تضمین سلامت مغزبا مصرف یک وعده ماهی کبابی یا آب پز.
07 مهر 1393 توسط فروتن
مطالعات محققان نشان می دهد که مصرف حداقل یک وعده ماهی در هفته باعث سلامتی مغز می شود. ماهی سرشار از اسید چرب امگا 3 است که خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده ی غذایی باعث سلامتی مغز می شود.
نتایج عکسبرداری های mri نشان می دهد که حجم مغز افرادی که حداقل هفته ای یک بار ماهی آب پز یا کبابی مصرف می کنند در ناحیه مربوط به حافظه 3، 4درصد و در ناحیه ی عملکرد شناختی حدود 14 درصد حجیم تر است. در ادامه تحقیقات آمده است که ماهی سرخ کرده نه تنها برای مغز مفید نیست بلکه روغن آن باعث فشار خون و بیمارهای قلبی می شود.