• تماس  

شبهه اما با پاسخی دندان شکن

11 دی 1391 توسط فروتن

چرا پیامبر مسلما نا ن همسران متعددی داشته است ؟ آیا این امر نشان نمی دهد که پیامبر بر خلاف ادعای مسلما نا ن به امور مادی بیشتر توجه داشته تا امور معنوی؟

قبل از بیان جواب ، به مقدمه ای اشا ره می کنیم :

شخصیت پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله ) از نگا ه حقوقی آن ، دارای  ویژگی های خا صی است یعنی پیغمبراکرم (ص ) نه از نگا ه یک شخص حقیقی و مسلما ن بلکه از نگا ه یک پیا مبر که وظا یف سنگینی بر دوش او قرا ر گرفته ، دارای ویژگی ها و امتیا زات      خا صی است که در میا ن بزرگا ن به « خصائص النبی » معروف و مشهور است. این ویژگی  ها تا 52 مورد شمرده شده که بعضی از آنها در مسا ئل اقتصا دی است ( ما نند مسئله انفا ل و خمس و پا ره ای از ما لکیت ها ) بعضی از آنها در مسا ئل عبا دی است ( ما نند واجب بودن  نما ز شب رسول خدا ) بعضی از آنها در مسا ئل خانوادگی  و زندگی خصوصی پیا مبر( ما نند ازدواج متعدد پیامبراکرم )

و اما جواب شبهه:

  متأ سفا نه عده ای که کینه های ابو جهلی در دل خود نسبت به پیا مبر اکرم (ص ) داشته اند ، نسبت های نا روائی به آن حضرت دادند تا جا ئی که برای هر یک از این ازدواج ها داستان ها و افسانه ها ساخته اند. جا لب اینجا ست که هرچه  این کینه ها شعله ورتر شده و اهانت دشمنان نسبت به ساحت مقدس آن حضرت بیشتر می شود ، نور وجود آن حضرت جهان را روشن تر و محبت آن بزرگوار در قلب مردم بیشتر جای می گیرد.

بنابراین ، اکثر ازدواج پیامبر اکرم با هدف سیاسی ( چون هریک از یک از ازدواج ها باعث گرویدن قبیله ای از قبایل عرب شد و اجتماعی ( چرا که اکثر زنا نی که پیا مبر اختیار کردند بیوه و بی سرپرست بودند.) انجام گرفت ، نه عیش و نوش و شهوت رانی.

خلاصه آنکه :

ازدواج با خدیجه : به دلیل آینده ، ایما ن و فداکا  ری خدیجه بود.

ازدواج با سوده : به دلیل رفع پریشانی و سرپرستی او و نجات از افتادن در دامن قبیله کافر و رهایی از آزار خانواده مشرکین  بود.

ازدواج با عا یشه : به دلیل تحکیم روابط با قبیله بزرگ تیم بود.

ازدواج با حفصه : به د لیل وصلت با قبیله بزرگ عدی و رفع نگرانی عمر برای بی سرپرستی دخترش حفصه بود.

ازواج با ام سلمه : به منظور جبران زحمتهای وی و رفع نگرانی و سرپرستی از یتیمان او بود.

ازدواج با ام  حبیبه : به جهت رفع پریشا نی ، سرپرستی او و جلوگیری از گرفتا رشدنش در دامن خانواده شرک و نیز با هدف سیاسی کاستن از دشمنی آنا ن با مسلمانان بود.

ازدواج با جویریه : به دلیل تحکیم مبا نی اسلام در قبله بنی مصطق ، آزادی اسیران جنگی به صورت داوطلبا نه و تعلیم این روش که می شود کنیز را آزاد کرد و سپس با وی ازواج نمود.

ازدواج  با ما ریه قبطیه : به جهت رفع پریشا نی و بر عهده گرفتن سرپرستی اش و همچنین تعلیم این روش که می توان کنیز را آزاد کرد و با وی ازدواج نمود.

ازدواج با میمونه : به منظور جبران زحمتهای وی و رفع نگرانی و سرپرستی او بود.

ازدواج با صفیه : به منظور نجات زن ، وصلت با بنی اسراییل ، سرپرستی او و تعلیم این روش که می توان کنیز را آزاد کرد و با وی ازدواج نمود.

ازدواج با زینب بنت جحش :  به دلیل طرد و با طل کردن حکمی از احکام نا درست جاهلی ، دربا ره زنا ن پسر خوانده بود.

                                                                 کتا ب  پا سخ به شبها ت اینترنتی 4 نوشته ها دی کردان ص135

               

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 2 نظر

موضوعات: فاطمیه درچه لینک ثابت

نظر از: آسمان [عضو] 
  • ♥نسیـم دوست♥

سلام عزیزم
عالی بود
اما ببخشید می تونید بگید از چه منبعی یا کتابی استفاده کردین اگه با پیام به من خبر بدین ممنون میشم چون می خوام در وبلاگی که خارج از حوزه دارم با ذکر منبع بیان کنم ، اگر لطف کنید پیام بدید خیلی ممنون میشم .
موفق باشید


الحاقیات:
  • 708owf3nr8bo0uyhko0.jpg - ضمیمه یافت نشد!
1391/10/12 @ 11:16
نظر از: مرکز تخصصی فقه و اصول النفیسه [عضو] 
  • مرکز تخصص فقه و اصول نفیسه اصفهان

دلبسته و بی قرار ماندن ،ز یباست
در حسرت و انتظار ماندن،زیباست
پاییز ندیدن تو سخت است ، ولی
در آرزوی بهار ماندن ، زیباست

1391/10/11 @ 13:56


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

آیه قرآن
">

پنل اس ام اس
پنل اس ام اس رایگان
نجوم | آپلود
کبوتران زمینی | گالری عکس
بازی آنلاین | قیمت طلا
دریافت کد ذکر ایام هفته برای وبلاگ
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس