قارچ و خواص آن !
14 اسفند 1392 توسط فروتن
«قارچ » منبع خوب آهن است ،در هر 100گرم قارچ ، حدود یک میلی گرم آهن وجود دارد.همچنین منبع عالی پتاسیم می باشد که این ماده به کاهش فشار خون کمک می کند و خطر سکته قلبی را پایین می آورد. همچنین قارچ دارای محتویات خاتواده ویتامین های B می باشد.
« قارچ » برای تقویت عمومی بدن ، رفع خستگی ، ضعف و نارسایی کبد و همچنین کمبود ویتامین و املاح معدنی مفید است.
به آن دسته از افرادی که روی پوستشان جوش و لک وجود دارد و به طورکلی از ناراحتی های پوستی در رنج اند، توصیه می شود قارچ مصرف کنند.
« قارچ» داروی ضد تومور است. فعالیت مغز را بر می انگیزد. ناراحتی های گوشی را ذدرمان می کند. موجب خروج سم های بدن می شود و بلغم را برطرف می کند. حاوی آنتی بیوتیک است. باعث تقویت استخوان ها می شودو کمبود ویتامین D را جبران می کند.