نکاتی از مهارتهای آشپزخانه !
* اگر کاهو تلخ است می توانید آن را چند دقیقه ( حدود 15 دقیقه ) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
* برای جلوگیری از انتشار بوی نا مطبوع آشپزخانه در فضای ساختمان ، هنگام پختن سبزیجات تند ، چند تکه نان در آب بیندازید.
* برای پاک کردن لکه های میوه یا توت سیاه از دست هایتان از کمی ماست با آب لیموی ترش تازه کمک بگیرید.
* هرگاه ظروف چینی ترک خورده باشد و بخواهید باز هم از آن استفاده کنید و آب پس ندهد، یک دانه بادام تلخ را در محل ترک خوردگی محکم بمالید.
* ب رای تهیه یک شیشه پاکن خودتان در منزل اقدام کنید دو پیمانه آب ، نصف پیمانه الکل و یک قاشق پایخوری مایع ظرفشویی ، محلولی معجزه آسا برای تمیز کردن شیشه ها و آینه است.
* برای سرخ شدن سریع تر پیازها ، نصف قاشق چای خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. بااین کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.
* بهتر است برای سرخ کردن ماهی ، فلس آن را جدا نکنید، این کار باعث می شود ، روغن ماهی که در زر پوست آن است ، هنگام سرخ کردن نسوزد و طعم ماهی خل بهتر شود.
*هنگام صرف غذا در رستوران در صورت ریختن سس سالاد روی لباس مقداری نمک روی قسمت لک شده بریزید تا چربی را جذب کندو پس ازرسیدن به خانه آن راطبق معمول بشویید.