• تماس  

22بهمن روز پيروزي انقلاب اسلامي ايران

14 بهمن 1394 توسط فروتن

از هفدهم تا 22 بهمن 57، ایران یکی از دوره های استثنایی تاریخ سیاسی جهان را گذرانید. در این ایام، دو دولت در یک مرکز و بدون هیچ گونه مرزبندی مواجه بودند. دولتی که پشتوانه و عامل مشروعیت خود را از دست داده و از قدرت نظامی محروم گشته و با انقلابی عظیم روبرو بود. و دولتی دیگر متکی به رهبری انقلاب توده های میلیونی مردم که به جای قدرت نظامی، تنها به ارتش مردم وابستگی داشت.

با وسعت یافتن دامنه های انقلاب، قرار بر این شد که سران ارتش پهلوی، دست به کودتا زده و با به دست گرفتن قدرت، انقلاب مردمی را سرکوب سازند. از این رو از ساعت چهار بعداز ظهر روز 21 بهمن 57، حکومت نظامی اعلام شد.
پس از اعلان حکومت نظامی، حضرت امام خمینی (ره) اعلام کرد که مردم به حکومت نظامی اعتنایی نکنند. مردم نیز همچنان به یورش خود به مراکز دولتی و نظامی و انتظامی ادامه دادند و تقریباً تمام این مراکز با اندک درگیری و مقاومت، تسخیر شد و به دست مردم افتاد.

این درگیری ها در روز بعد نیز به شدت ادامه یافت و در این روز هزاران زن و مرد و پیر و جوان، هر یک به اندازه توان خود برای سرنگونی نهایی رژیم ظلم و جور، کوشش کردند. آنها با سنگربندی در خیابان ها، سینه سپر کردن در برابر تانک ها و با فداکاری و جانفشانی، انقلاب را به پیروزی رساندند. نه فقط در تهران، بلکه در تمامی شهرهای ایران، درگیری مردم با بقایای رژیم شاه جریان داشت.

هنگامی که خبر حرکت نیروهای نظامی از شهرهای مختلف ایران به سمت تهران برای سرکوب قیام مردم پخش شد، مردم شهرهای مسیر به درگیری با نیروهای نظامی پرداختند و با بستن راه، مانع حرمت آنها به سمت تهران شدند. برخی از فرماندهان رده بالای ارتش در این درگیری ها به دست مردم کشته شدند تا سرانجام، ارتش، بی طرفی خود را اعلام کرد.

روز سرنوشت فرا رسید و در 22 بهمن 1357، نظام پوسیده ستمشاهی فرو ریخت و ریشه های فاسد دودمان سیاه پهلوی از این کشور اسلامی کنده شد. مبارزه پانزده ساله ملت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی (ره) به ثمر رسید و با سرنگونی نظام 2500 ساله شاهنشاهی، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران پیروز گردید.

 

 نظر دهید »

روز شمار وقایع انقلاب اسلامی بهمن 57 در یک نگاه

14 بهمن 1394 توسط فروتن

-3 بهمن 1357 (سه شنبه)
شورای سلطنت كه برای حفظ رژیم سلطنتی در ایران تشكیل شده بود منحل گردید.
-4 بهمن 1357 (چهارشنبه)
برای جلوگیری از حضور امام خمینی در بین مردم ایران ارتش فرودگاه مهرآباد را به اشغال درآورد.
-5 بهمن 1357 (پنج شنبه)
دولت بختیار 3 روز فرودگاههای كشور را بست.
-7 بهمن 1357 (شنبه)
- تحصن روحانیون مبارز در دانشگاه تهران در اعتراض به بستن فرودگاهها آغاز شد.
راه‌پیمایی میلیونی مردم در تهران به مناسبت 28 صفر برگزار گردید.
-9 بهمن 1357 (دوشنبه)
- فرودگاه برای ورود امام خمینی بازگشایی شد
-در پی اعتصابات و تظاهرات و راه‌پیمایی مردم كه خواستار بازگشایی فرودگاه مهرآباد بودند. دولت بختیار فرودگاه مهرآباد را از اشغال نظامی خارج كرد.
-11 بهمن 1357 (چهارشنبه)
-مأمور ارتش در خیابانهای تهران
-دولت برای ترساندن مردم و ایجاد حكومت وحشت با انجام رژه نظامیان در تهران و ترویج شایعه كودتا توسط ارتش دست به حیله دیگری برای انحراف مبارزات مردم ایران زد.
-12 بهمن 1357 (پنج شنبه)
ساعت 9 و 27 دقیقه و 30 ثانیه حضرت امام خمینی پس از پانزده سال تبعید پای بر خاك ایران گذاشتند.
ـ فرمانداری نظامی بر اثر فشار مردم راه‌پیمایی و تظاهرات را برای 3 روز آزاد اعلام كرد.
ـ‌ نظامیان مستقر در تلویزیون به طور ناگهانی پخش مراسم استقبال را قطع كردند.
-17 بهمن 1357 (سه شنبه)
- ‌بر اساس پیشنهاد شورای انقلاب، حضرت امام خمینی دولت موقت را به مردم معرفی نمودند.
ـ دولت موقت به ریاست مهندس مهدی بازرگان تشكیل گردید.
-19 بهمن 1357 (سه شنبه)
- راه‌پیمایی مردم ایران در حمایت از دولت موقت انجام شد.
ـ‌ نیروی هوایی ارتش با حضرت امام خمینی بیعت كردند.
ـ‌ حضرت امام خمینی به زیارت حضرت عبدالعظیم (س) رفتند.
20- بهمن 1357 (جمعه)
‌ -طرفداران قانون اساسی با تجمع در استادیوم امجدیه (شهید شیرودي‌) دست به تظاهرات زدند.
ـ‌ ساعت 9 شب سربازان گارد شاه به پادگان نیروی هوایی در شرق تهران (خ دماوند) حمله نمودند.
ـ‌ مردم برا ی كمك به سربازان نیروی هوایی مسلح شدند.
-21 بهمن 1357 (شنبه)
دولت بختیار زمان حكومت نظامی را افزایش داده و حكومت نظامی را از ساعت 4 بعدازظهر اعلام نمود.
ـ حضرت امام خمینی دستور شكستن زمان حكومت نظامی و حضور مردم در خیابانها را صادر نمودند.
ـ‌ در تهران و شهرستانها بین سربازان گارد و مردم مسلح درگیریهای بسیار شدید رخ داد.
-22 بهمن 1357 (دوشنبه)
- تهران صحنه جنگ خونین مسلحانه بین مردم و سربازان طرفدار رژیم پهلوی گردیده است.
ـ با تسلیم تمامی نیروهای نظامی و پیروزی مردم مسلمان ایران رژیم ستمشاهی پس از 57 سال ظلم و ستم متلاشی گردید.

 نظر دهید »

دهه فجر انقلاب اسلامی از نگاه مقام معظم رهبري

12 بهمن 1394 توسط فروتن

دهه فجر انقلاب اسلامی -دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهاي اسلامي، مقطع رهايي ملت ايران و بخشي از تاريخ ماست كه گذشته را از آينده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدي دوباره يافت و اين دهه در تاريخ ايران نقطه اي تعيين كننده و بي مانند بشمارميرود. تا قبل از انقلاب اسلامي،‌ در ايران نظام اسلامي وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ي «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعيت » بود وپادشاهان احساس مي‌كردند كه فاتحيني هستند كه بر مردم غلبه يافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالي عليه اين سلسله معيوب را قطع كردند و نقطه ي عطفي در تاريخ ايران بوجودآوردند و شمشير اسلام مردم را عليه دشمنان اسلام،‌ مردم و استعمارگران به كار گرفتند.

دهه فجر انقلاب از رشحات اسلام است و آئينه اي است كه خورشيد اسلام در او درخشيد و اين دهه فجر بايد با عظمت هرچه تمامتر برگزارشود. اين مراسم را با هيجانهاي عاطفي صحيح بايد با طراوت و تازه كرد. در مذهب ما،‌ احساسات،‌ گريه و شادي، حب و بغض و عشق و نفرت جايگاه والايي دارد. از اين رو جشنهاي دهه فجر مي بايستي همچون مراسم و اعياد مذهبي گرامي داشته شود و مردمي باشد. بايد كليه مساجد فعال شوند و مردم با حضور در مساجد خاطره ي فراموش نشدني حضرت امام و پيروزي انقلاب اسلامي را جشن بگيرند.

 نظر دهید »

استقبال تاریخی

12 بهمن 1394 توسط فروتن

مردم ایران در ۱۲ بهمن سال ۵۷ حماسه بی سابقه ترین استقبال تاریخ معاصر را رقم زدند استقبال از مردی که نه تنها مرجع و مراد بود، بلکه رهبری بود که نمونه ای از حکومت اسلامی را در نظام جهانی بنیان گذاشت و این گونه شد که “حق آمد و باطل رفت”

با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان آخرین و تنها امید رژیم پهلوی و سردمداران غربی پشتیبان این رژیم، به عنوان نخست وزیر باقی مانده بود. در طرف مقابل، تظاهرات مردم هر روز پر شورتر و مصمم‌تر می‌شد و شعار استقلال،‌ آزادی، جمهوری اسلامی به عنوان اصلی ترین خواسته مردم در نهضت انقلابی به رهبری امام خمینی مطرح می‌شد.

امام خمینی که شرط ورود خود را به کشور، خروج شاه، اعلام کرده بودند، با فرار شاه در ۲۶ دی ۱۳۵۷، تصمیم به بازگشت گرفتند و قرار بود این رجعت تاریخی در روز پنجشنبه پنجم بهمن ۱۳۵۷ انجام گیرد اما بختیار، با بستن فرودگاه ها مانع از انجام این امر شد. با انتشار خبر بسته شدن فرودگاهها، مردم خشمگین به خیابان ها ریخته و با تحصن و شعارهای کوبنده، دولت بختیار را تحت فشار شدیدی قرار دادند. در همین زمان رییس شورای سلطنت، سید جلال تهرانی،‌ در پاریس ضمن استعفا خدمت امام، اعلام کرد که شورای سلطنت غیر قانونی است.

سرانجام، تحصن‌ها و تظاهرات عظیم مردم، بختیار را مجبور کرد،‌ فرودگاه ها را باز کند. کارکنان اعتصابی تلویزیون اعلام کردند برای ضبط و پخش مستقیم مراسم آماده‌اند. فرودگاه مهرآباد آماده استقبال از پرواز انقلاب بود.

روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، پرشکوه ترین استقبال تاریخی رقم خورد و هواپیمای ایرفرانس در حوالی ساعت ۹ صبح در فرودگاه مهرآباد نشست و حضرت امام، با قلبی آرام و مطمئن پس از ۱۵ سال هجرت، پا به خاک میهن اسلامی گذاشتند.

امام خمینی پس از اقامه نماز در کف هواپیما، روی دو پتو با آرامش خوابیدند. این در حالی بود که همه علاقمندان، دوستداران و نزدیکان ایشان، نگران انجام این پرواز بودند. خطر انهدام هواپیما و یا ربودن آن در آسمان چیزی بود که همه را تا لحظه فرود آن در فرودگاه تهران، نگران ساخته بود روح الله خمینی پس از سال‌ها دوری و تبعید به کشور بازگشت و حضور میلیونی مردم که صف استقبال کنندگان را از فرودگاه تهران تا بهشت زهرا تشکیل می داد، حاکی از عشق و علاقه بی‌نظیر آنها به رهبر خویش بود و این گونه شد که مردم ایران تاریخی ترین استقبال در طول تاریخ معاصر را رقم زدند.

حضرت امام طی بیاناتی در فرودگاه تهران گفتند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشکر می‌کنم. عواطف ملت ایران به دوش من بارگرانی است که نمی‌توانم جبران کنم. ایشان ضمن اشاره به اینکه طرد شاه از کشور قدم اول پیروزی بود، همگان را به وحدت کلمه و ادامه مبارزه تا قطع کامل ریشه‌های فساد ترغیب کردند.

امام از فرودگاه مستقیما به بهشت زهرا (س) رفتند و ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، سخنرانی تاریخی خود را در آنجا ایراد کردند. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در اولین سخنرانی خود در میان انبوه مردم مشتاق در بهشت زهرا(س)، فرمودند:” من وقتی چشمم به بعضی از اینها که اولاد خودشان را از دست داده‌اند می‌افتد، سنگینی‌ای در دوشم پیدا می‌شود که نمی‌توانم تاب بیاورم. محمدرضا پهلوی فرار کرد و همه چیز ما را به باد داد. مملکت ما را خراب کرد و قبرستان‌های ما را آباد.”

در این سخنرانی بود که امام آن جمله فراموش نشدنی و تاریخی را فرمودند: “من دولت تعیین می‌کنم، من توی دهن دولت می‌زنم … من به پشتیبانی این ملت دولت تعیین می‌کنم. “

دهها خبرنگار و عکاس و فیلمبردار به ثبت این رویداد تاریخی پرداختند. جمعیت استقبال کننده در طول ۳۳ کیلومتر از فرودگاه امام تا بهشت زهرا(س)، بین ۴ تا ۸ میلیون نفر تخمین زده می‌شد. در این سخنرانی امام نخست وزیری شاپور بختیار را غیر قانونی اعلام کرده و فرمودند: “من به پشتیبانی این ملت دولت تعیین می‌کنم” بدین ترتیب از ورود امام ۱۰ روز تاریخی که بعدها دهه فجر انقلاب اسلامی نام گرفت، سپری شد تا طومار رژیم پهلوی و ۲۵۰۰ سال استبداد شاهنشاهی برای همیشه در هم تنیده شود.

 نظر دهید »

شاخصه های همدلی و هم زبانی دولت و ملت از منظر آیه الله جوادی آملی !

26 فروردین 1394 توسط فروتن
 
شاخصه‌های همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت از منظر آیةالله جوادی آملی

نامگذاری سال ۹۴ از سوی مقام معظم رهبری به نام همدلی و هم زبانی میان ملت و دولت می‌تواند مبین رویکرد دولتمردان اجرایی کشور در اجرای دقیق منویات ولی فقیه جامعه‌ی اسلامی باشد، لیکن بهره‌گیری هر چه بیشتر از اندیشه‌های عالمان ژرف‌نگر همچون آیت‌الله العظمی جوادی آملی می‌تواند در تبیین هندسه‌ی نظام اسلامی، موجبات تقویت هر چه بیشتر پیوند ناگسستنی میان ملت و دولت را فراهم سازد، به عنوان نمونه ایشان در تبیین نقش کلیدی اخلاص در تقویت هماهنگی میان دولت و ملت فرموده‌اند:

«وجود این شاخصه زمینه را برای رشد فرهنگی، حضور سیاسی، خلوص و صفای مردم گرانقدر ایران اسلامی و هماهنگی دولت و ملت مهیا می‌کند و نظام اسلامی را همچنان از گزند زمین و زمان و زمانه حفظ می‌کند، و همهٴ اینها در سایهٴ خلوص و در پرتو اخلاص است».

لذا در ادامه مهمترین معیارهای تحقق همدلی و همزبانی ملت، دولت از منظر مفسر بزرگ قرآن کریم به مخاطبان ارائه می‌شود:

ولایت فقیه؛ راهنمای ملت و دولت

آیت‌الله جوادی آملی در تبیین نقش کلیدی ولایت فقیه در امور سیاسی نظام اسلامی فرمودند: امروزه در بیشتر کتاب‌های فقهی در مسائلی نظیر ولایت فقیه، حکومت و امور حسبی، بر این عقیده‌اند هر عملی که خوب و مورد رضایت خداوند است و متولی و سرپرست ندارد، فقیه می‌تواند اداره آن را بر عهده گیرد، بدین لحاظ لازم است این تفکر در حوزه‌ها اصلاح شود تا حوزه متحول شده و بتواند راهنمای دولت و ملت باشد و چگونه ممکن است دین اسلام برای امور مهم و اساسی برنامه‌ای نداشته باشد.

عقلانیت؛ شاخصه‌ی اقتدار ملت و دولت

آیت‌الله جوادی آملی وجود شاخصه‌ای مهم همچون عقلانیت صحیح میان ملت و دولت به گونه‌ای که مولفه‌ی مردم‌سالاری دینی را محقق سازد را از جمله شاخصه‌های تقویت همدلی و هم زبانی ملت و دولت برمی‌شمرد، ایشان در فرازی تفصیلی فرمودند: اقتدار ملی از زیر پل سالار بودن دولت یا ملت عبور نمی‌کند، این‌گونه نیست که دولت یا حاکمیت بر مردم، سالاری و سروری داشته باشد یا ملت بر دولت و حاکمیت سالاری و سروری احساس کند، بلکه به واقع زمانی اقتدار ملی پدید می‌آید که عقل، سالار میل‌ها و حس‌ها و دریافت‌ها باشد.
رفتاری موجب اقتدار ملی است که از مبنای صحیح انسان شناسی استمداد کند. گروهی که خواسته‌های برخاسته از حس و وهم را خرد پنداشتند و قداست حریت را در پای پلید شهوت و غضب پایمال کردند سیاست و حکومت را که از شریف‌ترین شاخه‌های علوم انسانی است بر اثر نشناختن گوهر انسان به سلطنت بر مردم معنا و تفسیر می‌کنند خواه بر مردم میهن خود و خواه بر مردم کشور دیگر.
امیرالمؤمنین در خطبه ۱۲۹ می‌فرماید: “اِضْرِبْ بِطَرْفِکَ حَیْثُ شِئْتَ مِنَ اَلناسِ فَهَلْ تُبْصِرُ إِلا فَقِیراً یُکَابِدُ فَقْراً أَوْ غَنِیاً بَدلَ نِعْمَةَ اَللهِ کُفْراً أَوْ بَخِیلاً اِتخَذَ اَلْبُخْلَ بِحَق اَللهِ وَفْراً أَوْ مُتَمَرداً کَأَن بِأُذُنِهِ عَنْ سَمْعِ اَلْمَوَاعِظِ وَقْراً” هر سمتی را خواستی نگاه کن یا نیازمندی می‌بینی که زیر بار توان فرسای فقر خمیده است یا توانگری را می‌نگری که با عیش رفیه و خوشگذرانه به کفران نعمت خدادادی مبادرت می‌کند یا بخیلی را مشاهده می‌نمایی که بخل را سبب وفور و فراوانی ثروت می‌داند و ابای از تأدیه حقوق الهی را پایه انبوه شدن ثروت تلقی کرده است یا متمردی را می‌یابی که از اتعاظ و پندپذیری سرپیچی می‌کند. چنین دولت یا ملتی اگر پیروز شوند اقتدار کاذب و زودگذر پیدا می‌کنند که در ایام شادکامی دروغین خویش، از هیچ خلافی هراس ندارند و از زیر پا نهادن تمام اصول ارزشی تحاشی نخواهند داشت و اگر بتوانند عصای موسای کلیم علیه السلام را در دست فرعون یا سامری قرار می‌دهند و حسین بن علی علیه‌السلام را در عَتَبه عُتبه اَموی می‌نشانند و با تشویه جمال عدل و تحسین وصمه ظلم، هر معروفی را منکر و هر منکری را معروف ارائه می‌دهند. در چنین صحنه سهمگینی است که انسان حق مدار، صدق محور و آزادمنش می‌سراید: “ای مرگ اگرنه مرده ای دریابم.”
گروهی که تقاضاهای برخاسته از اقتضای فطرت و فطنت را فکرت ناب می‌دانند و قداست آزادی را حراج نکردند و حس و خیال و وهم را به امامت عقل نظر و نیز شهوت و غضب را به زعامت عقل عمل رهبری نموده و می‌کنند بر اثر انسان‌شناسی صحیح، سیاست و حکومت را درست تفسیر می‌نمایند و آن را به سلطنت بر دنیا و تمام مظاهر درونی و بیرونی آن معنا می‌کنند؛ یعنی نه دولت، سالار کسی است و نه ملت. هیچ انسانی تحت قیومیت سالارگونه کسی نیست بلکه عقل مردم، سالار حس آنان و عزم ملت، سالار هوس آن‌هاست و این معنا همان مردم‌سالاری دینی است که از انسان‌شناسی سالم برخوردار است زیرا انسان کریم را جز قرآن کریم، چیزی تفسیر نمی‌کند و بهترین شیوه تفسیر گوهر انسانیت، همانا تفسیر انسان به انسان است که فن خاص و مبنای مخصوصی عهده‌دار تدوین چنین تفسیری است و این‌گونه انسان شناسی کامل، محصول جهان‌بینی توحیدی جامع و نتیجه معرفت‌شناسی همه‌جانبه و فراگیر است.

عزتمندی دولت و ملت درسایه‌ی تقوا

مفسر بزرگ قرآن کریم لزوم تهذیب نفس در فضای سیاسی جامعه اسلامی را مقوم اقتدار ملی نظام اسلامی دانستند و فرمودند: در خطبه ۸۷ نهج‌البلاغه می‌خوانیم: “قد الزم نفسه العدل فکان اول عدله نفی الهوی عن نفسه” یعنی اولین برنامه سیاسی مردم با ایمان، هوازدایی و هوس‌روبی است. چهره شفاف انسانی، آن لحظه ظهور می کند که وی گِرد گَرد و غبار اغیار نگردد و هنگامی زهور می نماید که او در مطاف طغیان به اشواط اشتغال پیدا نکند. حکیم سنایی چنین می‌سراید: “دین برون آید ا گنه بنهی / سر پدید آید ار کُلَه بنهی.”
چنین ملتی مقتدرانه حافظ کرامت انسانی خویشند نه تن به حقارت ستمگران می‌دهند و نه به خواری و ستم‌پذیری رضا خواهند داد بلکه هماره کریمانه به سر می‌برند. به تعبیر امیرالمؤمنین در خطبه ۱۶۵ “قوم لم تزل الکرامه تتمادی بهم حتی حلوا دار القرار ” رسیدن به چنین اقتدار و کرامتی جز از راه تهذیب نفس که رسمی‌ترین برنامه حکومت دینی است میسور نیست.

 
 نظر دهید »

الزامات همدلی و همزبانی دولت و ملت!

26 فروردین 1394 توسط فروتن
 
الزامات همدلی و همزبانی دولت و ملت

شرایط امروز ام‌القرای جهان اسلام و انتظارات و توقعاتی که از دولت و ملت ایران اسلامی در سطح منطقه و کشورها و ملت‌های مسلمان می‌رود و از همه مهم‌تر جایگاه رفیع جمهوری اسلامی در جامعه بین‌الملل و تأثیرگذاری در سیاست‌های جهانی، اقتضای آن دارد که در داخل کشور یکپارچگی و یگانگی در گفتارها و رفتارها ملموس‌تر از هر زمانی جریان داشته باشد و این مهم بدون نهادینه‌سازی و تقویت بنیه‌های همدلی و همزبانی، امکان‌پذیر نخواهد بود، چه آنکه ریشه تمامی فتنه‌ها و ناکامی‌ها، تشتّت و تفرقه‌ها نیز در گسست و شکاف و چندگانگی می‌باشد. به‌ویژه اگر با هواهای نفسانی و بدعت‍های ناشی از کبر و عجب و خودپسندی و سیاست زدگی همراه گردد. در این که همدلی و همزبانی دو عنصر مطلوب و شایسته هر جامعه کوچک و بزرگی است هیچ تردیدی نیست، اما آنچه در این خصوص باید مورد توجه ویژه قرار گیرد الزامات همدلی و همزبانی است که به برخی از آنها به اختصار اشارت می‌رود:

1- همدلی و همزبانی ریشه در نوع نگرش‌ها و بینش‌ها دارد و به عبارتی محصول و میوه باورها و اعتقادات یک ملت و جامعه می‌باشد، بنابراین چه در سال 1394 که توسط بزرگ رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نام گرفت و چه در هر زمان دیگری، اگر بخواهیم امتی هم‌صدا و زیر یک بیرق و پرچم، متحد و منسجم، راست‌قامت و استوار، عزت‌مند و پیروز بمانیم و با استقلال و اعتماد به نفس، قله‌های پیشرفت را در عرصه‌های مختلف فتح نماییم، باید نسبت به باورها و به تبع آن نوع نگرش‌ها و مواضع سیاسی و فرهنگی، انقلابی و ملی خودمان، اهل سنجش و محاسبه باشیم و در صورت لزوم، غیرتمندانه تجدید نظر نماییم. چه آنکه با اصرار بر روی مواضع و اندیشه‌های غلط امکان همدلی و همزبانی وجود نخواهد داشت. آدمی در هر سطحی که باشد باید بر این باور باشد که در گذر زمان ممکن است به لحاظ تمایلات نفسانی و یا القائات محیطی دچار چالش و یا آسیب گردد و لذا در فرآیند رشد و تعالی باید همواره از راهبرد اصلاح بهره جست، و البته مردان الهی که توانسته‌اند  در میان ملت‌ها و جوامع تحول و دگرگونی بنیادین ایجاد نمایند، ابتدا از نفس خویش آغاز نمودند و تا آخرین لحظه عمر همچون امام خمینی (رض) از مراقبت و اصلاح و هدایت نفس خویش غفلت نورزیدند.

2- همدلی و همزبانی در واقع دو روی یک سکه هستند، یکی ناظر بر مکنونات و نیت‌ها و انگیزه‌های قلبی و باطنی است و دیگری ناظر بر جلوه‌های بیرونی و رفتاری، گرایش‌ها و مواضع فردی و جمعی؛ و لذا آنچه حائز اهمیت است همراهی دل و زبان با هم است و به عبارتی همزبانی بازخورد همدلی است.

3- حفظ نظام دغدغه مشترکی که روح همدلی و همزبانی را در بدنه جامعه اعم از دولتمردان و آحاد مردم تقویت می‌کند. امام راحل (رض) به کرّات فرمودند: «حفظ نظام از اوجب واجبات است.» و حفظ نظام نیز مستلزم حفظ ارزش‌ها و آرمانهای هویت‌بخش جامعه اسلامی انقلابی است که بازتوجه و بازخوانی مستمر آن، هم برای دولتمردان و هم آحاد مردم به ویژه نسل جوان از ضروریات غیرقابل انکاری است که اهتمام به آن دامنه همدلی و همزبانی را می‌گستراند.

4- کانون اصلی همدلی و همزبانی، ولایت و رهبری است که با منویات و هدایت‌ها و هشدارهای حکیمانه خود همواره دولت و ملت را راهبری می‌فرماید. از این روی می‌توان مهم‌ترین پایه همدلی و همزبانی را محور اصلی همگرایی و هم‌آوایی جامعه و نظام یعنی ولایت و رهبری دانست.

5- تواصی به حق در پاسداشت از پایه‌های اساسی وحدت، و تواصی به صبر و استقامت در حفظ نظام و ارزشهای جامعه، زمینه‌ساز همدلی و همگرایی در جهت تأمین سلامت و امنیت و عدالت اجتماعی است که در ادبیات دینی از آن به دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر یاد گردیده است. بنابراین فرهنگ سازیِ نظارت ملی، و اقدام خیرخواهانه در نشر معروف و جلوگیری از منکر، نشان دیگری از تحقق همدلی و همزبانی می‌باشد.

6- ترجیح مصالح و منافع نظام و جامعه اسلامی بر منافع شخصی و گروهی و جناحی و حتی قومی و نژادی و… .

7- درک و شناخت متقابل دولت و ملت از شرایط و نیازهای یکدیگر، چنانکه رعایت حقوق متقابل دولت و ملت نیز در تقویت همدلی و همزبانی تأثیر مستقیم دارد، از طرفی دانستن حق ملت است و باید سیاست ها و برنامه های دولتمردان در هر سطحی، ظاهر و با طنش برای همگان عیان باشد و از طرفی دیگر همراهی و حمایت مردم از دولتمردان باعث دلگرمی و انگیزه خالصانه تر و بهتر برای خدمت بی‌منت خواهد بود.

8- احترام متقابل دولت و ملت، از جهتی بر دولتمردان است که به خواستگاه توده مردم که ولی نعمتان جامعه و نظام هستند احترام گذارده و با تقویت روحیه نقدپذیری و تواضع در مقابل نظارت‌های مشفقانه و نقدهای منصفانه در جهت تأمین انتظارات و توقعات منطقی آنان گام‌های مفید و مأثری بردارند و از سوی دیگر لازم است توده مردم از تخریب خدمتگذاران خود بپرهیزند و با اعتماد و احترام، روحیه‌بخش آنان باشند.

9- عنصر امید به آینده از اجزاء لاینفک همدلی و همزبانی است که به طور متقابل در راهبردهای نظام و دولت و مردم باید مورد توجه قرار گیرد و البته این امر نیز بدون داشتن نگاه خوش بینانه و پرهیز جدی از سیاه‌نمایی و تاریک‌انگاری میسّر نخواهد شد.

10- غیرت و تعصب ملی همراه با ابراز محبت و علاقمندی متقابل دولت و ملت، زمینه‌ساز ارتباط‌های عاطفی در برابر انجماد و برخوردهای تحکمی و طلبکارانه خواهد بود، این نوع ارتباط از دولت و ملت ید واحدی می‌سازد تا ضمن تمایلات قلبی متقابل و آرزوی سربلندی و عزت و پیروزی یکدیگر، در بحران‌ها و پیچ‌های حساس، یاریگر هم خواهند بود، در این صورت است که نه دولت احساس بی‌پشتوانه بودن و نه ملت احساس تنهایی و غربت خواهد داشت. چرا که هم دولت نیازمند حضور در صحنه و حمایت ها و پشتیبانی کانون قدرت و اقتدار یعنی مردم است و هم مردم نگاهش به دولتمردان وظیفه‌‍شناس و عاقل و بردبار و پرتلاش است تا از این رهگذر در تنگناهای گوناگون احساس بیگانگی نسبت به دولت برآمده از اعتماد عمومی و رأی خویش، ننماید.

11- اثرپذیری تضارب آراء و تنوع در اندیشه‌ها و سلیقه‌ها از خط و مشی و راهبرد اساسی هم‌دلی و هم‌زبانی، می‌تواند بسترساز رقابت‌های سالم و به دور از تنش‌های مرموز و دشمن شاد کن باشد. با این فرض است که وجود سلیقه‌های مختلف برای جامعه‌ای رو به رشد یک فرصت طلایی محسوب می‌گردد، مشروط به اینکه زمینه بهره‌مندی از اندیشه‌ها و سلایق مختلف به نحو مطلوب و ممکن فراهم باشد.

12- همدلی و همزبانی اگرچه به عنوان شعار سال 94 مشخص گردیده است ولی باید توجه داشت که وقتی از ناحیه بزرگ دیدبان تیزبین انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) مطرح می‌گردد، دیگر شعار نیست بلکه نقشه راه و استراتژی و راهبرد و خط و مشی است که باید به منزله قوه محرکه و جوهره اصلی حرکت رو به جلو دولت و ملت همواره مطرح و مورد توجه باشد.

نویسنده: حجةالاسلام علیزاده

 نظر دهید »

شکوه ایران

18 بهمن 1393 توسط فروتن

22 بهمن  روز تجدید عهد با انقلاب  ، امام ، و اسلام است.

 نظر دهید »

امام خمینی (ره) در کلام اندیشمندان و سیاستمدران !

13 بهمن 1393 توسط فروتن

میخائیل گورباچف ( رهبر شوروی سابق ) امام خمینی (ره) او فراتر از زمان می اندیشد و در بعد مکان نمی گنجید او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان بر جای بگذارد.

اسقف  کاپوجی (اسقف بیت المقدس ) امام خمینی (ره) فقط متعلق به ایران نیست تمام محرومان دنیا چه مسلمان و چه غیر مسلمان او را نجات دهنده خود می دانند.

عمر کرامی ( نخست وزیر اسبق لبنان ) بیداری اسلامی در جهان مرهون قیام امام خمینی ( ره) است.

 1 نظر

سخنان بیهوده دشمنان!

13 بهمن 1393 توسط فروتن

ملت ما با نداشتن هیچ ابزار و ساز و سلاح بر ابرقدرتها و به قدرت شیطانیان که دندان مسلح بودند غلبه کرد،  لکن این من نبودم که این غلبه را نصیب شما کرد این خدای تبارک و تعالی بود.

یک گام بلند فراتر رفته و اعلام می کند این تحول و پیروزی کار خدا بود که به وسیله ( امام عصرعج ) انجام گرفت.

این حقیقتی است که باید اعتراف کرد قلعه محکمی بود که احتمال فتح آن نمی شد.

اما دشمنان غافل از همه جا که شخصی چون ولی عصر (عج) پشت این انقلاب است و ناخدای آن امام خمینی (ره) سخنان بیهوده اذعان دارند برفرض نمونه :

رژیم صهیونیستی از بازگشت امام (ره) به ایران ابرازنگرانی شدید کرد و گفت : ممکن است ورود آیت الله خمینی به ایران باعث ورود تند روی های خشن شود و کوشش های صلح خاورمیانه  را به خطر بیاندازد.

 نظر دهید »

پرواز عشق بر زمین نشست !

13 بهمن 1393 توسط فروتن

مهمترین عناوین سخنان امام (ره ) به محض ورود به ایران این بود که اذعان داشتند: ما در این مدت مصیبت ها دیده ایم ، مصیبت های بسیار بزرگ ، مصیبت های زن های جوان ومردهای اولاد از دست داده ، طفل های پدر از دست داده، آقایانی که رفقایشان هم قبول ندارند، خودشان نیز خود را قبول ندارند ، فقط امریکا از آنان پشتیبانی کرده اند ، بدانند ملت هم قبولشان ندارد.بر همه ما واجب است که این نهضت را ادامه بدهیم تا آن وقتی که اینها ساقط شوند ، ما به واسطه آرای مردم و پشتیبانی آنان ، دولت موقت و دائم تعیین می کنم .

من وقتی چشمم به بعضی از اینها که اولاد خودشان را ازدست داده اند می افتد سنگینی ای در دوشم پیدا می شود که نمی توانم تاب بیاورم محمد رضا پهلوی فرار کرد و همه چیز ما را به باد داد، مملکت ما را خراب کرد و قبرستان ما را آباد. من به پشتیبانی این ملت دولت تعیین می کنم .

 نظر دهید »

نقش زنان در دفاع مقدس !

07 مهر 1393 توسط فروتن

حضور زنان در دفاع مقدس به دو شکل مستقیم و غیر مستقیم انجام می گرفت.

الف ) حضور مستقیم

حضور مستقیم زنان در جبهه های جنگ به شکل دفاع نظامی و امداد رسانی بودکه با شروع جنگ تعدادی از زنان و دختران در مناطق مرزی غرب و جنوب کشور ، اسلحه به دست گرفته و به دفاع پرداختند.امام خمینی (ره) در مقام حضور ارزشمند بانوان در صحنه ی دفاع چنین فرمودند:پیروز و سر افراز بادنهضت اسلامی زنان معظم ایران ،افتخار بر این قشر عظیمی که با حضور ارزشمند و شجاعانه ی خود در صحنه ی دفاع از میهن اسلامی قرآن کریم ، انقلاب را به پیروزی رسانده و اکنون هم در جبهه و پشت جبهه در حال فعالیت و آماده ی فداکاری هستند.

ب ) حضور غیر مستقیم

بسیاری از زنان از لحاظ موقعیت خانوادگی و اجتماعی امکان اعزام به جبهه را نداشتند، آنان که آرزومند حضور در جبهه و خدمت در صف رزمندگان بودند ، در بعدهای مختلفی فعالیت می کردند و دین خود را به نظام اسلامی ادا می کردند، از جمله ابعادی که فعالیت می کردندعبارت است از :

1) بعد پشتیبانی روحی و روانی . در پشت خطوط نبرد زنان مسلمانی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج و ارتش ، همکاری فشرده وموثر داشتند.

2))بعدامدادرسانی.هرگز نمی توان ازیاد برد، خیل زنان و دخترانی را که با گذراندن دوره های کوتاه امداد رسانی ، فوج فوج به جبهه ها رفته ، پروانه وار گرد مجرمان و مصدومان جنگ تحمیلی می چرخیدندو جراحات آنها را با تفقد و صبوری ماهرانه التیام می بخشیدند.

3) بعد تربیت و آموزش . زمانی که پدر نیست ، تربیت فرزند به طور کامل به عهده ی  مادر قرار می گیرد.در زمان دفاع مقدس، پدر کمر همت بسته و سلاح رزم در دست می فشرد،حضور طولانی آنها در جبهه ها باعث می شد که زنان تربیت فرزندان را به طور کامل به عهده گیرند.

4) بعد نظامی . بر اساس قوانین نظامی اسلام ، حضور زن در جهاد جایز و لی واجب نیست، به عبارت بهتر در رویارویی با دشمن تکلیفی به گردن زن نیست، اما در شرایطی که حضور او لازم باشد، شاهد حماسه آفرینی او نیز هستیم، در قانون اسلام زن موجودی خزیده در گنج خانه نیست. وجود او در خانه از آن جهت است که بر اساس تقسیم عادلانه وظایف محکم ، استوار و پویا باشد . اما اگر لازم باشد، او را در خط مقدم و رویارویی مستقیم با جنگ افروز، خواهیم دید در جریان چهل روزی خرمشهر، زنان همدوش برادران خود ، تفنگ به دست در صحنه ی نبرد حضور یافتند، کشتند و کشته شدند.اینها نمونه های کوچکی از حضور بزرگ شیر زنان مسلمان ما در نبرد دفاع مقدس است.

 نظر دهید »

افتخار ما!

31 شهریور 1393 توسط فروتن

امام خمینی (ره ) پیرامون فداکاری و مقاومت زنان بزرگ در جنگ تحصیلی فرمود: «  مقاومت و فداکاری زنان بزرگ در جنگ تحمیلی آن قدر اعجاب آمیز است که قلم و بیان ، از ذکر آن عاجر، بلکه شرمسار است ، به اعتقاد من بخش مهم محیط گرم و پرشور جنگ مربوط به جهت فکری خواهران است و اگر زنان ما در این حال و هوای فکری نبودند نیمی از این شور وجود نداشت.»

« ما مفتخریم که بانوان و زنان پیر و جوان دو خرد و کلان در صحنه های فرهنگی ، اقتصادی و نظامی ، حاضر و همدش مردان یا بهتر از آنان در راه تعالی اسلام و مقاصد قرآن کریم فعالیت دارند.»

 1 نظر

نیروهای مسلح نماد صلابت واقتدار!

31 شهریور 1393 توسط فروتن

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر فرزانه انقلاب در وصف نیروهای مسلح اذعان داشتند: «نیروهای مسلح ، مجموعه ای مکانیکی و همچون یک ماشین بی اراده نیستند، بلکه سازمانی انسانی و دارای مجموعه ای از عقل و خرد ، عزم ، اراده ، تصمیم ، ایمان و عواطف است.»

« آغاز هفته مقدس بر همه حماسه سازان گرامی باد.»

 نظر دهید »

دفاع مقدس در کلام رهبر فرزانه!

31 شهریور 1393 توسط فروتن

هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برهه زمانی نیست، بلکه گنجینه عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما می توانند از آن استفاده کند، آن را استخراج ، مصرف و سرمایه گذاری کند.

جنگ هشت ساله ما را قوی تر کرد، اگر جنگ هشت ساله نبود ، این سرداران شجاع ، این مردان برجسته نشان داده نمی شدند، در بین ملت بروز نمی کردند،و حرکت عظیم و مخلصانه مردم ، بروز و ظهور پیدا نمی کرد.

جنگ تحمیلی را دشمن برای خاموش کردن انقلاب به راه انداخت اما همین جنگ تحمیلی باعث شعله ور شدن نیروی انقلاب و روحیه انقلاب شد.

جنگ به وسیله مردم اداره شد ، هم ارتش و هم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هم نیروهای گوناگون متکی به مردم بودند، به ایمان مردم ، به عشق مردم ، به صفای مردم.

 نظر دهید »

انتظارات مقام معظم رهبری از طلاب و حوزه های علمیه !

24 شهریور 1393 توسط فروتن

1- لزوم ورود حوزه در مسائل چالشی سیاسی و اجتماعی و پرهیز از بی طرفی.

2- تاکید آگاهی به مسائل روز جامعه .

3- استقلال روحانیت در گذشته ، حال و آینده .

4- لزوم حفظ دین توسط روحانیون .

5-لزوم نظریه پردازی روحانیون در مورد ملت و کشور.

6- لزوم مواجهه با شبهات و غبارها .

7- مبانی و اساس تحول در حوزه .

8- الزامات تحول در حوزه ی علمیه .

9- لزوم انطباق فعالیت های علمی با نیازها .

10-لزوم فکر پروری و پرهیز از حفظ محوری .

11- لزوم پرهیز از افراطی گری در حرکات انقلابی .

12- تاکید بر حفظ نقش سازنده حوزه ها در جامعه .

13- تاکید بر سایر علوم اسلامی .

14- ضرورت خوب درس خواندن بانوان طلبه.

 نظر دهید »

یک بار دیگر توجه!

24 اردیبهشت 1393 توسط فروتن

« گفت رهبر اینچنین باشد شعار سال ما

عزم ملی و مدیریت کند خوش حال ما

اقتصاد از نو شود درسال جهادش فعل ما

عزم ملی فرهنگی شده امسال امرو میل ما  »

 نظر دهید »

رویدادی بی نظیر در تاریخ ایران.

21 بهمن 1392 توسط فروتن

 

« یکی از مهمترین رویدادهایی که رسانه های بیگانه با حمایت ویژه ای آن را دنبال می کنند موضوع پیروزی انقلاب اسلامی ایران و اهمیت تحلیل و بازتاب های است که در سالگرد این واقعه بزرگ تاریخی به آن پرداخته است »

« سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران بر همگان مبارک باد.»

 نظر دهید »

اقتدار انقلاب اسلامی از نگاه سیاستمداران .

21 بهمن 1392 توسط فروتن


«سید محمد حسین فضل الله رهبر شیعیان لبنان»

انقلاب اسلامی ایران صادق بوده و پیروزی آن خط جدیدی در حرکت سیاسی  منطقه به وجود آورده است  ، این انقلاب به تمام مسلمانان به تمام مستضعفین در سراسر دنیا تعلق دارد.

«برونوکراسیکی صدر اعظم اتریش »

من از شخصیت های مذهبی و دینی نیستم ولی می توانم این مساله را بگویم که انقلابی که در ایران رخ داده موجب علاقه بیشتر به اسلام در خارج از جهان اسلام شده است  و روشنفکران دنیا به دلیل علاقه ای که به اسلام پیدا کرده اند توجه خود را به انقلاب اسلامی معطوف داشته اند می توان گفت این انقلاب در خارج از جهان اسلام نفوذ فراوانی کرده است.

«فیدل کاستررهبر انقلاب کوبا »

آن چه در ایران رخ داده است یک انقلاب واقعی و مردمی و مردمی بود ، این انقلاب دارای نیروی عظیمی نیز هست و لازم است که ما همبستگی و حمایت خود را از آن اعلام کنیم.

« رابرت موگابر رئیس جمهور زیمباوه »

پیروزی انقلاب اسلامی در ایران یک یک پیروزی بزرگ برای نیروهای انقلاب اقصی نقاط جهان محسوب می شودزیرا این انقلاب برای تمام مردم تحت ستم دنیا الهام بخش بوده است.

 نظر دهید »

شکوه انقلاب در نگاه مقام معظم رهبری .

21 بهمن 1392 توسط فروتن

« هرکس فکر تجاوز به جمهوری اسلامی ایران در مخیله اش خطور کندباید خود را آماده دریافت سیلی های محکم و مقتدرانه کنداز سوی ملت مقتدرانه ایران ، از سوی نیروهای مسلح ، ارتش جمهوری اسلامی ایران ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مردمی و پشت سر همه ملت بزرگ ایران »

« نظام جمهوری اسلامی نمونه ای از قدرت معنوی است که عنصر اصلی آن مردم و دفاع از ارزشهاست .»

« بیداری در دنیای اسلام و مجد و عظمت و پیشرفت کشور ما و مردم ما محصول کلمه طیبه و شجره طیبه جمهوری اسلامی است .»

«سربازان انقلاب فقط کسانی نیستند که در هنگام بروز انقلاب حضور داشتندو می توانستند سربازی کنند جوانهای مومن و نو اندیش و آزاد فکر و پاک دامن امروز ما و نسلهای بعد هم سربازان انقلابند ، چون انقلاب یک حقیقت همیشه جاوید است ، انقلاب ، پرچم عدالت و آزادی ، استقلال عزت ، و پرچم اسلام است.»

 نظر دهید »

15هزارفریاد ماندگار.

13 خرداد 1392 توسط فروتن

قیام 15 خرداد نقطه عطفی در تاریخ مبازرات ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی ( ره ) می باشد. در سحرگاه 15 خرداد 1342 عوامل رژیم شاه به خانه ساده و بی آلایش حضرت امام (ره ) در قم یورش بردندو امام خمینی که روز پیش از آن در روزعاشورای حسینی در مدرسه فیضه قم ، طی سخنان کوبنده ای پرده از جنایات شاه و اربابان امریکایی و اسرائیلی او برداشته بودند، دستگیر و به زندانی در تهران منتقل شدند. هنوزچند ساعتی از این حادثه نگذشته بودکه خیابان های شهر قم پرشدازمردان و زنان مسلمان و انقلابی که به قصد اعتراض از خانه هایشان بیرون آمده و به حمایت رهبرشان فریاد بر آوردند.همین صحنه و در چند شهر دیگر به وجود آمد و تظاهرات مردم رژیم  را به وحشت افکند و برای سرکوبی این قیام تاریخی  به اسلحه روی آورد. در این روز 15 هزار نفر به خون خاک کشیدند.در 15 خرداد ورق و فصل جدیدی رقم خورد و پس از این واقعه در تهران و قم و سایر شهرها دولت به دستگیری مردم وروحانیون ادامه دادند، اما حقیقت و ماهیت رژیم ستمشاهی  برای همگان اشکار شد و با قیام پی در پی مردم تار و پود رژیم که در اقتدار خود وابستگی به ابرقدرت ها و نیروی نظامی داشت مانند تار عنکبوت از هم گسست.

 1 نظر

عروج خورشید انقلاب.

13 خرداد 1392 توسط فروتن

گل رفت و شمیم خوشش اینجاست هنوز             بلبل به هوای گل چه شیداست هنوز

رفتی زجهان اگر چه ای روح خدا                              لیکن علم مهر تو بر پاست هنوز

رحلت جانسوز امام خمینی (ره ) تسلیت باد.

 نظر دهید »

شكوه ايران

23 بهمن 1391 توسط فروتن

 

مردم  انقلابي ما با حضور سبزشا ن و زنجير وحدت و يكد لي  با ديگر بر شكوه و عزت ايران افزودند. آفرين و احسنت بر اين غيرت شما.

 

 نظر دهید »

خبر جهت انتشا ر در خبرنا مه ! ديدار طلاب مدرسه علميه فاطميه درچه ازجانبازان بيمارستا ن روانپزشكي و توانبخشي شهيد رجايي

18 بهمن 1391 توسط فروتن

به منا سبت گراميداشت ايا م الله دهه فجر مدرسه فا طميه درچه برگزار نمود.

برنا مه ديدار از جا نبا زان بيما رستا ن تخصصي روانپزشكي و توانبخشي شهيد رجا يي اصفها ن درتا ريخ 91/11/17 برگزار شد. در اين ديدار طلاب مدرسه فا طميه درچه ، ضمن ابراز همدردي با اين عزيزان يا دآور روح گذشت و فداكاري و جا نفشاني عمليات هشت سال دفاع مقدس بودند.

 1 نظر

22 بهمن در يك كلام !

18 بهمن 1391 توسط فروتن

22 بهمن تجلي وحدت ملي و انسجام اسلامي و شكوه تما م نشدني ملت ايران است.

 نظر دهید »

با نگ وا لفجر

11 بهمن 1391 توسط فروتن

                            ا زخون سرخ بهمن سر سبز شد بها ران          

  انديشه با ورشد در امتد ا د با ران             بر صخره هاي همت، جوشيده خون غيرت  

                             با نگ سرود وحدت آيد زچشمه سا ران 

 و الفجربهمن آمد فصل شكفتن آمد            برپهندشت با ور خا لي است جاي با را ن

 نظر دهید »

تجدید حیات نهضت‏های آزادی بخش

13 بهمن 1390 توسط فروتن

عبدالرحمن جوهدری، حقوق دان برجسته بنگلادش نیز می‏گوید:« هیچ متفکری شک ندارد که امروز میان کشورهای جهان، حکومت و انقلاب اسلامی ایران،به عنوان مظهر مقاومت مطرح است. از این رو، اسوه و الگوی همه کسانی قرار گرفته است که می‏خواهند به نوعی مبارزه و جهاد کنند.»

 2 نظر
آیه قرآن
">

پنل اس ام اس
پنل اس ام اس رایگان
نجوم | آپلود
کبوتران زمینی | گالری عکس
بازی آنلاین | قیمت طلا
دریافت کد ذکر ایام هفته برای وبلاگ
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس