یک غذای سنتی برای افطار!
16 تیر 1393 توسط فروتن
طرز تهیه کوفته برنجی.
مواد لازم : گوشت چرخ کرده 500گرم، برنج 1پیمانه ، لپه 1پیمانه ،تخم مرغ 2عدد، سبزی معطرخردشده 500گرم،کشمش به مقدار کافی ، پیاز سرخ کرده ومقداری مغز گردو،آرد نخودچی.
در ابتداگوشت چرخ کرده را با سبزی های معطرمخلوط کرده ، سپس تخم مرغ و آرد را به آن اضافه میکنیم،خوب آنها را ورز می دهیم ،سپس لپه پخته شده و برنج آبکش شده رابه آن اضافه می کنیم ، وقتی همه مواد با هم مخلوط شد،مقداری آب و رب گوجه همراه با فلفل و ادویه آماده میکنیم ،وقتی آب به حالت جوش در آمد، مواد ورزشده رابه حالت گوله در می آوریم سپس مقداری از پیاز سرخ کرده و گردو که قبلاً آماده کرده بودیم در وسط مواد می گذاریم و در درون آب جوش آمده قرار می دهیم وبعد با حرارت بسیار ملایم به مدت سه ساعت اجازه می دهیم تا طبخ شودوسپس آماده کشیدن وخوردن می شود .«نوش جان»