• تماس  

طب ناب ؛ چغندر ( لبو )

16 دی 1392 توسط فروتن

چغندر گیاهی است با فواید بسیار که پخته آن را لبو می گویند. بخش های خوراکی این گیاه  هم برگ آن است و هم ریشه آن. در برگ های این گیاه در طول روز قند تولید می شودو هنگام عصر اگر برگ آن را خام بخورید کاملاً شیرین است.

چغندر ، حاوی مقدار زیادی عنصر پتانسیم ، فسفر ، کاالسیم ، گوگرد ، ید ، آهن و مس است .

خوردن چغندر پخته رعشه را معالجه می کندو بسیار آرام بخش است.

لبو، به علت داشتن فسفر برای مغز و اعصاب مفید است ، برای استحکام استخوان ها مفید است.لبو با اینکه 17 درصد قند دارد ، ولی خنک است و این خاصیت خنکی در برگ آن در برگ آن بیشتر است . از این رو آب لبو برای التهاب مثانه ، رفع یبوست و بیماری های پوست مفید است .

لبو، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است.

لبو ، کمک به جذب آهن و تولید گلبول های قرمز خون ( برای زنانی که از کم خونی رنج می برند مفید است )

لبو ، پاک کننده عالی صفر است.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: علمي لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

آیه قرآن
">

پنل اس ام اس
پنل اس ام اس رایگان
نجوم | آپلود
کبوتران زمینی | گالری عکس
بازی آنلاین | قیمت طلا
دریافت کد ذکر ایام هفته برای وبلاگ
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس