | آپلود
کبوتران زمینی | گالری عکس
بازی آنلاین | قیمت طلا
دریافت کد ذکر ایام هفته برای وبلاگ
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس